- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 31
İki lezbiyen de ev arkadaşı olunca çok sağlıklı görünüyorlar dışardan.. ama görünenle gerçekler ayni olmuyorDışarıdan sağlıklı görünüyorlarsa sorun ne o zaman? Demek ki topluma kötü örnek olmuyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki lezbiyen de ev arkadaşı olunca çok sağlıklı görünüyorlar dışardan.. ama görünenle gerçekler ayni olmuyorDışarıdan sağlıklı görünüyorlarsa sorun ne o zaman? Demek ki topluma kötü örnek olmuyorlar.
Her sevisende aile olmuyor işte bunu anlatmaya çalışıyoruz. Her gün sevişip her gün kavga edenler mi aile? Aileleri, insanları tek tip dusunmeyin.Eşcinseller yatak odalarında sabaha kadar fantazilerine devam etsinler her çiftleşen aile olsaydi en başta hayvanlara nikah kiymak gerekirdi..
O zaman siz de aile değilsiniz. Zira o lezbiyen dediğiniz insanların arasındaki aşk tutku sadakati biliyor musunuz da sadece ortada bir penisin bir vajinaya girmesiyle kutsal aile kavramını kabul edecek kadar sığ düşünebiliyorsunuzEşcinseller yatak odalarında sabaha kadar fantazilerine devam etsinler her çiftleşen aile olsaydi en başta hayvanlara nikah kiymak gerekirdi..
İşte bize ne diyoruz? Kötü örnek olmuyorlar ( ki bence lezbiyenlik kötü birşey değil) onların hayatından bize ne?İki lezbiyen de ev arkadaşı olunca çok sağlıklı görünüyorlar dışardan.. ama görünenle gerçekler ayni olmuyor
Siz neden biyolojik olarak evliliğe uygun olan her insanin çok mutsuz olduğunu sürekli kavga ettiğini ezildigini falan düşünüyorsunuz ki..Her sevisende aile olmuyor işte bunu anlatmaya çalışıyoruz. Her gün sevişip her gün kavga edenler mi aile? Aileleri, insanları tek tip dusunmeyin.
Her insanın değil. Tam tersine siz her hetero evliligini kutsal yaptiniz. Aseksuel olabilirler ev içinde ne yaşadıkları bizi ilgilendirmez diyoruz.Siz neden biyolojik olarak evliliğe uygun olan her insanin çok mutsuz olduğunu sürekli kavga ettiğini ezildigini falan düşünüyorsunuz ki..
Lezbiyen olunca aşk tutku sevgi diye bahsediyorsunuz da hetero bireylerden neden sadece vajina ve penis diye bahsediyorsunuz.. aşk tutku haz olması için imkansızlık mi olması gerekiyor.O zaman siz de aile değilsiniz. Zira o lezbiyen dediğiniz insanların arasındaki aşk tutku sadakati biliyor musunuz da sadece ortada bir penisin bir vajinaya girmesiyle kutsal aile kavramını kabul edecek kadar sığ düşünebiliyorsunuz
Her insanın değil. Tam tersine siz her hetero evliligini kutsal yaptiniz. Aseksuel olabilirler ev içinde ne yaşadıkları bizi ilgilendirmez diyoruz.Siz neden biyolojik olarak evliliğe uygun olan her insanin çok mutsuz olduğunu sürekli kavga ettiğini ezildigini falan düşünüyorsunuz ki..
Lezbiyenler gayler evlenemiyor işte :) çok üzgünsünuz farkındayım ama kabullenin. Evet evet yönelim dedim seni zeki şey seni:) cinsel yönelimler kategorisinden oluşuyor tüm bu bahsettiklerimizEşcinsellerden nefretini sinirini çikarmaya calişan biri konuyu costuruyor masallah öfden girdi adetten çikti sana ne kim sevisiyor sevişmiyor lezbiyen gay evleniyor bosaniyor sen kendi evliliğine bak bide aseksüelliğe biraz önce yonelim mi dedi o
Lezbiyen ve gaylerin evlenmemesinjn size ne faydası var ?Lezbiyenler gayler evlenemiyor işte :) çok üzgünsünuz farkındayım ama kabullenin. Evet evet yönelim dedim seni zeki şey seni:) cinsel yönelimler kategorisinden oluşuyor tüm bu bahsettiklerimiz
Yo hanımefendi biz diyoruz ki zaten love is love. Herkes herkese aşık olabilir. Olabilir kardeşim yani olabilir. Doğal bir şey.Lezbiyen olunca aşk tutku sevgi diye bahsediyorsunuz da hetero bireylerden neden sadece vajina ve penis diye bahsediyorsunuz.. aşk tutku haz olması için imkansızlık mi olması gerekiyor.
Konu sadece aseksuellikti ama siz benim profil fotografim nedeniyle yonelimler konusunu da eklediniz olay aseksuellikten cikip, gelenek, gorenek, homofobi, onyargi, kisisel kin vb. olup cikti.Lezbiyen olunca aşk tutku sevgi diye bahsediyorsunuz da hetero bireylerden neden sadece vajina ve penis diye bahsediyorsunuz.. aşk tutku haz olması için imkansızlık mi olması gerekiyor.
Etmiyoruz, etmicez. Siz kimsiniz? Power rangers mı?Herkes herkese aşık olsun herkes istedigiyle sevissin opussun hiç ilgilendirmez bizi ama toplumumuzda yillardan beri kabulgoren değer yargilarimizi cigneyecek bozacak birliktelikleri kanunlarla belgelemenize müsaade etmiyoruz... Konu sürekli dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrara geliyor :) o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum. Tüm alintilayan arkadaşlara toplu bir cevap olsun bu. Sevgiler
Ay çok mantıklı ya keşke yapılsaydı libido testi. Benim için en önemli şey cinsellik çünkü :dddKonunun eşcinsellerle ne ilgisi var biri bana açıklayabilir mi? Eşcinsellikten sonra aseksüellikte mi nefretle karşılanıyor? Şununla sevişemezsini anladık da illa bununla sevişeceksin mi başladı şimdi de? Belediyenin onay verip kıydığı nikahların içine karışmayın bari yahu. Oldu olacak evlilik öncesi libido testi yapılsın.
Siz neden çoğunluk ağzıyla konuşuyorsunuz bir grup varya alakasız konular için basın açıklamaları yapan o gruptan misinizHerkes herkese aşık olsun herkes istedigiyle sevissin opussun hiç ilgilendirmez bizi ama toplumumuzda yillardan beri kabulgoren değer yargilarimizi cigneyecek bozacak birliktelikleri kanunlarla belgelemenize müsaade etmiyoruz... Konu sürekli dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrara geliyor :) o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum. Tüm alintilayan arkadaşlara toplu bir cevap olsun bu. Sevgiler
Tabi ki illa sevişeceksinKonunun eşcinsellerle ne ilgisi var biri bana açıklayabilir mi? Eşcinsellikten sonra aseksüellikte mi nefretle karşılanıyor? Şununla sevişemezsini anladık da illa bununla sevişeceksin mi başladı şimdi de? Belediyenin onay verip kıydığı nikahların içine karışmayın bari yahu. Oldu olacak evlilik öncesi libido testi yapılsın.