ciddiysen ve bunları seyretmekten zevk alıyorsan durumun vahim sayılır bak sayılır diyorum çünkü en azından hasta olduğunun farkındasın o zaman en kısa zamanda doktora git derim
ama ben senin diğer yorumlarınıda okuduğum için şunu diyebilirimki sen kendisiyle ve çevresindeki insanlarla eğlenmeyi seven bir tipsin ve büyük ihtimalle şuadanda baya bi eğleniyorsun
kanıtıda hep işyerinde izliyorum
geç saatte oluyo tv den seyredemiyorum
en son satranç cinayetleri kitabını okudum
fena değil
hayaletli filmler korku filmi değil zatenonlar çocuklara göre kanlı olacak,psikopatlı olacak,kafalar uçacak,gözler çıkacak filan .
sen psikopatmısın gel ölçelim böylece şüphelerinden kurtulmuş olursun.
birincisi psikopat insanlarda korku duygusu olamzmış.korku derken alelade değil.mesela bir insanı öldürmekten korkmazlar,sen insan öldürebilirisin?
kanıtıda hep işyerinde izliyorum
geç saatte oluyo tv den seyredemiyorum
en son satranç cinayetleri kitabını okudum
fena değil
ciddiysen ve bunları seyretmekten zevk alıyorsan durumun vahim sayılır bak sayılır diyorum çünkü en azından hasta olduğunun farkındasın o zaman en kısa zamanda doktora git derim
ama ben senin diğer yorumlarınıda okuduğum için şunu diyebilirimki sen kendisiyle ve çevresindeki insanlarla eğlenmeyi seven bir tipsin ve büyük ihtimalle şuadanda baya bi eğleniyorsun
bu tip şeyleri bende severim
arkadaşlarımla normal konular yerine
bu tip enteresan kan revan içeren şeyler konuşurum
biride benim anlattıklarımdan hoşnut olmaz
biride benim anlattıklarıma katılmaz
bu tip bir arkadaşa henüz sahip olamadım
yalnız başına işkence videolarını izlemek insanı bazen sıkıyor
eşime diyorum gel izleyelim diye ters ters bakıyor
yahu nevar sanki !!!!!!
bazen bende normal miyim değil miyim diye düşünüyorum
okumadıysan Psikopatı tavsiye ederim
dediğin kitabı araştırayım bi ben...
...............
sende grubu ayarla ebru
carrie ile zayıflamak isteyenlerin grubu
nefsi müdayafsa öldürebilirim ama bıcakla değil
tabancayla veya zehirle falan
yani temas kurmadan olurda daha iyi olur
peki izlemiş olduğun belgeseller vs buna istaden soruyorum. geçenlerde bir haber vardı Rusya'da genç bir çocuk çok acıktığı için annesini öldürmüş bir kısım etinden makarna bir kısımdan haşlama yapmış. mahkemede de çok lezzetli olmadığını insan etinin sert olduğunu söylemiş pişkince...hangi derin psikopatlık iç güdüsü yaptırıyor bunu? yani öldürdü de yeme iç güdüsü nasıl oluyormuş?
peki izlemiş olduğun belgeseller vs buna istaden soruyorum. geçenlerde bir haber vardı Rusya'da genç bir çocuk çok acıktığı için annesini öldürmüş bir kısım etinden makarna bir kısımdan haşlama yapmış. mahkemede de çok lezzetli olmadığını insan etinin sert olduğunu söylemiş pişkince...hangi derin psikopatlık iç güdüsü yaptırıyor bunu? yani öldürdü de yeme iç güdüsü nasıl oluyormuş?
bunları ciddi anlamda mı yazdınız yoksa şaka mı?
bu tarz konuların ilgilileri olmasaydı ne filmi çekilirdi ne kitabı yazılırdı
Eminim talep çok olacaktır.
Hani bunda kaçamak yapma ihtimali falan da yok.
Direk gider iştah.
Uzun bir süre de gelemez.