İleride evlenmek istiyorum ama cinselliği biraz garip ve pis buluyorum evet zevk veren bir şey olabilir libidom da çok düşük değil ama...

Evlilik kadinlar icin bu demek zaten, icinde cinsellik olsun olmasin farketmiyor. Butun bunlari yapip sirf sevisiyorsunuz diye kole olmamis mi oluyorsunuz?
Bu ne djfnfnfmnfnfmcmfnfmg ? Evlenince ne yapmayı düşünüyorsun peki hanım abla? Evlenince o ev artık sana ait oluyor. Çamaşırını bulaşığını da bir zahmet yıka. Sen yapmayınca kim yapacak muhtarınız mı?
Kraliyet ailesine mensup değilsen ve Hizmetçi de tutamayacagına göre ?

Sizin mantiginiza göre seks yapmayınca evli kalmanın da mantığı kalmıyor.
Benim ve toplumumuzun mantığına ve kabulüne gore nikâh kiyip aile olabilmek için iki heteroseksüel bireye ihtiyaç vardir. Evlilik kurumu içinde her türlü sorunda destek olmak vardır..

İnsanların yatak odaları değil toplumumuzun aile yapısı beni ilgilendirir.
Ben şu insanların tüm dünyayı benim fikirlerim kurtaracak edasını asla anlamıyorum. Kimsenin bir yerlerinde değil açıkçası sizin bizim sevişip sevişmemizi sıkıntı etmeniz

Bekleyin size bi koşu cekirdek ve kola kapip geliyorum, bu seviyenizle kapi onunde yerken gelene gecene cemkirirsiniz.

Bu arada nickiyle bu kadar uyumlu biriyle daha once karsilasmamistim, cok iyi bir seçim olmus tebrikler

Benim ve toplumumuzun mantığına ve kabulüne gore nikâh kiyip aile olabilmek için iki heteroseksüel bireye ihtiyaç vardir. Evlilik kurumu içinde her türlü sorunda destek olmak vardır..
Sizin mantiginizda öyleyse siz aseksuel olsaydınız evlenmezdiniz olur biterdi. Şu anda sizin hayatınızı tartışmıyoruz. Aseksueller evlenemez diye bir kanun falan mı var ?

Ben şu insanların tüm dünyayı benim fikirlerim kurtaracak edasını asla anlamıyorum. Kimsenin bir yerlerinde değil açıkçası sizin bizim sevişip sevişmemizi sıkıntı etmeniz
Arkadaşım benim biyerimde hiç değil senin sevişip sevismememen. Burda kimseye ahlak bekciligi yapmiyor kimse ama kimse de bana farkli yonelimi olan veya hiç olmayan insanların evlilik kurabilecegini kabul ettiremez

Arkadaşım benim biyerimde hiç değil senin sevişip sevismememen. Burda kimseye ahlak bekciligi yapmiyor kimse ama kimse de bana farkli yonelimi olan veya hiç olmayan insanların evlilik kurabilecegini kabul ettiremez
Siz nikah memuru olursanız nikahlarini kiymazsiniz

Eşcinsellerin cidden hetero bireylerden bir aile olarak farkı nedir yani onlar da gayet güzel çatır çatır sevişiyorlar. Yani sizin anladığınız ana aile kavramı şu anne baba çocuk. Bunu tercih etmeyecek çok insan var

Sizin mantiginizda öyleyse siz aseksuel olsaydınız evlenmezdiniz olur biterdi. Şu anda sizin hayatınızı tartışmıyoruz. Aseksueller evlenemez diye bir kanun falan mı var ?
Dışardan çok sağlıklı bireyler olarak göründükleri için yok. O yüzden evlilik değil evcilik demiştim zaten

Bekleyin size bi koşu cekirdek ve kola kapip geliyorum, bu seviyenizle kapi onunde yerken gelene gecene cemkirirsiniz.

Bu arada nickiyle bu kadar uyumlu biriyle daha once karsilasmamistim, cok iyi bir seçim olmus tebrikler
Güldürdün beni sağol :dddd

Eşcinsellerin cidden hetero bireylerden bir aile olarak farkı nedir yani onlar da gayet güzel çatır çatır sevişiyorlar
Eşcinseller yatak odalarında sabaha kadar fantazilerine devam etsinler her çiftleşen aile olsaydi en başta hayvanlara nikah kiymak gerekirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…