İleride evlenmek istiyorum ama cinselliği biraz garip ve pis buluyorum evet zevk veren bir şey olabilir libidom da çok düşük değil ama...

Ben bir adamla tanıştım sevdim sevildim saygı duydum saygı gördüm ömrümün sonuna dek gerek yasalar gerek mahalledeki teyzeler gözünde resmî ve ahlaki şekilde çift olmak istedim ama evlenmek istesemde sevişesim yok sebebi psikolojik olabilir hormonal olabilir yada sadece paşa gönlüm için de olabilir, bunu adama anlattım aaa bende aynı şeyi istiyorum ve bende sevişmek istemiyorum dedi ve biz evlendik. Gayet mutlu huzurlu sağlıklı yaşayıp gidiyoruz, birimiz ölünce malımız mülkümüz diğerine kalacak, o benim babama baba diyor ben onun anasına anne diyorum, görümce bacanak elti kayın filan kavramları da oturdu evlilikte kedi köpek gibi didişiliyor filan….Ramazan da mahallenin en dedikoducu teyzesini eşim ailemizin reisi olarak iftara davet etmiş ben de evin hanımı olarak ağırladım….sevişmediğimiz için çocuğumuz yok millet olmuyor sanıyor biz de ses etmiyoruz….KİMSE SEVİŞMEDİĞİMİZİ BİLMİYOR şu durumda yıllardır süregelen aile kavramını bozmuş oluyoruz ÖYLE Mİ?
dört duvar arasında insanların ne yaptığı yiyişip yiyişmediği siz dahil kimseyi ilgilendirmez
Yıllardır süregelen aile yapısında sevişmek şart diye sevişmeyen bunu bozmuş mu oluyor?
İstediğiniz kadar sınırlı aklınızla yırtınabilirsiniz hiçbirşey elde edemezsiniz bunlar mahrem şeyler
İki insan sevişmeme isteğiyle evlendi diye nasıl toplumun aile yapısı bozuluyor ya bir halt bilir gibi yazıyorsunuz birde
Toplumu bireyler oluşturur, ben ve sevdiğim adam toplumu oluşturan iki birey olarak evlendik, neden evlendik yok sevişme isteğimiz var mı yokmu bizim aile mahremimiz kime ne toplumun bizden geri kalanına ne?
Nasıl aile yapılarınız var da birileri sevişti sevişmedi diye bozuluveriyor
Burda 9-10 sayfadır herkes istediği gibi fikrini saygi çerçevesinde paylaşıp gayet nezih bir şekilde tartışıyor. Tek mesajinla ne kadar cahil ve terbiyesiz olduğunu sergiledin. Ayni fikirde olmadığımız için diğerine hakaret etme özgürlüğüne sahip değilsin.. benim tek mesajimi daha alintilama sakın. Seviyesiz terbiyesiz ve cahil insanlarla münakaşaya giremem.

Hiç cinsel ilişkim olmadı daha doğrusu hiç sevgilim bile olmadı. Hatta bazen konusu açılır bu sayfada eşim her gün sex istiyor vs. gibi bende genelde şunu derim keşke benim eşim olacak kişi ayda bir istese çünkü bende de o istek çok yok olacağını da pek zannetmiyorum gibisinden. Ama hiççç olmaması çok zor yani bunu birde erkekte aramak zor :KK70: Ateşle barutu yan yana durdurmak istiyorsun başarabilirsen iyi. Hiç bi şey için imkansız demem ama çok umutlanma derim. Ha şöyle olur en kötü adam sana tamam der ama ileride aldatır evli ol ya da olma o konuya girmiyorum. Mantık evliliği bile böyle yürümüyor çünkü adam beraber olduğu halde aldatabiliyor yetinemiyor çünkü bu ülkede arama sen onu :KK70:

Burda 9-10 sayfadır herkes istediği gibi fikrini saygi çerçevesinde paylaşıp gayet nezih bir şekilde tartışıyor. Tek mesajinla ne kadar cahil ve terbiyesiz olduğunu sergiledin. Ayni fikirde olmadığımız için diğerine hakaret etme özgürlüğüne sahip değilsin.. benim tek mesajimi daha alintilama sakın. Seviyesiz terbiyesiz ve cahil insanlarla münakaşaya giremem.
Sana terbiyesiz cahil seviyesiz deme hakkını veren kim?
Verecek cevap bulamayınca hakaret edip üste çıkayım bari belki birileri yer tavrı çooook acınası çok
Benden hiçbirşey eksilmedi sen kendini rezil kepaze ettin yazık
Bu tavır geleneksel aile yapısına zarar verir yalnız dikkatli ol aman

Malesef bazı cahil insanlardan uzak durmak istemek yeterli gelmiyor çünkü cahile laf anlatilmiyor çünkü cahil cahilligiyle hakaret edince kendini hakli saniyor... 9-10 sayfadır saygiyla tartistigimiz üyelere teşekkür etmek borç oldu şimdi...

Ben simdi kocami seviyorum ama biz sevismek istemiyoruz ve evleniyoruz bu suç mu :KK70: peki sevişip sevismiyecegimizide sorarız artik

Kanun, cinsel yaşamı evliliğin gerçek ve yasal açıdan geçerli olmasını sağlayan bir unsur olarak görmüş.

Her kanunun alt maddeleri mevcut ve her durum kendi içinde değerlendirilir.

Taraflardan birinin itirazı olmadıkça bu duruma müdahale eden yok zaten.

Geçmiş sayfalarda bir üye konuya kanuna göre bir yorum yapmıştı. Orada devam eden tartışmaya dair belirtmiştim.

Kanun, cinsel yaşamı evliliğin gerçek ve yasal açıdan geçerli olmasını sağlayan bir unsur olarak görmüş.

Her kanunun alt maddeleri mevcut ve her durum kendi içinde değerlendirilir.

Taraflardan birinin itirazı olmadıkça bu duruma müdahale eden yok zaten.

Geçmiş sayfalarda bir üye konuya kanuna göre bir yorum yapmıştı. Orada devam eden tartışmaya dair belirtmiştim.
Hala bir üye kanuna göre yorum yapmıştı diyorsunuz, şaka gibisiniz. O uye benim ve sizin yazdiklarinizla alakası yok yazdıklarımın. İsterseniz baştan bi okuyun anlaşılan üstünkörü okumussunuz. Zira bu kadar yanlış anlamış olamazsınız.

Hala bir üye kanuna göre yorum yapmıştı diyorsunuz, şaka gibisiniz. O uye benim ve sizin yazdiklarinizla alakası yok yazdıklarımın. İsterseniz baştan bi okuyun anlaşılan üstünkörü okumussunuz. Zira bu kadar yanlış anlamış olamazsınız.

Kanundaki , evlilik şekil şartlarına dair atıfta bulunan ilk yorum Sura1221 den gelmiş.

Kendisine olan itirazınız sebebiyle, yasal açıdan detaylara bakabilirsiniz demiştim.

Üyenin yorumlarında, aynı zamanda toplum ve aile hayatına dair görüşlerini ifade ediş şekli nedeniyle konu gittikçe farklı bir hal almaya başladı.

Kanundaki , evlilik şekil şartlarına dair atıfta bulunan ilk yorum Sura1221 den gelmiş.

Kendisine olan itirazınız sebebiyle, yasal açıdan detaylara bakabilirsiniz demiştim.

Üyenin yorumlarında, aynı zamanda toplum ve aile hayatına dair görüşlerini ifade ediş şekli nedeniyle konu gittikçe farklı bir hal almaya başladı.
Peki, anlaşamıyoruz neyse.

Hanımlar kusura bakmayın ama insanların özel hayatı, lgbt mi, evli mi değil mi kısmı sizi niye alakadar ediyor, neden evliliği sadece tek bir şeye bağlıyor o olmazsa kadınlar için evlilik köleliktir diyerek kadınları aşağılıyorsunuz?
Demek ki bu teze göre herkes gençken evli olacak, yaşlanınca boşanacak çünkü evlilikler tek bir eylem için yapılıyormuş.

Hasta ve bakıma muhtaç olduğumuzda da boşanmalıyız iş göremez hale geliyoruz çünkü.

Evet aseksuel kadin ve erkekler var, bahsettginiz evlilik duzenini yasayip cok mutlu olanlarda var ama siz once profesyonel destek alin ki gercekten aseksuel misiniz anlayin.
Sanırım aseksüelim ve ben sadece birbirine değer veren,destek veren,hayatı beraber yaşayıp zorlukların üstesinden beraber gelmek isteyen bir hayat arkadaşı istiyorum bu da galiba aseksüel olan bir erkekle mümkün olacak bir şey benim için ve de ben aseksüel bir erkek var mıdır acaba sadece bunu merak etmiştim,diğer insanlar konuyu çok uzatmışlar ya da ben doğru şekilde açıklayamadım kendimi.Yorumların için çok teşekkür ediyorum bu arada ✨🤩

Ben bir adamla tanıştım sevdim sevildim saygı duydum saygı gördüm ömrümün sonuna dek gerek yasalar gerek mahalledeki teyzeler gözünde resmî ve ahlaki şekilde çift olmak istedim ama evlenmek istesemde sevişesim yok sebebi psikolojik olabilir hormonal olabilir yada sadece paşa gönlüm için de olabilir, bunu adama anlattım aaa bende aynı şeyi istiyorum ve bende sevişmek istemiyorum dedi ve biz evlendik. Gayet mutlu huzurlu sağlıklı yaşayıp gidiyoruz, birimiz ölünce malımız mülkümüz diğerine kalacak, o benim babama baba diyor ben onun anasına anne diyorum, görümce bacanak elti kayın filan kavramları da oturdu evlilikte kedi köpek gibi didişiliyor filan….Ramazan da mahallenin en dedikoducu teyzesini eşim ailemizin reisi olarak iftara davet etmiş ben de evin hanımı olarak ağırladım….sevişmediğimiz için çocuğumuz yok millet olmuyor sanıyor biz de ses etmiyoruz….KİMSE SEVİŞMEDİĞİMİZİ BİLMİYOR şu durumda yıllardır süregelen aile kavramını bozmuş oluyoruz ÖYLE Mİ?
dört duvar arasında insanların ne yaptığı yiyişip yiyişmediği siz dahil kimseyi ilgilendirmez
Yıllardır süregelen aile yapısında sevişmek şart diye sevişmeyen bunu bozmuş mu oluyor?
İstediğiniz kadar sınırlı aklınızla yırtınabilirsiniz hiçbirşey elde edemezsiniz bunlar mahrem şeyler
İki insan sevişmeme isteğiyle evlendi diye nasıl toplumun aile yapısı bozuluyor ya bir halt bilir gibi yazıyorsunuz birde
Toplumu bireyler oluşturur, ben ve sevdiğim adam toplumu oluşturan iki birey olarak evlendik, neden evlendik yok sevişme isteğimiz var mı yokmu bizim aile mahremimiz kime ne toplumun bizden geri kalanına ne?
Nasıl aile yapılarınız var da birileri sevişti sevişmedi diye bozuluveriyo

Nasıl aile yapılarınız var da birileri sevişti sevişmedi diye bozuluveriyor
Ben de böyle bir ilişkiden istiyorum işte umarım denk gelirim böyle bir insana,size mutluluklar dilerim ✨ 🤩

Ben de böyle bir ilişkiden istiyorum işte umarım denk gelirim böyle bir insana,size mutluluklar dilerim ✨ 🤩
Ben örnekleme yaptım, çevremde böyle evlilikler var, benimki böyle değil yanlış anladınız
İnsanların tercihine saygılı olmak lazım diyorum ben ister cinsellik yaşarlar ister yaşamazlar kime ne esas olan iki kişinin mutluluğu bana göre, cinsellikte toplum baskısıyla çocuk baskısıyla eş baskısıyla onla bunla yaşanabilecek birşey değil
Ortak istekler söz konusuysa çiftler dilediği gibi yaşasın
Ben de size mutlu huzurlu Özgür bir hayat diliyorum
Ama “bence” cinsellik hiç pis yada kötü bir olay değil, arada sevgi varsa tabiki
Eşim de ben de gayet sevişgen insanlarız, bir tane de evladımız var, doğru zamanda doğru insanla sizin de hanenizde huzuru bulmanızı isterim

🥲 Öyle sadece sormak istedim,ilerisi için.Ne biliyim anlık gelişti konunun hiç böyle yerlere geleceğini düşünmemiştim maalesef.
Sen bunları boşver, mesleğini eline al, parani kazan, kimseye muhtaç olma böylece kimse hayatında söz sahibi olamaz, istediğin gibi yaşarsın. Bizi de birbirine düşürdün burda 🤣🤣

Sanırım aseksüelim ve ben sadece birbirine değer veren,destek veren,hayatı beraber yaşayıp zorlukların üstesinden beraber gelmek isteyen bir hayat arkadaşı istiyorum bu da galiba aseksüel olan bir erkekle mümkün olacak bir şey benim için ve de ben aseksüel bir erkek var mıdır acaba sadece bunu merak etmiştim,diğer insanlar konuyu çok uzatmışlar ya da ben doğru şekilde açıklayamadım kendimi.Yorumların için çok teşekkür ediyorum bu arada ✨🤩
Konu sahibi üyelik iptali yapmışsın ama belki bakarsın. Cinsellik forumunda biraz gezersen aseksüel erkeklerin var olduğunu da görürsün ama sipariş üzerine bunlardan bulabilir misin onu bilemiyorum.

Cinsellik de yemek içmek gibi doğal bir ihtiyaç ama sıklığı kişiden kişiye değişir. Aşık olduğun insana da diğer insanlardan daha farklı şekilde dokunmak istersin bu da genellikle seks oluyor. Yüzyıllardır evliliğin temel amacı ilkel benliğin ihtiyaçlarını güvenli.Şekilde karşılayıp nesli devam ettirmek, sağlıklı ve kökeni belli nesillere sahip olmaktır. Sevgi saygı sadakat gibi şeyler de buna tabi ki eşlik eder, nefret ettiğiniz tiksindiğiniz bir insanla sevişemezsini sonuç olarak.

İki tarafın da rızasıyla sekssiz bir evlilik tabi ki mümkün ama bir taraf bundan rahatsızlık duyuyorsa o evlilik olamaz ve yasalar önünde de evlilik birliğini bitirmek için yeterli gerekçedir. Çünkü evliliğin temel amacı üremeyi ve soyu belli nesilleri güvence altına almaktır. Bu benim fikrim de değil. Ha bu durum zamanında kast sistemini korumak amacıyla da ortaya çıkmış olabilir ama sonuç değişmez.

X