İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ay evet ya, ben de üfürükçü hoca gibi oldum ama inanıyorum, gerçekten de inanıyorum ki herkes güzel haberler alacak. Hamile kalmak yetmiyor tabii, sağlıklı hamilelik ve doğum olması da lazım :)
Maalesef yetmiyor, en son kalp atışını duyduğumuzda doktor bile, riskli zamanı geçtin artık demişti ama olmayınca gerçekten olmuyor, hesap kitap da tutmuyor
Normalde kalp atışı duyulduktan sonra düşük olma ihtimali çok düşüyor

L lyly yi bekliyoruz şimdi... gizli hamile o :sus: :KK45:
Bende bu ay adet pas geçti heralde ya:KK70:
İşin garibi ben ayın başında falan hiç hesap peşinde değildim, hatta eşimin burda olacağı zaman bile belli değildi artı öyle sık birlikteliğimiz olmadığından ben ovulasyon günü falan hiç gözetmiyordum.
Yani demek istediğim gebelik hesaplıyor ve stres altında falan değildim.
Yumurtlamanın gecikmesi için stres sebebi yok yani
Bazen ay geçer iki regl arası hiç birlikte olmadığımız olur.
O gece eşim korunamadım tam, aman hamile kalmayasın dediğinde ben de hesaplayınca siklusun 14. Günü olduğunu o zaman anladım, e hep 28. Gün regl olunca da, bugün ovulasyon olabilir dedim o kadar yani:)
Ovulasyon beklediğim, hesapladığım bir zaman değildi.
Üç beş gün sonra sivilceler çıktı falan ben de acaba demeye başladım.
Yani ovulasyon sapması stresle alakalı olamaz

Takvimdeki bebe de ortak bebemiz olsun:KK53:, büyüyor garibim sessiz sedasız orda:KK70:
Nasıl siliniyor o ya yine girip tarihi mi silmem gerek, adet olunca silerim dedim ama olmuyorum da :KK64:
Stres geciktirmezmi yaa...bilemedim.. neyse hayirlisi bakalim..neler olacak...

Evet ayni yere gidip silip kaydedince siliniyor takvim..:eğlence:

Stres geciktirmezmi yaa...bilemedim.. neyse hayirlisi bakalim..neler olacak...

Evet ayni yere gidip silip kaydedince siliniyor takvim..:eğlence:
Canım stres geciktirir de benim ovulasyon tarihini etkileyecek bir stresim olmadı, onu demek istedim.
Son günlerin stresi , ayarlanmış bir döngüyü zor bozar bence

Canım stres geciktirir de benim ovulasyon tarihini etkileyecek bir stresim olmadı, onu demek istedim.
Son günlerin stresi , ayarlanmış bir döngüyü zor bozar bence
Anladim dedigini ben de diyorum ki son gunlerde stres yasadin ya var mi yok mu geldi gelecek mi o mu geciktirdi acaba..?

Anladim dedigini ben de diyorum ki son gunlerde stres yasadin ya var mi yok mu geldi gelecek mi o mu geciktirdi acaba..?
Belki de ama işte ovulasyon oluşmuşsa otomatik olarak 14 gün sonrası regl olmuyor mu, oluşmuş ve döllenmemiş bir yumurtayı ve o yumurta için hazırlanan uterus iç tabakasını atacak sonuçta mecbur

Ahaha takvim dusugu de guzel oldu:KK48:
Ama olsun ocakta hadi bakalimm
Bebeklerimiz 31 aralik bebesi olsun:KK53:
:halay:Bende döngü karıştı iyice, gününde olsaydım şimdi bugün bitmiş olacaktı.5 gün dolup 6. Güne girince o gün içinde tamamlanmış oluyor
Sadece RİA kullanırken 9, 10 günü buluyordu.
Hem gün olarak hem de yoğunluk olarak çok çok fazlaydı.
İlk iki üç gece mutlaka çarşafa, üstüme başıma geçerdi ama döngüm 32 ile 35 gün arasıydı, çok sık değildi.
Çıkarınca hem az miktarda hem de 5 gün, döngü de kısaldı 28 günde bir oldum hep, dünya varmış dedim.
Her ay o yoğun kanama ne kadar zormuş.
Büyük oğlumdan sonra 7 yıl kadar kalmıştı RİA bende

:halay:Bende döngü karıştı iyice, gününde olsaydım şimdi bugün bitmiş olacaktı.5 gün dolup 6. Güne girince o gün içinde tamamlanmış oluyor
İlk iki üç gece mutlaka çarşafa, üstüme başıma geçerdi ama döngüm 32 ile 35 gün arasıydı, çok sık değildi.
Çıkarınca hem az miktarda hem de 5 gün, döngü de kısaldı 28 günde bir oldum hep, dünya varmış dedim.
Ayyy en son testi ne zaman yaptın canım ya hamilesin bence

Ayyy en son testi ne zaman yaptın canım ya hamilesin bence
Valla canım regl gecikmesinin 3. Günü bile yaptım.
İdrarda birşey çıkmadığı kesin ama göğüs şişliği, dolgunluk, regl olmuş gibi sancılar, ateşin yüksekliği falan devam ediyor ama bu kadar da testte çıkmamak olmaz yani
Erken gebelik testi bile yaptım.
Yani hormonal olarak vücudum hamile gibi davranıyor

Valla canım regl gecikmesinin 3. Günü bile yaptım.
İdrarda birşey çıkmadığı kesin ama göğüs şişliği, dolgunluk, regl olmuş gibi sancılar, ateşin yüksekliği falan devam ediyor ama bu kadar da testte çıkmamak olmaz yani
Erken gebelik testi bile yaptım.
Yani hormonal olarak vücudum hamile gibi davranıyor
Gidip bi kan filanmı versen acaba meraktan ölüyorum ben burda:olamaz::KK17:

Zor evet ondan sonra ne vitamin kalıyor ne halin işte.. şekil a ben :KK70:

X