bende ölülerden bur tarz anlattığın şeylerden korkmam bana pek tuhaf gelmedi
anladığım kadarıyla hukuk fakültesi mezunumusunuz çalışmıyorsunuz sanırım
İyi olmuş, bende o polise tebriklerimi sunuyorum. Sen git hayattan darbesini yemiş garibanını ye, kurbanın hayatı zaten trajik birde yüzünden oldu adam, belki de ölmüştür...
Albert Fish in filmi yok bildiğim kadarı ile Ted Bundy nin Tv için çekilmiş filmi var. Bende "A dan Z ye seri katiller ansiklopedisi" var, tavsiye ederim
çalışyorum ben.
hatta işeyerindede işim olmadığı zaman belgesel falan açıyorum
karındeşen jack, albert fish, ted bundy falan
İzin alabilirsen seni davet ediyorum.
İyi ağırlarım seni.
Fazla kilolarımdan kurtulmam gerek..
çalışyorum ben.
çalışyorum ben.
psikopatmısın bence değilsin.verdiğin örnek başka bir şey,kimisi yemek yerken bu gibi konulardan konuşunca midesi bulunur ama sen normal karşılıyorsun.bence sen sıradışılığı seviyorsun herkes gibi olmak istemiyorsun.farklı ol istiyorsun.bu yüzdende hep ilgi çekmek için uğraşıyorsun.psikopatlık bambaşka bir şey.iğrenmiyorsun diye kendinden şüphe ediyorsun ya da şüphe edilmesini istiyorsun.
Yemekte konuşacak başka bir şey bulamadınız mıonlarınkisi korkma değil de tiksinme olabilir ..
kişilik bozukluklarını net sınırlarla ayıramam uzmanlık alanım değil ama seri katillerin büyük kısmı sosyopat, üstün zekaya sahip, istediğini elde eden tipler.vikipedi' den alıntıdır; Sosyopat kelime açılıma anlamında psikopat tanımına yakın olmadığı halde öyle sanılmaktadır. Pat eklentisi fizyolojik olarak anormal seyreden hastalık bulgusu anlamındadır. Psikolojik bir bozukluk nedeniyle empati kurma yeteneği bulunmayan kişilerdir. Karşılarındakilerin düşünce ya da duygularını anlama yetisinden yoksun oldukları için, kaşıkla göz oymak ve musluk kapatmak, bu kişilerin gözünde aynı derecede nötr iki eylemdir. Psikopat tabir edilen kişilerin aksine acı vermekten zevk almamaktadırlar; sadece neyin acı vereceğine karar vermede zorluk çeken bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Toplumun temel kuralları ile uyuşmazlık yoluyla çözme şeklinde kendisini gösteren kişilik bozukluğu, psikolojik bir hastalık olarak tanımlanabilir.
güldürdün beni yaa:)) ilk mesajımda bendensin demiştim ya ben bu kadar değilim:)))
senle aynı iş yerinde çalışmak nasıl olurdu acaba :)))))
bende korku filmleri izlemeyi çok severim.bu psikoatlık değil.neden psikopat olduğunu düşündün,bu gibi korku olayları dışında belirtilerin varmı
bi ara birilerinden duymuştum ama var diye, hatta trailer-ını seyrettim ama film piyasada yok
filmin ismi galiba albert fish - in sin he found salvation
güldürdün beni yaa:)) ilk mesajımda bendensin demiştim ya ben bu kadar değilim:)))
senle aynı iş yerinde çalışmak nasıl olurdu acaba :)))))
işim olmayınca belgesel açıyorum ama kadar normal okudum. sonrasında karındeşen'i gördüm. merak ettim de bakamadım netten geçmişe bakılırsa burdan diye
çalışyorum ben.
ben de hep tıbbi gerilim kitapları okurum
Kanıt gibi filmler hep ilgimi çekmiştir
Hatta okuduğum bir kitabın adı Piskopat tı...
İmkanım olsa otopsiye girmek ben de isterdim
seri katiller psikopat deliler falan okurum izlerim...
ben normalim sen de öyle...
ama ben her korku filmini sevmem
mesela hayaletli filmleri sevmem çünkü gerçek olmadıklarını biliyorum
ben gerçeğe dayanan filmleri seviyorum
biyerde bütün seri katillerin hayat hikayelerini okumustum, aklimda kalan en cok albert fish oldu, allahim yok böyle bir sapiklik , manyak adam ya, sirf baskasina degil , kendinede iskence yapilmasi hosuna gidiyor
filmimi varmis ilginc olabilirdur bir arastirayim bulursam sülerim