Ben bir adamla tanıştım sevdim sevildim saygı duydum saygı gördüm ömrümün sonuna dek gerek yasalar gerek mahalledeki teyzeler gözünde resmî ve ahlaki şekilde çift olmak istedim ama evlenmek istesemde sevişesim yok sebebi psikolojik olabilir hormonal olabilir yada sadece paşa gönlüm için de olabilir, bunu adama anlattım aaa bende aynı şeyi istiyorum ve bende sevişmek istemiyorum dedi ve biz evlendik. Gayet mutlu huzurlu sağlıklı yaşayıp gidiyoruz, birimiz ölünce malımız mülkümüz diğerine kalacak, o benim babama baba diyor ben onun anasına anne diyorum, görümce bacanak elti kayın filan kavramları da oturdu evlilikte kedi köpek gibi didişiliyor filan….Ramazan da mahallenin en dedikoducu teyzesini eşim ailemizin reisi olarak iftara davet etmiş ben de evin hanımı olarak ağırladım….sevişmediğimiz için çocuğumuz yok millet olmuyor sanıyor biz de ses etmiyoruz….KİMSE SEVİŞMEDİĞİMİZİ BİLMİYOR şu durumda yıllardır süregelen aile kavramını bozmuş oluyoruz ÖYLE Mİ?
dört duvar arasında insanların ne yaptığı yiyişip yiyişmediği siz dahil kimseyi ilgilendirmez
Yıllardır süregelen aile yapısında sevişmek şart diye sevişmeyen bunu bozmuş mu oluyor?
İstediğiniz kadar sınırlı aklınızla yırtınabilirsiniz hiçbirşey elde edemezsiniz bunlar mahrem şeyler
İki insan sevişmeme isteğiyle evlendi diye nasıl toplumun aile yapısı bozuluyor ya bir halt bilir gibi yazıyorsunuz birde
Toplumu bireyler oluşturur, ben ve sevdiğim adam toplumu oluşturan iki birey olarak evlendik, neden evlendik yok sevişme isteğimiz var mı yokmu bizim aile mahremimiz kime ne toplumun bizden geri kalanına ne?
Nasıl aile yapılarınız var da birileri sevişti sevişmedi diye bozuluveriyor