İlgi gösteren, arkadaş olmaya çalışan evli erkek

Merhaba hanımlar,

Bu aralar o kadar enteresan bir durumun içerisindeyim ki, sizlerin tavsiyelerine ve yorumlarına ihtiyacım var.

32 yaşındayım, üniversite mezunuyum. İyi bir mesleğim ve kazancım var çok şükür.

Bekarım, hiç evlenmedim. Kendi hayatımı kurdum. İşim çok yoğun ama hayatım yolunda, majör bir sıkıntım yok.

Ailemle aram gayet iyi, modern bir ailem var. Gelelim konumuza;

Geçtiğimiz ay şehir dışında tatil yaparken bir adamla tanıştım. Kalabalık bir grubun içerisinde yaklaşık 2 hafta vakit geçirdik.

Adam evli arkadaşlar ama bana ilgisi var çok belli. İyi bir şirkette, iyi bir pozisyonda çalışan oldukça başarılı biri. Bir de kız çocuğu var 17 yaşında. Adamın yaşı 49 bu arada. Hoşsohbet, iyi niyetli biri, evli olduğunu öğrenene kadar arkadaş gibi gayet sohbet ediyor hep beraber vakit geçiriyorduk. Yürüşe çıkmalar, akşam okey partileri vs.

Problem şu; arkadaşlık ilerledikçe evliliği ile ilgili sorunlarından bahsetti. Asla detay sormadım, çünkü adamla bir şeyler yaşamaya niyetim yok.

Boşanmak istediğini, defalarca denediğini vs. anlattı. Bir de eşi tarafından ihanete uğramış ama çocuk için devam ediyormuş.

Ne kadar doğru bilemiyorum...

Arkadaşlar bana ne oluyor, neden oluyor bilmiyorum ama o kadar kibar, düşünceli ve nazik yaklaşıyor ki mesafemi korumakta zorluk çekiyorum.

Tatil bitti, İstanbul'a döndük. İletişimi sürdürme gayreti içerisinde. Gün aşırı arıyor, bir şeye ihtiyacım var mı vs soruyor. Çok saygılı biri.

İtiraf etmeliyim ki etkileniyorum. Daha önce hiç evli bir erkekle bir münasebetim olmadı.

3 yıllık ilişkim geçtiğimiz sene ihanete uğramamla bitti. Sonrasında ise kalbimi kapattım herkese, işe güce verdim kendimi.

Biliyorum ki bu arkadaşlığı sürdürmeye devam etmemeliyim, çünkü iltifatlar gelmeye başladı. Ben sınırı korumakta zorlanmaya başladım.

Pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum. Hem evli, hem yaş farkı. Bunları düşününce bile mantıksız geliyor ama hiç hoşlanmamam bile gerekirken neden böyle hissediyorum? Kendimi anlayamıyorum.

Yorumlarınıza, önerilerinize açığım.

Sevgiler
Kendin İhanete uğramış bir kadın olarak başka bir kadını ihanete uğratmayın. Muhtemelen söylediği şeyler yalan. Seni etkilemeyi başarmış ama bu tuzağa düşme güzel kardeşim. Karısı onu aldatmış bile olsa hala karısı ve kesinlikle yalan söylüyor bir erkek ihanete uğrayacak da çocukları için devam edecek pehhh... İlgisi alakası hoşuna gitmiş olabili seni kınamıyorum ama ilerletme ve kestirip at. Sana gösterdiği ilginin onda birini karısına gösterse şimdi mutlu bir evliliği olurdu... Senin ilgini çekene kadar da evli olduğunu söylememiş. Dertsiz başına dert alma. Yol ver gitsin napıyorsun dediğinde erkek arkadaşımla konuşuyorum falan de biriyle tanışmışsın gibi yalan uydur kibarca yolla. Sonra izle bak yaşlı kurt kendine yeni fıstıklar bulacaktır. Akıllı çalışkan eğitimli kızsın yazık etme kendine ve hiç kimseye 🌹

Eşiyle problemi vardır, ayrı yatıyordur, çocuk için birliktedir, boşanmak istiyordur ama kadın boşanmaya yanaşmıyordur, bir sürü problem daha vardır bunları yoluna koymadan bir adım atamaz vs. tanıdık geldi mi cümleler. Bende ex eşin msjlarını okumuştum. Metresine de yalanlar söylüyordu ama inanmayı o kadın seçti. Metres olup kimsenin ahını alma. Bir yalancı için tavsiye falanda vermemezi bekleme. Tek tavsiyem engelle. Yalnız olabilirsin ilgisi hoşuna gitmiştir gerçekten anlarım. Onurlu bir yalnızlık ömür boyu yaşayacağın ettiğini bulma durumundan kurtarır seni. Adam ihanete uğramış olsa 50 kere boşanırdı, muhtemelen daha önce de eşini aldattı, bu tipleri tersten okumak gerek.

Evet kesinlikle. Ben de zaten daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım ve yaşayacağıma ihtimal vermediğim için şaşkınım.

Bir arkadaşım bana böyle bir konu ile gelse çok katı olurdum. Bu tür ilişkilere karşı olmama rağmen adamın ilgisi beni neden cezbetti anlayamıyorum.

Burada paylaşma sebebim, böyle bir durum yaşayan birileri oldu mu hiç, benzer bir deneyim- duygu durumu içine giren bir kadın var mı onu anlamak içindi.
Burada kimse psikolojik tahlilinizi yapamaz ki. Psikologa gidip hayat hikayenizi duygu ve dusencelerinizi fln anlatmaniz lazim.

Herkesin de dedigi gibi yapilacak en iyi sey adami hayatinizdan cikarmak.

Siz zaten herşeyin farkındasınız ve görüşmeyi bitirmenin en doğru karar olduğunu kendinizde belirtmişsiniz. İlgi hepimizin hoşuna gider. İletişimi şimdi kesmezseniz size göstermiş olduğu ilgiye alışıp kopmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Adam gibi biri olsa karısı ile arası iyi olur; kendinden bu kadar küçük olan birine övgü dolu sözler söylemezdi.

Numarasını hemen engelleyip arkana bile bakmadan kaçmalısın. Bunlar klasik eşlerini aldatan erkek numaraları. Buralarda neler okuduk neler. Sana kendini farklı tanıtıyor çünkü yaş farkı ve evli olma detaylarını ancak bu şekilde kapatabilir. Ama düşündüğün gibi saygılı biri olsa karısına ve kızına bunu yapmaz. Büyük bir hataya sürüklenmek üzeresin hemen vazgeç ona bisey olmayacak çünkü üzülen sen olursun

Madem çocuk için yürütüyormuş, çocuğunu niye tatile getirmemiş..yaw bunlar uzun evlilikten biraz bunalıyor böyle şeyler yapıyorlar işte..ama boşanmaya da g..tleri yemez..kadin bunun bebeğini büyütüyor, adam da tatillerde av peşinde.adam kendinden bu kadar genç bi hanımı etkileyebilecek kadar karizmatik ama eşi ona neler ediyormuş😄.eşine üzüldüm

Sonunun hoşlanmayla devam edeceğine öyle emindim ki 😀😀 çok film dizi izliyoruz bunlar hep ondan

Eğer adamla birebir sohbetiniz olmadıysa bu adam kalabalık ortamlarda mı anlattı eşinin onu aldattığını ve çocuk için boşanmadığını?

Yaptığı marifetmiş gibi yazmış bir de tavsiye bekliyor inanılmaz.ne kadınlar var gerçekten. buraya cevap yazmayı bırakmış ama adama yazmayı bırakmayacak bence. evli adama bu kadar yüz veren birinden başka birşey bekleyemiyorum kusura bakmasın saygım olamıyor böyle kadınlara

Genç, kariyerli, modern olduğunu iddia eden kadınlar bile kartlaşmış bir adamın yalanlarına kanıyorsa genç yaşta evlenip hatalar yapan kadınlar burada gereksiz linç yiyorlar diye düşündüm bir an. Konu sahibi bu kadar iyi özelliklere sahipseniz 50 yaşındaki adam neden sizi gözüne kestirdi acaba? Çok mu çirkinsiniz? Özgüvensiz mi gördü sizi? Bazen ilahi adalet diyoruz ya adam karısını aldatır boşanır, karısından genç olan metresiyle evlenir. Aldatılan eski eşte konu açar ilahi adalet yok diye. İşte bu ilahi adalet boşlukta olan kadınların evli erkeklerin saçma sapan karım beni aldattı yalanlarına inanmak istemelerinden ya da kimseyi bulamam korkusuyla ilk ilgi gösteren böyle kansız tiplere yapışmalarından tecelli etmiyor galiba. Şu forumda kocasından boşanmış ve yıllar sonra hayatına birini alacakken tanıştığı gün boşanmış olduğunu söylemeyi bir sonraki buluşmaya ertelediği için vicdan yapan kadınları okuyoruz. Konu sahibinin bahsettiği tarz adamlar çocukların bile inanmayacağı tarzda yalanlara inandırıp nasıl etkiliyorlar bu kadınları aklım almıyor. Böyle kadınlar varken bizim boşanmış ya da evde kalmış Türk erkeklerine karada ölüm yok.

Merhaba hanımlar,

Bu aralar o kadar enteresan bir durumun içerisindeyim ki, sizlerin tavsiyelerine ve yorumlarına ihtiyacım var.

32 yaşındayım, üniversite mezunuyum. İyi bir mesleğim ve kazancım var çok şükür.

Bekarım, hiç evlenmedim. Kendi hayatımı kurdum. İşim çok yoğun ama hayatım yolunda, majör bir sıkıntım yok.

Ailemle aram gayet iyi, modern bir ailem var. Gelelim konumuza;

Geçtiğimiz ay şehir dışında tatil yaparken bir adamla tanıştım. Kalabalık bir grubun içerisinde yaklaşık 2 hafta vakit geçirdik.

Adam evli arkadaşlar ama bana ilgisi var çok belli. İyi bir şirkette, iyi bir pozisyonda çalışan oldukça başarılı biri. Bir de kız çocuğu var 17 yaşında. Adamın yaşı 49 bu arada. Hoşsohbet, iyi niyetli biri, evli olduğunu öğrenene kadar arkadaş gibi gayet sohbet ediyor hep beraber vakit geçiriyorduk. Yürüşe çıkmalar, akşam okey partileri vs.

Problem şu; arkadaşlık ilerledikçe evliliği ile ilgili sorunlarından bahsetti. Asla detay sormadım, çünkü adamla bir şeyler yaşamaya niyetim yok.

Boşanmak istediğini, defalarca denediğini vs. anlattı. Bir de eşi tarafından ihanete uğramış ama çocuk için devam ediyormuş.

Ne kadar doğru bilemiyorum...

Arkadaşlar bana ne oluyor, neden oluyor bilmiyorum ama o kadar kibar, düşünceli ve nazik yaklaşıyor ki mesafemi korumakta zorluk çekiyorum.

Tatil bitti, İstanbul'a döndük. İletişimi sürdürme gayreti içerisinde. Gün aşırı arıyor, bir şeye ihtiyacım var mı vs soruyor. Çok saygılı biri.

İtiraf etmeliyim ki etkileniyorum. Daha önce hiç evli bir erkekle bir münasebetim olmadı.

3 yıllık ilişkim geçtiğimiz sene ihanete uğramamla bitti. Sonrasında ise kalbimi kapattım herkese, işe güce verdim kendimi.

Biliyorum ki bu arkadaşlığı sürdürmeye devam etmemeliyim, çünkü iltifatlar gelmeye başladı. Ben sınırı korumakta zorlanmaya başladım.

Pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum. Hem evli, hem yaş farkı. Bunları düşününce bile mantıksız geliyor ama hiç hoşlanmamam bile gerekirken neden böyle hissediyorum? Kendimi anlayamıyorum.

Yorumlarınıza, önerilerinize açığım.

Sevgiler
Adamla biseyler yaşamaya niyetiniz yoktuysa ne diye telefon numarasını aldınız ? Evli olduğunu öğrendikten sonra niye uzaklaşmadınız ? Adam evli sonuçta her evli erkeğin yalanidir. Yok karım şöyle yok karım böyle kesin 17 yaşındaki kızı da yanlışlıkla kafası iyiyken olmuştur. Yani erkek mi yok da dünyada evlilerden hoslaniliyor anlamış değilim. Adam zaten haysiyetsiz biri onu hesaba katmıyorum bile. Ama hiç evlenmemişsiniz arada yaş farklı var ve adam EVLİ kendinize böyle bir adamı mı layık gördünüz. O zaten adam olsa ne olursa olsun karısının arkasından iki haftalık kadın için konuşmazdı. Bir gram aklınız varsa konuşmayı kesersiniz numarasını da silersiniz ilerde pişmanlık ve karma yaşamamak için.

Teşekkürler yorumunuz için. Kendisiyle bir ilişkim - yakınlaşmam vs. olmadı yalnız orası yanlış olmuş. Baş başa vakit de geçirmedik. Mesajlarda da en ufak bir yakınlaşma yok. Sadece iltifat etmeye başladı ve bende ışık çaktı tabiri caizse. Hoş bir adam evet ama dediğiniz gibi benim için de büyük hata olur iletişimi devam ettirmek. Kendisi bunun yolunu yapmaya çalışıyor çok çok yavaş bir şekilde, bunun farkındayım. İlginç geliyor bu durum.
E şimdi yalan da atmıştır boşanma aşamasındayız, yatakları ayırdık, evin içinde ev arkadaşı gibiyiz vs. Diye siz de herqlde cesaret aldınız. Kusura bakmayın da daha yeni ergenliğe giren kızlar iltifata düşer, etkilenirler. 32 yaşında insansınız iki iltifat sizde ışık çaktıysa geçmiş olsun diyecek bişey yok.

Arkadasim ne olursa olsun o adam evli. Çok sıkıntısı varsa sana anlatmak yerine gitsin boşansin. Düşmeyin bu tuzaklara. Etrafımda da şahit oldum bunun bir sonraki aşaması bosanacagim bosanacagim diyip asla bosanmamak. Evli erkeklerden uzak durun derim. Bugün bir baskasina yaptığınız yarın basiniza gelebilir hem

Karakter meselesi işte.evli adamdan düzgün bir kadın uzak dururdu zaten burda bize hak verip yaptığı halti devam ettirecek kuşkusuz. öyle olmasa zaten baştan konuşmazdı adamla şu an kendi vicdanını rahatlatmak için burdan birkaç kişiden onay bekliyor olay sadece bu konuşmayı keseceğini hiç sanmıyorum hoşuna gitmiş çünkü evli olması da umrunda değil adamın yalanlarına bilerek inanmak istiyor

E şimdi yalan da atmıştır boşanma aşamasındayız, yatakları ayırdık, evin içinde ev arkadaşı gibiyiz vs. Diye siz de herqlde cesaret aldınız. Kusura bakmayın da daha yeni ergenliğe giren kızlar iltifata düşer, etkilenirler. 32 yaşında insansınız iki iltifat sizde ışık çaktıysa geçmiş olsun diyecek bişey yok.
Açıkçası o kadar detay vermedi yatakları ayırdık vs. gibi, arkadaşların olduğu bir ortamda dile getirdi herkes ilişkiler üzerine konuşuyorken. Özel bir sohbet değildi, kimse de detay sormadı zaten.

Genç, kariyerli, modern olduğunu iddia eden kadınlar bile kartlaşmış bir adamın yalanlarına kanıyorsa genç yaşta evlenip hatalar yapan kadınlar burada gereksiz linç yiyorlar diye düşündüm bir an. Konu sahibi bu kadar iyi özelliklere sahipseniz 50 yaşındaki adam neden sizi gözüne kestirdi acaba? Çok mu çirkinsiniz? Özgüvensiz mi gördü sizi? Bazen ilahi adalet diyoruz ya adam karısını aldatır boşanır, karısından genç olan metresiyle evlenir. Aldatılan eski eşte konu açar ilahi adalet yok diye. İşte bu ilahi adalet boşlukta olan kadınların evli erkeklerin saçma sapan karım beni aldattı yalanlarına inanmak istemelerinden ya da kimseyi bulamam korkusuyla ilk ilgi gösteren böyle kansız tiplere yapışmalarından tecelli etmiyor galiba. Şu forumda kocasından boşanmış ve yıllar sonra hayatına birini alacakken tanıştığı gün boşanmış olduğunu söylemeyi bir sonraki buluşmaya ertelediği için vicdan yapan kadınları okuyoruz. Konu sahibinin bahsettiği tarz adamlar çocukların bile inanmayacağı tarzda yalanlara inandırıp nasıl etkiliyorlar bu kadınları aklım almıyor. Böyle kadınlar varken bizim boşanmış ya da evde kalmış Türk erkeklerine karada ölüm yok.
Yalanlarına kandığımı nereden çıkardınız? Ben adama aşık oldum mu dedim? Evet etkilendim ve başarısından dolayı da hoşuma gitti ancak iletişimi kestim kendisiyle. Beni kandırdığı vs de yok. Arkadaş ortamı dışında baş başa vakit geçirmişliğimiz de yok.

Ayrıca ilk ilgi gösteren erkeğin bu olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde? Türkiye'de yaşıyoruz bu bir, ikincisi kendine dikkat eden, özenen, spor yapan, üretken bir kadınım. Mesleğimde de iyi bir noktadayım kaldı ki kendisiyle de iş hayatından tanıdıklar aracılığı ile tanıştım. Neyse, yaşamımı bilmiyorsunuz sonuçta, önceki mesajlarıma da bakabilirsiniz.

Yasak aşka dönüşen bir durum yok ortada anlayacağınız. Ben etkilendiğim için zaten kendime de şaştım kaldım ama hızlıca toparladım, mantıklı düşünüyorum merak etmeyin.

Karakter meselesi işte.evli adamdan düzgün bir kadın uzak dururdu zaten burda bize hak verip yaptığı halti devam ettirecek kuşkusuz. öyle olmasa zaten baştan konuşmazdı adamla şu an kendi vicdanını rahatlatmak için burdan birkaç kişiden onay bekliyor olay sadece bu konuşmayı keseceğini hiç sanmıyorum hoşuna gitmiş çünkü evli olması da umrunda değil adamın yalanlarına bilerek inanmak istiyor
Valla ister inanın ister inanmayın ama iletişimi kestim. Hoşuma gitseydi devam ederdim, kimse de engel olamazdı zaten.

X