Yoo gayette evlenip sabahlara kadar çatır çatır anladın işte hatta evlenmeden de oluyor sizin küçük dunyanızın bunu anlamasını beklemek hataLezbiyenler gayler evlenemiyor işte :) çok üzgünsünuz farkındayım ama kabullenin. Evet evet yönelim dedim seni zeki şey seni:) cinsel yönelimler kategorisinden oluşuyor tüm bu bahsettiklerimiz
Ben aseksullikle ilgili yazarken profil fotografimdan cikarim yapip yonelimlere ve lgbti lere getirildi konu durup dururken :)Konunun eşcinsellerle ne ilgisi var biri bana açıklayabilir mi? Eşcinsellikten sonra aseksüellikte mi nefretle karşılanıyor? Şununla sevişemezsini anladık da illa bununla sevişeceksin mi başladı şimdi de? Belediyenin onay verip kıydığı nikahların içine karışmayın bari yahu. Oldu olacak evlilik öncesi libido testi yapılsın.
Toplum yapısını bozmamak için yapıcaz artık bi şeylerTabi ki illa sevişeceksin
Yoo yasalar önünde evliliktir.
Ne gibi?Evliliğin yasal olarak geçerliliği detaylarına bakın isterseniz.
Yine haberim yokken toplumun ahlakını bozmuşumEmin olun Ben hayatım boyunca toplumumuzu bozan insanlarin karşısında durucam.
Hayir biz zaten ev arkadasi sayiliyoruz ya evimizin icinde ne istersek yapabiliriz, buna izin verdiler sagolsunlar. Gozlerinin onu de opusup el ele falan tutusmayacagiz sadece.Yine haberim yokken toplumun ahlakını bozmuşumben hemcinsimle sevişince otomatik olarak heterolara ahlaksızlık mı yükleniyor, nasıl oluyor bu işler
Ben kocamla sevişmeyince yasal olarak evliliğimiz düşüyor mu yaniEvliliğin yasal olarak geçerliliği detaylarına bakın isterseniz.
Ben kocamla sevişmeyince yasal olarak evliliğimiz düşüyor mu yani
Bunların konumuzla ne alakası var peki?Yasal açıdan çıkar amaçlı yapılan nikah akitleriyle ilgili durumları engellemek ve sahte akitlere dair yapılan bir ayrım bu.
Medeni Kanun , İsviçre Medeni Kanunu örnek alınarak yürürlüğe konmuştur bilindiği üzere.
Yurtdışında dahi dönem dönem mirasla ilgili itiraz ve sahte evlilikle miras payının gasp edildiğine dair olaylar olabiliyor.
Kanunlarımızı yazar ve yürürlüğe koyarken , dışarıdan alınan kanunları örnek aldık.
Evliliğin yasal olarak geçerlilik şartlarında aranan kriterleri kanunun ne şekilde düzenlediği önemli.
Genel şekil şartlarıyla belirlenen tanımların onlarca alt maddesi mevcut.
Taraflardan birinin bildirimi veya itirazı olmadıkça kimsenin özel hayatına dair bir yorum yapılamaz zaten. Her durum kendi özelinde değerlendirilir.
Laf yetiştirecem diye kendinizi rezil ediyorsunuzÖğrenmiş oldunuz işte.
Bunların konumuzla ne alakası var peki?
Benim itirazlarının sizin yazdiklarinizla zerre alakası yok. Sizin yazdiklariniz devleti ya da birbirini kaldırmakla ilgili.Diğer üyenin yorumuna dair itirazlarınızla ilgili.
Ben bir adamla tanıştım sevdim sevildim saygı duydum saygı gördüm ömrümün sonuna dek gerek yasalar gerek mahalledeki teyzeler gözünde resmî ve ahlaki şekilde çift olmak istedim ama evlenmek istesemde sevişesim yok sebebi psikolojik olabilir hormonal olabilir yada sadece paşa gönlüm için de olabilir, bunu adama anlattım aaa bende aynı şeyi istiyorum ve bende sevişmek istemiyorum dedi ve biz evlendik. Gayet mutlu huzurlu sağlıklı yaşayıp gidiyoruz, birimiz ölünce malımız mülkümüz diğerine kalacak, o benim babama baba diyor ben onun anasına anne diyorum, görümce bacanak elti kayın filan kavramları da oturdu evlilikte kedi köpek gibi didişiliyor filan….Ramazan da mahallenin en dedikoducu teyzesini eşim ailemizin reisi olarak iftara davet etmiş ben de evin hanımı olarak ağırladım….sevişmediğimiz için çocuğumuz yok millet olmuyor sanıyor biz de ses etmiyoruz….KİMSE SEVİŞMEDİĞİMİZİ BİLMİYOR şu durumda yıllardır süregelen aile kavramını bozmuş oluyoruz ÖYLE Mİ?Konuyu hiç saptırmaya çalışmayın. Mutsuz dayak yiyen ayrilmaya çalışan kadinlarin konusuyla, aseksuell bir evlilik olabileceği konusunu nasil harmanladiniz çok merak ettim.. insanlara saygim sonsuz herkes kendi özelinde istediği gibi yasayabilir ama yıllardan süre gelen aile kavramini hickimsenin bozmasina müsade etmeyecez
Ben simdi kocami seviyorum ama biz sevismek istemiyoruz ve evleniyoruz bu suç muYasal açıdan çıkar amaçlı yapılan nikah akitleriyle ilgili durumları engellemek ve sahte akitlere dair yapılan bir ayrım bu.
Medeni Kanun , İsviçre Medeni Kanunu örnek alınarak yürürlüğe konmuştur bilindiği üzere.
Yurtdışında dahi dönem dönem mirasla ilgili itiraz ve sahte evlilikle miras payının gasp edildiğine dair olaylar olabiliyor.
Kanunlarımızı yazar ve yürürlüğe koyarken , dışarıdan alınan kanunları örnek aldık.
Evliliğin yasal olarak geçerlilik şartlarında aranan kriterleri kanunun ne şekilde düzenlediği önemli.
Genel şekil şartlarıyla belirlenen tanımların onlarca alt maddesi mevcut.
Taraflardan birinin bildirimi veya itirazı olmadıkça kimsenin özel hayatına dair bir yorum yapılamaz zaten. Her durum kendi özelinde değerlendirilir.
Sanarsin maaş miras için evlenicez demisiz neden insanların ozel hayatina herkes bi müdahale etmek istiyor amaç ne bana biri bi anlatabilir mi örf adet demeden amaBunların konumuzla ne alakası var peki?
Ayrılmak istemeseler bile toplumun yıllanmış geleneksel aile yapısı bozulmasın diye ayrılmak zorundalarSize ne diyorum işte, size ne? Evlenirler, sevişmezler ama güzel bir aile olurlar. Birgün eşiniz ve siz seks yapmak istemeyince ayrılacak misiniz yani?
1984 kitabından fırlamış gibisinizDünyada sevişmeyen,cinsellik istemeyen insanlar var, onaylayalim ya da yargilayalim farketmiyor. Dunyada cesit cesit insan var aseksueller de var, lgbti bireyler de var, sadece kendi bakis acimizdan ibaret zannedip yorumlamak hos degil. Sevisip bir butun olsaniz da sevismeseniz de kadin olarak yukunuz daha fazla. Sevisip duygusallikla bir butun olmaniz sadece sizin ve ne yazik ki bir cok kadinin kendinizi oyalama sekliniz.
Gerçekten toplumu bozan, tecavüzler, tacizler bu kadar tepki almıyor, herkesin gözü milletin yatak odasında, giyiminde, kuşamında. Örf adetler de zamanla değişir, yüzyıllar önceki şeylerle yaşamak zorunda mıyız? O zaman telefon, internette kullanmasınlar eskiden onlar mı vardı? O zaman kocalarını görmeden evlensinler eskiden öyleydi...Sanarsin maaş miras için evlenicez demisiz neden insanların ozel hayatina herkes bi müdahale etmek istiyor amaç ne bana biri bi anlatabilir mi örf adet demeden ama