İleride evlenmek istiyorum ama cinselliği biraz garip ve pis buluyorum evet zevk veren bir şey olabilir libidom da çok düşük değil ama...

Hicbir seyi kucumsemiyorum ama haklisiniz konuyu uzatmaya gerek yok, bir de sizin kinuyu kisisellestirip alakasiz seylerle beni yargilamanizla ugrasamayacagim.

Aile yapisini bozacak seyleri saysak aseksuellige lgbti ye gelene kadar neler var.

Dünyanın birçok yerinde evlenmek icin hetero olmaya gerek yok siz istemiyorsunuz diye de sadece heterolar evlencek diye birşey olmayacak neyseki
Dünyanın birçok yerinde toplumumuza uymayan birçok eylem gerceklestiriliyor ancak biz TÜRKİYE de yaşıyoruz. Ve bizim ülkemizde resmi nikah kiymak için hetero olmak gerekiyor

Ahh keşke neyi tartistigimizi bi anlasaydiniz da ben de size cevap verseydim. Bize ne sizin kocanizla sevişip sevismemenizden . Konuyu baştan okursaniz çok sevinirim iyi günler

Ahh keşke neyi tartistigimizi bi anlasaydiniz da ben de size cevap verseydim. Bize ne sizin kocanizla sevişip sevismemenizden . Konuyu baştan okursaniz çok sevinirim iyi günler
Konuyu siz saçma sapan yerlere çekiyorsunuz sizin isteğinize göre yok örfünüze yok adetinize göre olmuyor o işler siz sec için evlenmiş ve cocuk yapmış olabilirsiniz buda sizin tercihiniz

Vajinismus ya da iktidarsızlık sebebiyle sevişmeyen ama evliliğine devam eden insanları ne yapacağız? Kutsal aile yapısını bozduklari icin zorla bosayalim mi?
Siz şimdi bir hastalığı sebebiyle sağlıkli cinsellik yaşamayan insanlarla homoseksüel biseksuel aseksuel insanlarin aile hayatlarını ayni kefeye mi koyuyorsunuz. Hayır gerçekten sizden daha zekice bir atak bekliyordum.

Aseksuellik escinsellik degil ki.
Tamam tamam simdi anlasildi siz aseksuelligi escinsellik sandiginiz icin bu sekilde yorumlamissiniz :)

Iki heteroseksuel kadin ve erkek sevismek istemeyip evlenebilir diyerek duzeltelim. Yine ayni bakis acisini savunacaksaniz da diyecek bi sey kalmiyor artik.

Yoo yasalar önünde evliliktir.

Eşcinselligin ve aseksuelligin ayrımını yapacak kadar bilgim var çok teşekkür ederim aydinlatmaniz için :)

Bu durumdan eşlerden bir kişi rahatsizsa bosanabilirler tabiki. İkiside halinden memnunsa kimse birşey diyemez

İnsanların yatak odasına kamera koyun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…