o nasil bir halusinasyonmus ya karssindaki adami kizarmis tavuk olarakmi goruyordu acaba tovbe tovbe...
zaten gecenlerde bitaneside ev arkadasinimi yemisti ney iyyyyyyyk
pipi kızartmasını biliyorum. sperm çorbasını gördün mü
peki cenin yiyen japonu:2:
resimde korkunç değildibünyem alışık
pipi kızartmasını biliyorum. sperm çorbasını gördün mü
peki cenin yiyen japonu:2:
resimde korkunç değildibünyem alışık
yazık ya..küçük oda dimi
Ben fareden de iğrenmiyorum. bi kere bizim eski işyerine girmişti kızlar çığlık atıp kaçışıyordu, bende dışarı çıkarmaya çalıştım uzun saplı fırçayla. Komşu esnafında yardımıyla paketledik fareyikızlar bana sen deli misin demişti
midesinde yüksek oranda banyo tuzu bulmuşlar
artık bilmiyorum ne tür bi uyuşturucudur ki bu
Sen psikopatmisin bilememde ben seni elime gecirirsem siddet yanisi olacagimmm
Ay midem kalkti, artik kac gün etkisinde kalirim bunun.
Ay isiniz gücünüz yokmu delirdinizmi kiz sizzzzzz
Ay kizarmaymis, corbaymis,
Nerden okudum yaa öffffff
ben iğreniyorum ya
o küçük tombul göbeklerini görüyorum
gri gri tüyleri
ığğğğğğ kusacammm
Psikopat olmaniz icin daha farkli belirtiler olmasi gerekir diye düsünüyorum..Cesursun, benim kiz kardesim de hic korkmaz öyle seylerden..
Fakat sorun su ki, insanlarin korktugunu ve hoslanmadigini bildigin halde sanki bana biraz zorluyorsun sinirlari gibi geldi. Sana göre normal olan birsey bir baskasi icin mide bulandirici olabiliyor deneyimledigin gibi...
Ama ilgimi cekiyor kimseyle paylasamayacak miyim dersen de senin gibi düsünen birilerini bulacaksin ya da blog ac kendine eminim ilgi duyan insanlar olacaktir...
ben iğreniyorum ya
o küçük tombul göbeklerini görüyorum
gri gri tüyleri
ığğğğğğ kusacammm
migdemi altüst ettiniz yahu Eki Görüntüle 444492
Ayy bende izledim o videoyuyu izlemez olaydım google a yazıp resimlerini görmez olaydım. Sen bir de yemekte millete anlatmışsın :120:
O psikopatlık evvelden bende de vardı. Çocuk olmadan önce en slasher tarzı korku filmlerini izlerdim. Hatta yamyamlıktan bahseden yasaklı film Cannibal Holocaust un vahşet sahnelerini izlemişliğim vardır ama çocuktan sonra eşim de bende testere serisine bile bakamıyoruz. :100:
korku filmi vs izlerim bakarım ama bunların gercek olmadıgını bildigim icin rahatım ama gercek cinayet fotolarına bakamam bakarsam o resim gunlerce gozumun onunden gitmez hatta birkeresinde bir trafik kazasına denk gelmistim ama sadece yerde kan gordum uzun zaman gecmesine ragmen hala gozumun onune gelir senaryo uretirim acab kimin kanıydı öldümü acı cektimi vs diye bu ölü insanların resimlerini goruncede hep aklıma boyle seyler gelir nasıl öldü ne cekti falan diye dusunup dururum bakmamak daha iyi bu yuzden..tiksinc seylerden yemek sırasında bahsedilmesi cok etkilemez beni..
ac kalirim daha iyi:105:
valla o resim bana biraz fazla geldi, burun murun birakmamis, midemde hafif bir bulanti olmaya basladi :111::2::120:
yazık tabe bak biz bile zor dayanıyoruz sana burda adam ömür boyu evet demiş
ama harbi benimde içim bi tuhaf oldu
pff çorba hele
neyse barıştık senle. artık yerden yere vurmam seniöpiyim geçsin.....
banyo tuzu neymis ya bide o kadar vurulmasina ragmen yemeye devam etmis ay neyse gidiyorum ben icim kalkti
Neyse ki...
İçim rahatladı artık..
zaten artık anlatmıyorum ne anneme ne eşime...
Anlatma da zaten.
Anlatırsan da bir üsre anlatmak için bulamayacaksın onları yanında.
Boşanıyoruz..
Sebep??
Eşim bana yemekte iğrenç şeyler anlatıyor.
Tabiki Allah korusun diyerek yapıyorum bu şakayı..