İleride evlenmek istiyorum ama cinselliği biraz garip ve pis buluyorum evet zevk veren bir şey olabilir libidom da çok düşük değil ama...

Sizin sadece sevişmek diye kucumsediginiz heteroseksüellik sağlıklı bir aile yapisinin temelini oluşturuyor. İki insan hayatini gayet tabi paylaşabilir arkadaşlık kurabilir ayni evde yasayabilir ama nikah kıyıp biz evliyiz diyebilmesi için çok basitlestirdiginiz(!) Heteroseksüelliğin olmasi şart... İlk söylediğim şeyi dogruluyorsunuz tekrardan. Temel aile kavramini bozup degistirmek asıl niyetiniz. Sizin gibilere saygi duydukça siz hep daha fazlasını istiyorsunuz. Umuyorum ki bu toplum saygi duyduğumuz aile kavramini bozmaniza izin vermeyecektir. Daha fazla polemiğe girmek istemiyorum sizinle. Sabaha kadar da tartissak sizinle(!) bir sonuca varacagimiza inanmıyorum
Hicbir seyi kucumsemiyorum ama haklisiniz konuyu uzatmaya gerek yok, bir de sizin kinuyu kisisellestirip alakasiz seylerle beni yargilamanizla ugrasamayacagim.

Aile yapisini bozacak seyleri saysak aseksuellige lgbti ye gelene kadar neler var.

Dünyanın birçok yerinde evlenmek icin hetero olmaya gerek yok siz istemiyorsunuz diye de sadece heterolar evlencek diye birşey olmayacak neyseki
Dünyanın birçok yerinde toplumumuza uymayan birçok eylem gerceklestiriliyor ancak biz TÜRKİYE de yaşıyoruz. Ve bizim ülkemizde resmi nikah kiymak için hetero olmak gerekiyor 👍

Hadi ben kocamla sevişmiyorum gelip beni boşandırsinlar bakalım :KK66: hukukmuş bundan ben memnundam hukukun yapacağı hiç birşey yok sizin dediğiniz anca bir taraf bundan şikayet ederse yoksa sizin sikayet etmenizi kimse sallamaz :KK66:
Ahh keşke neyi tartistigimizi bi anlasaydiniz da ben de size cevap verseydim. Bize ne sizin kocanizla sevişip sevismemenizden 😄 . Konuyu baştan okursaniz çok sevinirim 🖐️ iyi günler

Ahh keşke neyi tartistigimizi bi anlasaydiniz da ben de size cevap verseydim. Bize ne sizin kocanizla sevişip sevismemenizden 😄 . Konuyu baştan okursaniz çok sevinirim 🖐️ iyi günler
Konuyu siz saçma sapan yerlere çekiyorsunuz sizin isteğinize göre yok örfünüze yok adetinize göre olmuyor o işler siz sec için evlenmiş ve cocuk yapmış olabilirsiniz buda sizin tercihiniz

Vajinismus ya da iktidarsızlık sebebiyle sevişmeyen ama evliliğine devam eden insanları ne yapacağız? Kutsal aile yapısını bozduklari icin zorla bosayalim mi?
Siz şimdi bir hastalığı sebebiyle sağlıkli cinsellik yaşamayan insanlarla homoseksüel biseksuel aseksuel insanlarin aile hayatlarını ayni kefeye mi koyuyorsunuz. Hayır gerçekten sizden daha zekice bir atak bekliyordum.

Siz şimdi bir hastalığı sebebiyle sağlıkli cinsellik yaşamayan insanlarla homoseksüel biseksuel aseksuel insanlarin aile hayatlarını ayni kefeye mi koyuyorsunuz. Hayır gerçekten sizden daha zekice bir atak bekliyordum.

Aseksuellik escinsellik degil ki.
Tamam tamam simdi anlasildi siz aseksuelligi escinsellik sandiginiz icin bu sekilde yorumlamissiniz :)

Iki heteroseksuel kadin ve erkek sevismek istemeyip evlenebilir diyerek duzeltelim. Yine ayni bakis acisini savunacaksaniz da diyecek bi sey kalmiyor artik.

İstediğin insanla yaşamaya biz ev arkadaşlığı diyoruz ama nikah kıymaya kari-koca deniyor. Karı koca olmak için de sex gerekiyor. Evlilik eşittir sex demek değildir tabiki ama sexsiz evlilik eşittir ev arkadasliğidir :KK66: yani evlilik değildir
Yoo yasalar önünde evliliktir.

Aseksuellik escinsellik degil ki.
Tamam tamam simdi anlasildi siz aseksuelligi escinsellik sandiginiz icin bu sekilde yorumlamissiniz :)

Iki heteroseksuel kadin ve erkek sevismek istemeyip evlenebilir diyerek duzeltelim. Yine ayni bakis acisini savunacaksaniz da diyecek bi sey kalmiyor artik.
Eşcinselligin ve aseksuelligin ayrımını yapacak kadar bilgim var çok teşekkür ederim aydinlatmaniz için :)

Farklı bir yoneliminiz olduğu aşikar. Sirf böyle olduğunuz için hayatin gerçeklerini yok sayamazsiniz. Zira cinsellik olmayan bir evliligi ailemahkemeleri dahi hakli boşanma gerekçesi olarak kabul ediyor. Siz biz onlar herkes istediği gibi yasayabilir. Ama kabul görmüş gerçekleri yok sayamazsiniz
Bu durumdan eşlerden bir kişi rahatsizsa bosanabilirler tabiki. İkiside halinden memnunsa kimse birşey diyemez

Konuya yorum yapan hickimsenin yargıç olmadığı gibi bende değilim ve yorum yapma özgürlüğüne sahibim.. o bahsettiğiniz aseksuel gruplarin toplumun değer yargilarini zedelemek amacinda olduğu o kadar aşikar ki... Yillardan beri toplumumuzda saygin bir yeri olan temel aile yapisini tamamiyle değiştirme amaciyla yaptıkları bilinçli bir eylem bu.. yoksa aseksuel bir insanin neden evliliğe ihtiyaç duyduğunu hiç kimse aciklayamaz. Ev arkadaşlığı yapabilirler ama buna evlilik denebilmesi için belli ritüellere uymalari gerekiyor..
İnsanların yatak odasına kamera koyun isterseniz 🤣

X