ilginç fikirler üreticisi olarak ben..

Siz ikiz bebeklerinizi 40. haftaya kadar beklediniz mi
Tam deli cesareti. Doktorunuz nasıl izin verdi

piihuuu kadınlar aşmış. evlat edinenler bölümünde bu zaten varmış... ben konu eger orada aktif veya onların ayrı bir bölümü varsa oraya taşıyayım bari

DOĞURMADAN EMZİRMEK adlı kitaptan çevirdiğim önemli notlar I--------

Emzirmek bir ilişkidir. Anne ve bebek arasında güven duygusunu besler.
Yakın, ten tene değecek şekilde fiziksel duruş bebeğiniz için çok faydalıdır.

Bebeğinizi tamamen sadece anne sütüyle besleyemeseniz bile, emzirdiğiniz kadarıyla bile onun bağışıklık sistemini korumasına yardımınız olacaktır. Miktarı bu aşamada önemli değil, çünkü anne sütünde konsantre biçimde antikorlar mevcut. O yüzden bebeğimin tüm beslenmesini karşılayamıyorum ya da karşılayamam diye baştan moral bozmak yok, azıcık anne sütü bile bağışıklık konusunda bebeğinize yardımcı olacaktır.

DOĞURMADAN EMZİREBİLMENİN 4 ANAHTARI:

Baya araştırmışsınız. Ama ülkemizde ne kadar kabul görür hiç emin değilim. İsteğinizi kırmak istemem.
Hormon enjeksiyonu da yapılıyor olabilir mi

Çok tatlısınız, Allah gönlünüze göre versin herseyi ❤ bir fikrim yok sadece bunu yazmak istedim. Okurken konunuzu yuzumu gulumsettiniz.

İnanır mısınız şu an sinirimden ağlıyorum. Ne beddualar ediyorum o kaynanaya. Sütüm az oldugu icin demedigini birakmayan etmedigi kalmayan kaynana bozuntusuna cok kizginim. Alev alev yaniyo icim. Kizimi emziremedim diye. Buyuyunce kizima diyecegim; "Sen babannen olacak o kadin yuzunden emmedin hep eziyet cektik ac kaldin." diyecegim.

Ay masallah masallah benimde ikizlerim olacak insallah ne guzel 40.haftaya nasil geldiniz genelde erken doğum oluyormus endişeliyim umut oldunuz bana :))

Düşünceniz çok merhamet dolu tabi bu düşünce annesi olmayan veya sağlık sorunu olan bir bebek için olabilir sanırım kızımı sırf emzirirken aramızda oluşan bağ yüZünden 28 ay emzirdim kızım bir gecede emmeyi bıraktı ama ben ondan daha kötü oldum kızımın bu bağı benden başka birisiyle kurmasını istemezdim sanırım ne kadar istemesende bir kıskançlık oluşur annede. emzirirken ilk 1 yıl yediğime içtiğime maximum dikkat etmiştim gazlı içecek cips fastfood bile tüketmemiştim birde dini içerik yasak ama Müslümanlıkta süt kardeşler öz kardeş hükmünde bu konuyada çok dikkat etmek gerekiyor bazıları için önemsizdir ama bu olan bişi inkar edemeyiz emzirirken anneden bebeğe canlı hücre geçişi söz konusu Müslümanlık mantık dini ve bununda mantıklı bir açıklaması vardır illaki

kaç yaşında cocugun ?

dini konuya cözüm getirdik ya.. liste tuttucaz. 300 tane cocuk emziremeyecegime göre max 5 olour. onlarda birbirir ile tanışır kaynaşır. tanırlar birbirlerini.

@mune @kazen rica etsem konumu evlat edinme böl. taşıyabilir misiniz ? bana daha fazla yardımcı olacaklar hisssine kapıldım :)

Su an tam iki yasinda.
son emzirme yaşı 2 mi 3 mü bilmiyorum ama aylık olsa idi hala emzirebilirsin diyecektim :) evlat edinme böl. kadınlar var baya yazmışlar.
yalnız kv ne bu kadar yüklenme bizler bilmiyoruz ki ne yapacagımızı.
ben o mina bebekten sonra oturdum deliler gibi okuyorum gözlerim pörtledi okumaktan... ve keşke keşke cok daha önce okusaymışık. etrafmda dogum yapan cok ark. oldu ve hepsi bir şekilde sıkıntı cekti...
ve keşke birileri bize bunu nasıl yapacagımızı anlatsaymış...
bizde hatalıyız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…