İleride evlenmek istiyorum ama cinselliği biraz garip ve pis buluyorum evet zevk veren bir şey olabilir libidom da çok düşük değil ama...

Eşcinseller yatak odalarında sabaha kadar fantazilerine devam etsinler her çiftleşen aile olsaydi en başta hayvanlara nikah kiymak gerekirdi..
Her sevisende aile olmuyor işte bunu anlatmaya çalışıyoruz. Her gün sevişip her gün kavga edenler mi aile? Aileleri, insanları tek tip dusunmeyin.

Eşcinseller yatak odalarında sabaha kadar fantazilerine devam etsinler her çiftleşen aile olsaydi en başta hayvanlara nikah kiymak gerekirdi..
O zaman siz de aile değilsiniz. Zira o lezbiyen dediğiniz insanların arasındaki aşk tutku sadakati biliyor musunuz da sadece ortada bir penisin bir vajinaya girmesiyle kutsal aile kavramını kabul edecek kadar sığ düşünebiliyorsunuz

Her sevisende aile olmuyor işte bunu anlatmaya çalışıyoruz. Her gün sevişip her gün kavga edenler mi aile? Aileleri, insanları tek tip dusunmeyin.
Siz neden biyolojik olarak evliliğe uygun olan her insanin çok mutsuz olduğunu sürekli kavga ettiğini ezildigini falan düşünüyorsunuz ki..

Siz neden biyolojik olarak evliliğe uygun olan her insanin çok mutsuz olduğunu sürekli kavga ettiğini ezildigini falan düşünüyorsunuz ki..
Her insanın değil. Tam tersine siz her hetero evliligini kutsal yaptiniz. Aseksuel olabilirler ev içinde ne yaşadıkları bizi ilgilendirmez diyoruz.

Eşcinsellerden nefretini sinirini çikarmaya calişan biri konuyu costuruyor masallah öfden girdi adetten çikti sana ne kim sevisiyor sevişmiyor lezbiyen gay evleniyor bosaniyor sen kendi evliliğine bak bide aseksüelliğe biraz önce yonelim mi dedi o

Lezbiyen olunca aşk tutku sevgi diye bahsediyorsunuz da hetero bireylerden neden sadece vajina ve penis diye bahsediyorsunuz.. aşk tutku haz olması için imkansızlık mi olması gerekiyor.

Her insanın değil. Tam tersine siz her hetero evliligini kutsal yaptiniz. Aseksuel olabilirler ev içinde ne yaşadıkları bizi ilgilendirmez diyoruz.

Lezbiyenler gayler evlenemiyor işte :) çok üzgünsünuz farkındayım ama kabullenin. Evet evet yönelim dedim seni zeki şey seni:) cinsel yönelimler kategorisinden oluşuyor tüm bu bahsettiklerimiz

Lezbiyen olunca aşk tutku sevgi diye bahsediyorsunuz da hetero bireylerden neden sadece vajina ve penis diye bahsediyorsunuz.. aşk tutku haz olması için imkansızlık mi olması gerekiyor.
Yo hanımefendi biz diyoruz ki zaten love is love. Herkes herkese aşık olabilir. Olabilir kardeşim yani olabilir. Doğal bir şey.

Ama siz bize gelmiş o olmaz bu olmaz diyorsunuz. Olur kardeşim insanlar birbirine verdikleri sözleri tutarsa, biribirine yalan söylemezse, birbirini severse herkes herkes evlenebilir. Herkes de pek ala aile olur.

Konu sadece aseksuellikti ama siz benim profil fotografim nedeniyle yonelimler konusunu da eklediniz olay aseksuellikten cikip, gelenek, gorenek, homofobi, onyargi, kisisel kin vb. olup cikti.

Sevisen resmi nikahli heteroseksueller haric herkes sagliksiz ve tü kaka hadi bakalim..

Konunun eşcinsellerle ne ilgisi var biri bana açıklayabilir mi? Eşcinsellikten sonra aseksüellikte mi nefretle karşılanıyor? Şununla sevişemezsini anladık da illa bununla sevişeceksin mi başladı şimdi de? Belediyenin onay verip kıydığı nikahların içine karışmayın bari yahu. Oldu olacak evlilik öncesi libido testi yapılsın.

Herkes herkese aşık olsun herkes istedigiyle sevissin opussun hiç ilgilendirmez bizi ama toplumumuzda yillardan beri kabulgoren değer yargilarimizi cigneyecek bozacak birliktelikleri kanunlarla belgelemenize müsaade etmiyoruz... Konu sürekli dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrara geliyor :) o yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum. Tüm alintilayan arkadaşlara toplu bir cevap olsun bu. Sevgiler

Etmiyoruz, etmicez. Siz kimsiniz? Power rangers mı?

Ay çok mantıklı ya keşke yapılsaydı libido testi. Benim için en önemli şey cinsellik çünkü :ddd

Siz neden çoğunluk ağzıyla konuşuyorsunuz bir grup varya alakasız konular için basın açıklamaları yapan o gruptan misiniz

Tabi ki illa sevişeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…