- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
yamyamın yediği adamın resimlerinimi?
googledan miami canibal yaz çıkar
Allah seni ne yapmasın kız merak edip baktm
bakmaz olaydım, hamileyim ben ayol:111:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yamyamın yediği adamın resimlerinimi?
googledan miami canibal yaz çıkar
bence kendine bu soruyu sorman bile psikopat olmadığının kanıtı,
ilgini çeken şeylerin başkaları tarafından yadırganması durumu gayet doğal
çünkü insanlar sınırları aşacak şeylerden bahsetmekten hoşlanmazlar ya da hoşlanabilirler ama görmekten değil,
çevresinin dediklerini umursamaz bir psikopat, insani duygulardan yoksundur evlisin demek ki sosyal ilişkilerde de başarısız değilsin sadece farklı ilgi alanları ki bence bizi diğerlerinden ayıran bunlar
benim sorunum şu.
benim annem olsun, eşim olsn baya korkak insanlardır.
ben ise tam tersi, ilginç ve bazıları için korkutucu şeyleri seviyorum.
geçen miami yamyamıyla ilgili haberleri okuyordum, yabancı bi sitede yamyam tarafından yüzü yenmiş adamın resimlerine baktım. baya kötüydü.
akşam eve gittim tam akşam yemeğini yiyoruz başladım anlatmaya, resimleri gördüm, şöyleydi böyleydi diye, o sıradada annem tam ağzına mantı alıyordu. bıraktı kaşığı, tamam kızım anlat şimdi dedi, sağol sayende karnım doydu, şu mantıdan soğuttun beni. tam mantıyı yiyecekken ben yamyamın adamın nasıl gönüzü çıkarmaya çalıştığını anlatıyordum yemek için.. neyse eşimde aynı, oda bıraktı bende yemicem artık dedi, sayende karnım doydu.
böyle bi kaç tane olay oldu, annemde diyorki delimisin nesin ne anlatıyorsun bana diyor biliyosun korktuğumu, ama ben korkutmak için anlatmıyorum ki..sadece ilgimi çekiyor
eskiden biraz korkuyordum böyle şeylerden, ölülerden mölülerden falan ama üniversite sondayken adli tıp derslerim vardı ve otopsilere giriyorduk. ilk girdiğimde baya tırsmıştım, gerçi hiç dokunmuyorduk sadece seyrediyorduk tup fakültesinde değilde hukukta olduğumuz için ama birazcık korkmuştum sonra kolay atlattım bunu. yani ilk hafta hiç yemek yiyemedim, hep o görüntüler geliyordu gözümün önüne hatta anneme dedim ki ben ölürsem sakın ha otopsi yapmayın beni ölümün nasıl olursa olsun ama toparlandım ve artık hiç korkmuyorum. ama sanki anormalmişim gibi davrananlar var çünkü korkmuyorum böyle feci ölümler resimlerine bakmaya
hatta seri katillerin biyografilerini okuyorum, kurbanların resimleri falan oluyor hiç korkmuyorum eşime göstermek istiyorum böyle bakıyo bana resimlere bakmak istemiyor.. hiç kimse bakmak istemiyor. işyerinde açıyorum resimlere bakın diyorum kimse bakmıyor
bunlar olan şeyler diyorum, bi cesedin bi nesneden farkı yok yani korkulacak ne var
neyse barıştık senle. artık yerden yere vurmam seni
peki bu konuya cevaben..... iğrenç şeyleri bile izliyorsun, peki yemek yerken aklına gelmiyormu. yemek yerken sanki ağzında iğrenç şeyler yiyormussun gibi daha önce izledigin, baktıgın şeyler gözünün önünden geçmiyormu
Ben bu konuda anlayabiliyorum seni.Çünkü gerçekten gördükçe alışılıyor.Ben tam olarak alışamamış olsam da sınıf arkadaşlarımın sınava bir hafta kala kadavralarla nasıl içli dışlı olduklarını bilirim
İşte bak senin de iğrendiğin birşeyler varmış, fare görünce nasıl oluyorsan millet te sen anlattıkça öyle bi garip oluyordur içi.
Ben fareden de iğrenmiyorum ama eşimin ya da ablamın yanında anlatmıyorum, onların içi kalkmasın diye
evet, zaten vurmuşlar adamı
vuran polis kahraman ilan edilmiş
ben cesaret edip bakamadım daha
bunun pıskopatlıkla alakası yok .aslın da bıraz da merakla ılgısı oldugunu dusunuyorum ben .
kadınlar ıcın genellıkle korku fılmlerınden korkarlar denırler ama ,korku fılmlerınden bence en cok
korkanlar erkekler oluyor .hele kı o korku fılmlerı buyulu perılı ıse erkekler o fılmlerı hıc ızleyemıyor
kadınların genelı meraklıdır boyle fılmlere karsı .tabı o merak duygusu zaten o cesaretı veren de :)
serı katıl fılmlerı olsun korku fılmlerı olsun bunları hep merak eder de ızlerız buyuk bır cesaretle
ama fılm bıttıkten sonra yusuf yusuf da oluruz korkudan
Kaç yıldır bu işi yapıyorsun bilmiyorum ama bence işinin de etkisi var. Kan görmekten korkan bir doktor düşünemediğim gibi otopsilere dayanamayan bir hukukçu da düşünemiyorum. Meslekler bizim kişiliklerimizi etkiliyor kısmen sanırım. Benim de arkadaşım savcıydı staj sırasında otopsileri anlatırdı testereyle kesilen kafa tasları vs. bu olay da onda hayatın çok boş ve anlamsız olduğu hissini uyandırmıştı yani o da farklı etkilenmişti. Allahtan sende böyle bir şey yok sanırım.
bu açıdan düşünmemiştim haklısın
ama ted bundy nin dediği aklıma geldi
şöyle birşey diyordu
''..biz seri katiller, sizin abileriniz, kocalarınız, erkek arkadaşlarınız.....''