- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
Kimsenin aile yapısı da sizi ilgilendirmez. Bıktık sizin gibi sürekli yargılayanlardan. İki insan aynı evin içinde istediklerini yaparlar. Bu da sizi ilgilendirmez. Siz kocanizla sevisiyorsunuz diye çok ideal ve mükemmel bir evliliğiniz var ve toplumda çok iyi bir örnek misiniz?İnsanların yatak odaları değil toplumumuzun aile yapısı beni ilgilendirir.
Evet evet. Başka şahane bilgileriniz varsa paylaşın da eksik kalmayalım.Öğrenmiş oldunuz işte.
Aile yapısı diye diye mutsuz kadınlar, mutsuz çocuklar, holigan erkekler yarattınız.İnsanların yatak odaları değil toplumumuzun aile yapısı beni ilgilendirir.
Size ne?Ben de diyorum ki ikisi de aseksuel olan insanlar neden evlilik ihtiyaci duyar..
Asıl biz sizin gibi her haltı normallestirmeye çalışanlardan. Toplumumuzun aile yapısı hepimizi olduğu gibi beni de çok çok ilgilendirir. İki insan aynı evin içinde istediği halti yiyebilir hiç umrumda değil ama bu sacmaliklari kutsal aile kavramiyla eslestiremezsiniz.. evet topluma çok iyi bi ornegim çok sağlıklı çok normal bir aile hayatım olduğu için. Umuyorum ki sayimiz gün geçtikçe artar.Kimsenin aile yapısı da sizi ilgilendirmez. Bıktık sizin gibi sürekli yargılayanlardan. İki insan aynı evin içinde istediklerini yaparlar. Bu da sizi ilgilendirmez. Siz kocanizla sevisiyorsunuz diye çok ideal ve mükemmel bir evliliğiniz var ve toplumda çok iyi bir örnek misiniz?
Buradaki konuları okursanız toplumda böyle çok erkek olduğunu görürsünüzSizce aseksüel bir erkek var mıdır veya libidosu çok düşük olup sadece birlikte yaşamlarını sürdürmek ve olabildiğince az ilişkiye girmek isteyen?
Yoo gayet mutlu özgür ve güçlü kadinlariz. Kendi cevrenizde gördüklerinizi tüm ülkeden ibaret sanmayınAile yapısı diye diye mutsuz kadınlar, mutsuz çocuklar, holigan erkekler yarattınız.
Hanımefendi olaylara toplum değil birey olarak bakarsanız hepimiz daha mutlu olacağız. Zira etrafta sizin bu 'toplum' baskiniz yüzünden mutsuz, dayak yiyen ama ayrılmayan binlerce kadın ve bu olaylara şahit çocuklar var. Bu goruslerle topluma iyi bir örnek olmanız da mümkün değil. İnsanlara saygı göstermeyi öyle ya da böyle öğrenmek zorundasınız.Asıl biz sizin gibi her haltı normallestirmeye çalışanlardan. Toplumumuzun aile yapısı hepimizi olduğu gibi beni de çok çok ilgilendirir. İki insan aynı evin içinde istediği halti yiyebilir hiç umrumda değil ama bu sacmaliklari kutsal aile kavramiyla eslestiremezsiniz.. evet topluma çok iyi bi ornegim çok sağlıklı çok normal bir aile hayatım olduğu için. Umuyorum ki sayimiz gün geçtikçe artar.
Siz şahane bilgilerinizi paylasmayin da . Sitede toy cahil insanlar gerçek sanmasinEvet evet. Başka şahane bilgileriniz varsa paylaşın da eksik kalmayalım.
Kendi cevremde yok şükür ama sadece bir gün bdv ye takılın gorursunuzYoo gayet mutlu özgür ve güçlü kadinlariz. Kendi cevrenizde gördüklerinizi tüm ülkeden ibaret sanmayın
Bilgi paylaşmadim ben zaten. En azından yasalarda evcilik diye bir kavram olmadığını bildiğim için böyle saçma bir şey var yazmıyorum.Siz şahane bilgilerinizi paylasmayin da . Sitede toy cahil insanlar gerçek sanmasin
Konuyu hiç saptırmaya çalışmayın. Mutsuz dayak yiyen ayrilmaya çalışan kadinlarin konusuyla, aseksuell bir evlilik olabileceği konusunu nasil harmanladiniz çok merak ettim.. insanlara saygim sonsuz herkes kendi özelinde istediği gibi yasayabilir ama yıllardan süre gelen aile kavramini hickimsenin bozmasina müsade etmeyecezHanımefendi olaylara toplum değil birey olarak bakarsanız hepimiz daha mutlu olacağız. Zira etrafta sizin bu 'toplum' baskiniz yüzünden mutsuz, dayak yiyen ama ayrılmayan binlerce kadın ve bu olaylara şahit çocuklar var. Bu goruslerle topluma iyi bir örnek olmanız da mümkün değil. İnsanlara saygı göstermeyi öyle ya da böyle öğrenmek zorundasınız.
Sürekli toplum toplum dediğiniz için toplum baskısına geldi konu. Hickimsenin bozulmasına izin vermeyecehiz derken? Şimdi bu kadın aseksuel ve evlenmek istiyor diye toplum mu bozuluyorKonuyu hiç saptırmaya çalışmayın. Mutsuz dayak yiyen ayrilmaya çalışan kadinlarin konusuyla, aseksuell bir evlilik olabileceği konusunu nasil harmanladiniz çok merak ettim.. insanlara saygim sonsuz herkes kendi özelinde istediği gibi yasayabilir ama yıllardan süre gelen aile kavramini hickimsenin bozmasina müsade etmeyecez
Bdv de konu açan kadınlar heteroseksüel oldukları için mi bu sorunları yaşıyorlarKendi cevremde yok şükür ama sadece bir gün bdv ye takılın gorursunuz
Çok doğru. Aseksuel bi insan neden evlenmek istesin ?Sürekli toplum toplum dediğiniz için toplum baskısına geldi konu. Hickimsenin bozulmasına izin vermeyecehiz derken? Şimdi bu kadın aseksuel ve evlenmek istiyor diye toplum mu bozuluyor
Cevap veremeyince saçmalıyorsunuzBdv de konu açan kadınlar heteroseksüel oldukları için mi bu sorunları yaşıyorlaraseksuel olduğumuzda kanatlanmis bir kuş mu olacaz yani
Sen necisin ya şu kafayı nerede yakaladın? Mantık profesörü ?Dünyada sevişmeyen,cinsellik istemeyen insanlar var, onaylayalim ya da yargilayalim farketmiyor. Dunyada cesit cesit insan var aseksueller de var, lgbti bireyler de var, sadece kendi bakis acimizdan ibaret zannedip yorumlamak hos degil. Sevisip bir butun olsaniz da sevismeseniz de kadin olarak yukunuz daha fazla. Sevisip duygusallikla bir butun olmaniz sadece sizin ve ne yazik ki bir cok kadinin kendinizi oyalama sekliniz.
Size ne diyorum işte, size ne? Evlenirler, sevişmezler ama güzel bir aile olurlar. Birgün eşiniz ve siz seks yapmak istemeyince ayrılacak misiniz yani?Çok doğru. Aseksuel bi insan neden evlenmek istesin ?
Tam da aynı şeyi düşünüyoruzCevap veremeyince saçmalıyorsunuztoplum baskısı diyorduk ya hani, sizin gibilerin uyguladığı hani, ondan bahsediyorduk...
Birgün sex yapmak istememekle öyle bir yönelime hiç sahip olmamak sizce aynı şeyler mi pekiSize ne diyorum işte, size ne? Evlenirler, sevişmezler ama güzel bir aile olurlar. Birgün eşiniz ve siz seks yapmak istemeyince ayrılacak misiniz yani?