İlginç İlgi Alanları

o tip şeylerden bende korkmam tiksinmem her türlü belgesel resim video izlerim

bana da çerem tuhafsın der hep :))

Ahaha aklıma ne geldiiii ..........benim anneannemin de tavuğu tellere takılıp bağırsakları dışarı çıkmışştı onu dikmişti :KK1::KK1: Tavuk öldü tabi doğal olarak..Eğer antibiyotik verseydim ölmezdi diyordu bir de hey Allah'ım :KK1::KK1::KK1:

hhahahaha komikmiş bu :KK9::KK9:

yok ya ne psikopatlığı ,insanlar cesetlerden falan hani korkmak değil de iğreniyolar aslında demek ki sen iğrenmiyosun.Hani öyle bir resim görsem korkmam ben de ama biraz mide bulantısı olabilir resime göre.

Yoo bence psikopatlıkla alakası yok yapı meselesi biraz..

Bende soğukkanlı biriyimdir mesela ablam benden 3 yaş büyük , küçükken korkardı gece tuvalete gitmeye beni de yanında bekçi tutardı :KK52:

O böcekten çok korkar bana dedi sende korkuyorsunda çaktırmıyorsun , iddiaya girelim dedim. Böceği elime alarak iddiayı kazanmıştım :KK33:

Daha birçok bunun gibi örneklerimiz var.

Yapıya bağlı diye düşünüyorum , eşim de yemekte böyle şeyler konuşulsun istemez ama benim için farketmiyor konuşulsa da yerim konuşulmasa da :KK9:

böcek dedinizde
iğrendiğim tek şey fare :KK60:

çok önemli bi noktaya değindin

aslında korkulması gereken bu
zaten yamyam uyuşturucu kullanmıştı ve derin halüsinasyon görüyordu..

o nasil bir halusinasyonmus ya karssindaki adami kizarmis tavuk olarakmi goruyordu acaba tovbe tovbe...
zaten gecenlerde bitaneside ev arkadasinimi yemisti ney iyyyyyyyk:KK25::KK25:

bende bayılırım öyle şeylere valla...
eşim annem kardeşim flnda aynı senin anlattığın gibi...
içimden ilgileniyorum artık..:KK1:
psikopat değilsin cesur hatunsun maşallah...:nazar:

o zaman bi grup açalım
benden çok varmış burda :KK60:

O tür şeylere bakmaktan ben de ne korkarım, ne midem bulanır. İnsan anatomisine olan aşırı ilgi ve merak diyebiliriz buna. Ama şu var; otopsi izlemek başka, bir insan tarafından vahşice paramparça edilmiş cesetlere bakmak başka. İkincisine gönlüm el vermez. Beni empatinin b.kunu çıkarmış bir insan olarak tanımlayabilirsiniz. O tür şeylere bakmak içimde korkudan başka her şeyi canlandırır. Artık insanlara olan nefret mi , çaresizlik, öfke, karamsarlık mı denir bilmem... Öyle bir şey işte.

zaten bunu yapanlar insan sayılmazki, vahşi hayvanlardan farksızlar

Ahaha aklıma ne geldiiii ..........benim anneannemin de tavuğu tellere takılıp bağırsakları dışarı çıkmışştı onu dikmişti :KK1::KK1: Tavuk öldü tabi doğal olarak..Eğer antibiyotik verseydim ölmezdi diyordu bir de hey Allah'ım :KK1::KK1::KK1:

antibiyotik mi :KK60: :KK60:

böcek dedinizde
iğrendiğim tek şey fare :KK60:

Ben fareden de iğrenmiyorum. bi kere bizim eski işyerine girmişti kızlar çığlık atıp kaçışıyordu, bende dışarı çıkarmaya çalıştım uzun saplı fırçayla. Komşu esnafında yardımıyla paketledik fareyi :KK1: kızlar bana sen deli misin demişti :KK53:

Sen psikopatmisin bilememde ben seni elime gecirirsem siddet yanisi olacagimmm

Ay midem kalkti, artik kac gün etkisinde kalirim bunun.

Ay isiniz gücünüz yokmu delirdinizmi kiz sizzzzzz

Ay kizarmaymis, corbaymis,

Nerden okudum yaa öffffff

Psikopat olmaniz icin daha farkli belirtiler olmasi gerekir diye düsünüyorum..Cesursun, benim kiz kardesim de hic korkmaz öyle seylerden..

Fakat sorun su ki, insanlarin korktugunu ve hoslanmadigini bildigin halde sanki bana biraz zorluyorsun sinirlari gibi geldi. Sana göre normal olan birsey bir baskasi icin mide bulandirici olabiliyor deneyimledigin gibi...

Ama ilgimi cekiyor kimseyle paylasamayacak miyim dersen de senin gibi düsünen birilerini bulacaksin ya da blog ac kendine eminim ilgi duyan insanlar olacaktir...:KK55:

migdemi altüst ettiniz yahu $Beurk01.gif

Ayy bende izledim o videoyuyu izlemez olaydım google a yazıp resimlerini görmez olaydım. Sen bir de yemekte millete anlatmışsın :120:

O psikopatlık evvelden bende de vardı. Çocuk olmadan önce en slasher tarzı korku filmlerini izlerdim. Hatta yamyamlıktan bahseden yasaklı film Cannibal Holocaust un vahşet sahnelerini izlemişliğim vardır ama çocuktan sonra eşim de bende testere serisine bile bakamıyoruz. :100:

X