İlginç İlgi Alanları

bende ölülerden bur tarz anlattığın şeylerden korkmam bana pek tuhaf gelmedi
anladığım kadarıyla hukuk fakültesi mezunumusunuz çalışmıyorsunuz sanırım

çalışyorum ben.
hatta işeyerindede işim olmadığı zaman belgesel falan açıyorum
karındeşen jack, albert fish, ted bundy falan

İyi olmuş, bende o polise tebriklerimi sunuyorum. Sen git hayattan darbesini yemiş garibanını ye, kurbanın hayatı zaten trajik birde yüzünden oldu adam, belki de ölmüştür...

Albert Fish in filmi yok bildiğim kadarı ile Ted Bundy nin Tv için çekilmiş filmi var. Bende "A dan Z ye seri katiller ansiklopedisi" var, tavsiye ederim :KK53:

bi ara birilerinden duymuştum ama var diye, hatta trailer-ını seyrettim ama film piyasada yok
filmin ismi galiba albert fish - in sin he found salvation

çalışyorum ben.

bende korku filmleri izlemeyi çok severim.bu psikoatlık değil.neden psikopat olduğunu düşündün,bu gibi korku olayları dışında belirtilerin varmı

çalışyorum ben.

güldürdün beni yaa:)) ilk mesajımda bendensin demiştim ya ben bu kadar değilim:)))
senle aynı iş yerinde çalışmak nasıl olurdu acaba :)))))

çalışyorum ben.

:KK1:işim olmayınca belgesel açıyorum ama kadar normal okudum. sonrasında karındeşen'i gördüm. merak ettim de bakamadım netten geçmişe bakılırsa burdan diye:KK1:

psikopatmısın bence değilsin.verdiğin örnek başka bir şey,kimisi yemek yerken bu gibi konulardan konuşunca midesi bulunur ama sen normal karşılıyorsun.bence sen sıradışılığı seviyorsun herkes gibi olmak istemiyorsun.farklı ol istiyorsun.bu yüzdende hep ilgi çekmek için uğraşıyorsun.psikopatlık bambaşka bir şey.iğrenmiyorsun diye kendinden şüphe ediyorsun ya da şüphe edilmesini istiyorsun.

yok, öyle değil
zaten beni rahatsız eden şey benden şüphe etmeleri
yani kimsenin benden şüphe etmesini istemiyorum

ben de hep tıbbi gerilim kitapları okurum

Kanıt gibi filmler hep ilgimi çekmiştir

Hatta okuduğum bir kitabın adı Piskopat tı...

İmkanım olsa otopsiye girmek ben de isterdim :KK66:

seri katiller psikopat deliler falan okurum izlerim...

ben normalim sen de öyle...
:KK1:

kişilik bozukluklarını net sınırlarla ayıramam uzmanlık alanım değil ama seri katillerin büyük kısmı sosyopat, üstün zekaya sahip, istediğini elde eden tipler.vikipedi' den alıntıdır; Sosyopat kelime açılıma anlamında psikopat tanımına yakın olmadığı halde öyle sanılmaktadır. Pat eklentisi fizyolojik olarak anormal seyreden hastalık bulgusu anlamındadır. Psikolojik bir bozukluk nedeniyle empati kurma yeteneği bulunmayan kişilerdir. Karşılarındakilerin düşünce ya da duygularını anlama yetisinden yoksun oldukları için, kaşıkla göz oymak ve musluk kapatmak, bu kişilerin gözünde aynı derecede nötr iki eylemdir. Psikopat tabir edilen kişilerin aksine acı vermekten zevk almamaktadırlar; sadece neyin acı vereceğine karar vermede zorluk çeken bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Toplumun temel kuralları ile uyuşmazlık yoluyla çözme şeklinde kendisini gösteren kişilik bozukluğu, psikolojik bir hastalık olarak tanımlanabilir.

biz psikoloji dersi almamıştık ama kendi imkanlarımla suçlu profilleri araştırmıştım
dış görünüş olarak zaten seri katiller çok sıradan olurlar yada en azından öyle görünürler, bu sıradanlık korkutuyor beni zaten

hatta bazıları örnek vatandaştırlar

Son düzenleme:
güldürdün beni yaa:)) ilk mesajımda bendensin demiştim ya ben bu kadar değilim:)))

arkadaşla aynı işyerinde çalışmak isterdim çok zevkli olurdu bence:KK55:

bende korku filmleri izlemeyi çok severim.bu psikoatlık değil.neden psikopat olduğunu düşündün,bu gibi korku olayları dışında belirtilerin varmı

ama ben her korku filmini sevmem
mesela hayaletli filmleri sevmem çünkü gerçek olmadıklarını biliyorum
ben gerçeğe dayanan filmleri seviyorum

bi ara birilerinden duymuştum ama var diye, hatta trailer-ını seyrettim ama film piyasada yok
filmin ismi galiba albert fish - in sin he found salvation

biyerde bütün seri katillerin hayat hikayelerini okumustum, aklimda kalan en cok albert fish oldu, allahim yok böyle bir sapiklik , manyak adam ya, sirf baskasina degil , kendinede iskence yapilmasi hosuna gidiyor:KK53:

filmimi varmis ilginc olabilir :KK23: dur bir arastirayim bulursam sülerim :KK14:

bence eğlenceli olurdu :KK14:

:KK1:işim olmayınca belgesel açıyorum ama kadar normal okudum. sonrasında karındeşen'i gördüm. merak ettim de bakamadım netten geçmişe bakılırsa burdan diye:KK1:

silersin geçmişi :KK1:

çalışyorum ben.

ciddiysen ve bunları seyretmekten zevk alıyorsan durumun vahim sayılır bak sayılır diyorum çünkü en azından hasta olduğunun farkındasın o zaman en kısa zamanda doktora git derim
ama ben senin diğer yorumlarınıda okuduğum için şunu diyebilirimki sen kendisiyle ve çevresindeki insanlarla eğlenmeyi seven bir tipsin ve büyük ihtimalle şuadanda baya bi eğleniyorsun

ben de hep tıbbi gerilim kitapları okurum

Kanıt gibi filmler hep ilgimi çekmiştir

Hatta okuduğum bir kitabın adı Piskopat tı...

İmkanım olsa otopsiye girmek ben de isterdim :KK66:

seri katiller psikopat deliler falan okurum izlerim...

ben normalim sen de öyle...
:KK1:

kanıtıda hep işyerinde izliyorum
geç saatte oluyo tv den seyredemiyorum

en son satranç cinayetleri kitabını okudum
fena değil

ama ben her korku filmini sevmem
mesela hayaletli filmleri sevmem çünkü gerçek olmadıklarını biliyorum
ben gerçeğe dayanan filmleri seviyorum

hayaletli filmler korku filmi değil zaten :KK1: onlar çocuklara göre :KK1: kanlı olacak,psikopatlı olacak,kafalar uçacak,gözler çıkacak filan .

sen psikopatmısın gel ölçelim böylece şüphelerinden kurtulmuş olursun.

birincisi psikopat insanlarda korku duygusu olamzmış.korku derken alelade değil.mesela bir insanı öldürmekten korkmazlar,sen insan öldürebilirisin?

biyerde bütün seri katillerin hayat hikayelerini okumustum, aklimda kalan en cok albert fish oldu, allahim yok böyle bir sapiklik , manyak adam ya, sirf baskasina degil , kendinede iskence yapilmasi hosuna gidiyor:KK53:

filmimi varmis ilginc olabilir :KK23: dur bir arastirayim bulursam sülerim :KK14:

ben çok araştırdım bulamadım ama

evet, o benide çok etkiledi

bu arada ted bundy filmlerinden izledim, 2 tane sanırım, hoşuma gitmedi
güzel yansıtmamışlar gerçekteri
ted bundy yi basit bi elizabetçi gibi göstermişer bi filmde
diğeride çok basitti zaten
beğenmedim

bu tip şeyleri bende severim:KK53:
arkadaşlarımla normal konular yerine
bu tip enteresan kan revan içeren şeyler konuşurum
biride benim anlattıklarımdan hoşnut olmaz
biride benim anlattıklarıma katılmaz