- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
Bence siz ders çalışmayın, biraz empati yapmayi, saygı duymayı ve insanların yatak odasına ve hayatına burnunuzu sokmamayı öğrenin. Böylesi " toplum" için daha iyi.Tam da aynı şeyi düşünüyoruzsıkışınca konuyu saptiriyorsunuz. Neyse dersinize biraz daha çalışın
Sizin mantiginiza göre seks yapmayınca evli kalmanın da mantığı kalmıyor.Birgün sex yapmak istememekle öyle bir yönelime hiç sahip olmamak sizce aynı şeyler mi peki
Bu ne djfnfnfmnfnfmcmfnfmg ? Evlenince ne yapmayı düşünüyorsun peki hanım abla? Evlenince o ev artık sana ait oluyor. Çamaşırını bulaşığını da bir zahmet yıka. Sen yapmayınca kim yapacak muhtarınız mı?Evlilik kadinlar icin bu demek zaten, icinde cinsellik olsun olmasin farketmiyor. Butun bunlari yapip sirf sevisiyorsunuz diye kole olmamis mi oluyorsunuz?
Emin olun Ben hayatım boyunca toplumumuzu bozan insanlarin karşısında durucam.Bence siz ders çalışmayın, biraz empati yapmayi, saygı duymayı ve insanların yatak odasına ve hayatına burnunuzu sokmamayı öğrenin. Böylesi " toplum" için daha iyi.
Bende sizin gibi saygı duymayı bilmeyenlerin.Emin olun Ben hayatım boyunca toplumumuzu bozan insanlarin karşısında durucam.
Evlenmemiş ama sevişiyorsam evli miyim o zamanYasalar önünde oynanan EVCİLİKtir o evlilik değil.
Toplum düşmanısinEvlenmemiş ama sevişiyorsam evli miyim o zaman
Benim ve toplumumuzun mantığına ve kabulüne gore nikâh kiyip aile olabilmek için iki heteroseksüel bireye ihtiyaç vardir. Evlilik kurumu içinde her türlü sorunda destek olmak vardır..Sizin mantiginiza göre seks yapmayınca evli kalmanın da mantığı kalmıyor.
Ben şu insanların tüm dünyayı benim fikirlerim kurtaracak edasını asla anlamıyorum. Kimsenin bir yerlerinde değil açıkçası sizin bizim sevişip sevişmemizi sıkıntı etmenizİnsanların yatak odaları değil toplumumuzun aile yapısı beni ilgilendirir.
Yo gayet özgürsünüz :) ilerde birgün evlenirseniz de aile olursunuz.Evlenmemiş ama sevişiyorsam evli miyim o zaman
Bekleyin size bi koşu cekirdek ve kola kapip geliyorum, bu seviyenizle kapi onunde yerken gelene gecene cemkirirsiniz.Bu ne djfnfnfmnfnfmcmfnfmg ? Evlenince ne yapmayı düşünüyorsun peki hanım abla? Evlenince o ev artık sana ait oluyor. Çamaşırını bulaşığını da bir zahmet yıka. Sen yapmayınca kim yapacak muhtarınız mı?
Kraliyet ailesine mensup değilsen ve Hizmetçi de tutamayacagına göre ?
Sizin mantiginizda öyleyse siz aseksuel olsaydınız evlenmezdiniz olur biterdi. Şu anda sizin hayatınızı tartışmıyoruz. Aseksueller evlenemez diye bir kanun falan mı var ?Benim ve toplumumuzun mantığına ve kabulüne gore nikâh kiyip aile olabilmek için iki heteroseksüel bireye ihtiyaç vardir. Evlilik kurumu içinde her türlü sorunda destek olmak vardır..
Arkadaşım benim biyerimde hiç değil senin sevişip sevismememen. Burda kimseye ahlak bekciligi yapmiyor kimse ama kimse de bana farkli yonelimi olan veya hiç olmayan insanların evlilik kurabilecegini kabul ettiremezBen şu insanların tüm dünyayı benim fikirlerim kurtaracak edasını asla anlamıyorum. Kimsenin bir yerlerinde değil açıkçası sizin bizim sevişip sevişmemizi sıkıntı etmeniz
Siz nikah memuru olursanız nikahlarini kiymazsinizArkadaşım benim biyerimde hiç değil senin sevişip sevismememen. Burda kimseye ahlak bekciligi yapmiyor kimse ama kimse de bana farkli yonelimi olan veya hiç olmayan insanların evlilik kurabilecegini kabul ettiremez
Eşcinsellerin cidden hetero bireylerden bir aile olarak farkı nedir yani onlar da gayet güzel çatır çatır sevişiyorlar. Yani sizin anladığınız ana aile kavramı şu anne baba çocuk. Bunu tercih etmeyecek çok insan varArkadaşım benim biyerimde hiç değil senin sevişip sevismememen. Burda kimseye ahlak bekciligi yapmiyor kimse ama kimse de bana farkli yonelimi olan veya hiç olmayan insanların evlilik kurabilecegini kabul ettiremez
Dışardan çok sağlıklı bireyler olarak göründükleri için yok. O yüzden evlilik değil evcilik demiştim zatenSizin mantiginizda öyleyse siz aseksuel olsaydınız evlenmezdiniz olur biterdi. Şu anda sizin hayatınızı tartışmıyoruz. Aseksueller evlenemez diye bir kanun falan mı var ?
Güldürdün beni sağol :ddddBekleyin size bi koşu cekirdek ve kola kapip geliyorum, bu seviyenizle kapi onunde yerken gelene gecene cemkirirsiniz.
Bu arada nickiyle bu kadar uyumlu biriyle daha once karsilasmamistim, cok iyi bir seçim olmus tebrikler
Dışarıdan sağlıklı görünüyorlarsa sorun ne o zaman? Demek ki topluma kötü örnek olmuyorlar.Dışardan çok sağlıklı bireyler olarak göründükleri için yok. O yüzden evlilik değil evcilik demiştim zaten
Eşcinseller yatak odalarında sabaha kadar fantazilerine devam etsinler her çiftleşen aile olsaydi en başta hayvanlara nikah kiymak gerekirdi..Eşcinsellerin cidden hetero bireylerden bir aile olarak farkı nedir yani onlar da gayet güzel çatır çatır sevişiyorlar
yaş kaç?Sizce aseksüel bir erkek var mıdır veya libidosu çok düşük olup sadece birlikte yaşamlarını sürdürmek ve olabildiğince az ilişkiye girmek isteyen?