İleride evlenmek istiyorum ama cinselliği biraz garip ve pis buluyorum evet zevk veren bir şey olabilir libidom da çok düşük değil ama...

İnsanların yatak odaları değil toplumumuzun aile yapısı beni ilgilendirir.
Kimsenin aile yapısı da sizi ilgilendirmez. Bıktık sizin gibi sürekli yargılayanlardan. İki insan aynı evin içinde istediklerini yaparlar. Bu da sizi ilgilendirmez. Siz kocanizla sevisiyorsunuz diye çok ideal ve mükemmel bir evliliğiniz var ve toplumda çok iyi bir örnek misiniz?

Asıl biz sizin gibi her haltı normallestirmeye çalışanlardan. Toplumumuzun aile yapısı hepimizi olduğu gibi beni de çok çok ilgilendirir. İki insan aynı evin içinde istediği halti yiyebilir hiç umrumda değil ama bu sacmaliklari kutsal aile kavramiyla eslestiremezsiniz.. evet topluma çok iyi bi ornegim çok sağlıklı çok normal bir aile hayatım olduğu için. Umuyorum ki sayimiz gün geçtikçe artar.

Hanımefendi olaylara toplum değil birey olarak bakarsanız hepimiz daha mutlu olacağız. Zira etrafta sizin bu 'toplum' baskiniz yüzünden mutsuz, dayak yiyen ama ayrılmayan binlerce kadın ve bu olaylara şahit çocuklar var. Bu goruslerle topluma iyi bir örnek olmanız da mümkün değil. İnsanlara saygı göstermeyi öyle ya da böyle öğrenmek zorundasınız.

Konuyu hiç saptırmaya çalışmayın. Mutsuz dayak yiyen ayrilmaya çalışan kadinlarin konusuyla, aseksuell bir evlilik olabileceği konusunu nasil harmanladiniz çok merak ettim.. insanlara saygim sonsuz herkes kendi özelinde istediği gibi yasayabilir ama yıllardan süre gelen aile kavramini hickimsenin bozmasina müsade etmeyecez

Sürekli toplum toplum dediğiniz için toplum baskısına geldi konu. Hickimsenin bozulmasına izin vermeyecehiz derken? Şimdi bu kadın aseksuel ve evlenmek istiyor diye toplum mu bozuluyor

Bdv de konu açan kadınlar heteroseksüel oldukları için mi bu sorunları yaşıyorlar aseksuel olduğumuzda kanatlanmis bir kuş mu olacaz yani
Cevap veremeyince saçmalıyorsunuz toplum baskısı diyorduk ya hani, sizin gibilerin uyguladığı hani, ondan bahsediyorduk...

Sen necisin ya şu kafayı nerede yakaladın? Mantık profesörü ?
Gelene gidene de beğenmedimi basmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…