İlgi gösteren, arkadaş olmaya çalışan evli erkek

100% katılıyorum. Benim de aklımdan geçen böylesine saygın! birinin mahremini yeni tanıştığı ortamda meze yapması...
İşte birinden bahsederken saygın, nazik, iyi vs diyoruz ama kime göre saygın neye göre saygın?

Eşiyle sorun yaşadığını iddia eden bu şerefsizler bu kadar kibarlığı, hoşgörüyü, iltifati evdekine yapsa ne sorunu kalirdi, ne tasası
Sevilen kadın çiçek açar.
Eşini, çocuğunu, yuvasını sarıp sarmalar.
Fazlaca karakter yoksunu olmalı ki, evliliğindeki sorunu çevresindeki insanlara anlatabiliyor.
Eşiyle oturup konuşması ve halletmesi gereken sorunları hiç bilmediği 32 yasindaki bir kadina da en özeline varana kadar anlatmasinin sebebi ise bana acı, ben iyi bir adamim bak çocuğunu düşünen de bir babayım, sevgiye çok layığım beni sevginle sar sarmala demektir, sen iyileştir demektir.
Bir kere 17 yaşındaki çocuğu olan bir adam çocuğu etkilenmeyecek diye aldatan karısına hele ki Türkiye ortamında göz yumacak kadar erkekler ne ara modern oldu ya?
Bildiğiniz dümdüz yalancı ve karaktersiz.
O kadar ustaca manipüle ediyor ki size kendisinin müthiş bir karakterle donatılmış olduğuna bile inandırmış.
Konuya giriş şekliniz bile adamın ne kadar anlayışlı, kibar, beyefendi olduğuyla başlıyor ve öyle de devam ediyor.
Değil hanımefendi.
Bu adam evdeki karısına saygı duymayan bir tip.
Dışarıda mutluluğu arayan demeyeceğim ya düşerse diyerek yoklama çeken ve bunu da kariyerinin arkasına sığınarak ustaca gerçekleştiren bir kart zampara.

Son düzenleme:
32 yaşında üniversite mezunu, kariyer sahibi bir kadın; 49 yaşında evli, çocuklu bir adamdan etkileniyorsa genç kızlarımıza diyecek sözüm yok.

Adamın aldatılıp evli kalma ihtimali yok denecek kadar düşük. Ama adam karısını aldatmış olabilir. Yeni avıda sizsiniz çakalın. Kendinize ve ailenize saygınız varsa bu tarz cakallardan uzak durun.

Zaten avını avlayana kadar bu erkekler çok kibar naif zariftirler işin içine düşünce başınıza neler geleceği meçhul kendinize daha temiz bir sayfa açın kendinize sayginizi düşürmeyin daha fazla bence madem öyle boşansaymis adam gelmiş 50 yaşina daha ne zaman boşanmayı düşünüyor acaba belkide 70 te filan ya da hiç bosanmayacak değmez yani size bı erkeğin ilgisi hoş geliyor ama adam baya evli ayrilmaya niyeti olan başkasıyla flört etmez daha iyileri karşınıza cikicaktir

Son düzenleme:
Kadınların en sevdiği taraftan yaklaşan kibar,tatlı sözcükler kuran mutsuz evliliği olan kötü kadınla evli irkek modeli. (eskiden ütü, yemek yapmayan,çirkin kadınlar vardı şimdi aldatan kadın modeli geldi.

Aklı başında bir kadın bu adama bir daha taviz vermez.Boşanmayı göze almayan , nafaka ödemekten korkan bu irkekle iletişimi koparır.

merhaba,
kendinize gerçekten arkadaş mı bulamıyorsunuz da bu kişinin arkadaşlığına kaldınız ? Hem arkadaşınız neden sizi eşiyle tanıştırmıyor gelin bir yemek yiyelim tanışalım görüşelim demiyor bide her gün sizi arıyor. Lütfen arkadaş diye hem kendinizi hem bızı kandırmaya çalışmayın.. Adamın telefonunu açarak mesajlaşarak suçu siz de işliyorsunuz. Siz ne kadar umursamasanız da çocuğa ve eşine göstermesi gereken ilgi ve sevgiyi size gösteriyor siz şimdiden ARKADAŞ halinizle haklarına giriyorsunuz. Ben çok dindar biri değilim ama umarım karmada bedelini ödersiniz ben çok aldatma içerisinde büyümüş bir çocuk şimdi de yetişkin olarak sizi kınıyorum.. Siz evli olduğu halde özelden sohbet muhabbeti ilerletiyor telefonlaşıyorsanız metres diyen kişileri haksız görmeniz gerçeği değiştirmiyor

alkışlıyorum sizi bir de çok metres gördüm hiçbiri eşinden boşanmadı canım 75ine geldiğinde bakıcı ararsa seninle nikahlanabilir ama o konuda garanti veremiyorum

sizde ayrıca daddy issues var bence o konuda psikolojik destek alın onun dısında diğer yaptığınız şeyler için ahlak denen şeyi öğrenmeniz lazım.. Hala adamı övüyorsunuz 49 durmuyor kesinlikle yazdığınız noktada koptu zaten..

Evliliğinde gayet mutlu bunlar gönül eğlendirmek kaçamak aşk yaşamak için her ırzı bozuk erkeğin uydurduğu yalanlar karısını sevmiyor da çocuk için bla bla seni kullanıp atacak burdan sonra karar sende o kadar değersizsen seni kullanıp atmasını sağla

Yok diyorsan ben gururlu ve kendine saygısı olan kadınım herifle irtibatı keser kendi yoluna bakarsın

Kendini o kadının yerine koy az empati yap bir başka kadının ruhunda derin yaralar açmaya değer mi

Asla boşanmcaklar bunu kafana sok seni bir iki yatağa atar sonra evine karısına döner

konu sahibi, adam güya çok kibar, saygın, efendi sözü dinlenen başarılı biri
ama arkadaş ortamında, çok samimi can ciğer olmadığı insanların da olduğu bir ortamda (mesela senin de o ortamda olmanı kastediyorum) karısını kötüleyen bir sürü şey anlatmış
yok ihanete uğradım yok çocuk için devam ediyorum vs
kötülemek sadece arkasından küfürler hakaretler etmek değildir
böyle bi ortamda özelini dökmüş
yok boşanmak için defalarca denedim de bilmem ne
eee bi yatak durumlarını anlatmadığı kalmış yani ??
sen şimdi mantığına oturtabiliyor musun bu kadar harika bi adam güya ama bunları anlatıyor
sence gerçekten düzgün bi erkek bunları anlatır mı öyle bi ortamda ???

Ben sizi anlıyorum. Şöyle ki; Genç bir kadınsiniz, hayat tecrübeniz görece az. Adamın sektöründe saygın bir konumda/kariyerde olmasi sizi etkiledi ve böyle birinin de sizden etkilendiğini görmeniz (gerçek manada bir etkilenmeden bahsetmiyorum, bunun da sizinle de ilgisi yok, o yaşta her anlamda tecrübeli bir erkeğin kaçamak yapmak istediği tüm kadınlara gösterdiği tavır) sizi daha da çok etkiledi.. Aslında siz aklı başında, neyin ne olduğunun gayet bilincinde birine benziyorsunuz ancak bir de duygular var tabii engelleyemedigimiz. İşte bundan sonra zaten sizin karakteriniz devreye girecek. Bu adam bu kadar saygın da! herkesin içinde evliliğini kötülüyor, karısıyla ilişkisini gözler önüne seriyor, böyle bir adam karakterli olabilir mi gerçekten, diğer taraftan nazik, saygın, mesafeli, düşünceli yüzü zaten maskesi! Ki böyle adamlar o kadar yüksek farkındalığa sahiptirler ki maskelerini müthiş taşırlar, içleri asla öyle değildir. 17 yaşında çocuğu olan biri ihanete uğramış ve ayrılmayacak mı, bu kadar komik bir bahane olabilir mi? Ha diyelim ki ihanete uğradı (ki inanmıyorum) böyle bir evliliği sürdüren adam da feci karaktersizdir bana göre.. Neyse dediğim gibi bundan sonrası sizin karakteriniz..Ne ekerseniz de emin olun onu biçersiniz. Kimsenin günahına girmeyin, öncelikle de kendi günahınıza

Son düzenleme:
Ortamda anlatıyor ki inandırıcılığı olsun, kızın gözünü boyayacak. Kız da diyecek ki "koskoca, saygın, kariyerli adam bu kadar insanın yanında yalandan karısını mi kötüleyecek, demek ki anlattıkları doğru" diye düşünecek. Ya bu tarz adamlar yılların çakalı.. Karşısındaki insanlara 5-10 hamle sonrasını hesaplayarak davranırlar..

Bence hiç kimseden akıl almayacak kadar akıllı ve dürüst bir bayansınız. Yalnız olduğunuz için ilgiden etkilenmeniz de gayet normal. Siz bence ne yapmanız gerektiğini mantıken gayet iyi biliyorsunuz ancak hala duymak istiyorsunuz. Bu kişiyle görüşmeye devam ederseniz belli ki aşık olacaksınız ve bu da sizin hiç hayriniza olmaz. O yüzden iletişimi kesin ve kendi yaşınıza uygun kişilere şans verin yoksa bu işin sonu sizin için hüsran olur.

yalnız 49 yaşındaki bu kerkenezlerin sıksa 32 yaşında çocuğu olabiliyor.
Ben 52, eşim 53 yaşında 29 yaşında kızımız var, ilk tanıştığımızda 17 yaşındaydım hemen evlenseydik kızımız bugün 34 yaşında olabilirdi
Bekar hatunlara kamu spotu, adamlar dakka 1 gol 1 evliliklerini kötüleyip çocuk için devam ediyorum diyorsa, doğru dürüst tanımadığı birine eşini kötülüyorsa inanmayın, biz kadınlar eşten ve ailesinden içimiz şiştiğinde ağlaya vahlaya anlatırız sonra da bir çiçekle olayı kocam da kocam’a bağlarız ama erkeklerin tanımadığı insanlara dahi anlatmasında hele de bu bir kadınsa çok başka planları vardır.

B betenoire adamın ilk flört denemesi siz değilsinizdir, sizin gibi nicesiyle çocuk için beraberiz eşim beni aldattı hikayesini anlatıp birlikte olmuştur, henüz ortada bir ilişki yokken arkadaş olarak bile devam etmeyin, adam hem evli hem karakteri yok, dertsiz başınıza dert açarsınız.

Çocuk için dediği de 17 yaşında kız.1 sene sonra devlet milletvekili olma hakkı tanıyacak en çok oraya koptum. Karşısındakileri salak mı sanıyor nedir

Çocuk için dediği de 17 yaşında kız.1 sene sonra devlet milletvekili olma hakkı tanıyacak en çok oraya koptum. Karşısındakileri salak mı sanıyor nedir
Bunu dile getiren bir kadın olsaydı inanırdım çünkü kadınlarımız evliliklerini ısrarla devam ettirmek için 30 yaşındaki çocuklarını bile psikolojisi bozulur diye öne sürüyor ama erkekler yeter ki boşanmak istesin arkasında 50 tane bebe bıraksa gözü görmez, o yüzden adamın evliliğiyle alakalı söylediklerinin hikaye olduğu belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…