- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
niye çağırdı ki? haber edersin canım.Beni de doktor çağırdı, oraya gidiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye çağırdı ki? haber edersin canım.Beni de doktor çağırdı, oraya gidiyorum.
Maalesef yetmiyor, en son kalp atışını duyduğumuzda doktor bile, riskli zamanı geçtin artık demişti ama olmayınca gerçekten olmuyor, hesap kitap da tutmuyorAy evet ya, ben de üfürükçü hoca gibi oldum ama inanıyorum, gerçekten de inanıyorum ki herkes güzel haberler alacak. Hamile kalmak yetmiyor tabii, sağlıklı hamilelik ve doğum olması da lazım :)
Bende bu ay adet pas geçti heralde ya
niye çağırdı ki? haber edersin canım.
Belki de TLC hamileleri gibi pat diye doğururum acil isim bulmada yardım edersiniz o zaman
Stres geciktirmezmi yaa...bilemedim.. neyse hayirlisi bakalim..neler olacak...Takvimdeki bebe de ortak bebemiz olsun, büyüyor garibim sessiz sedasız orda
Nasıl siliniyor o ya yine girip tarihi mi silmem gerek, adet olunca silerim dedim ama olmuyorum da
Tamam iyi haberlerle insallah.Pzt boşluk olursa ararım gelirsin demişti. Hsg için antibiyotik mi verecek, adet dönemim diye muayene mi edecek napacak bakalım. Bi önceki yumurtalardan kist oluştu mu diye bakıyo bi de. Bekliyoruz.
Canım stres geciktirir de benim ovulasyon tarihini etkileyecek bir stresim olmadı, onu demek istedim.Stres geciktirmezmi yaa...bilemedim.. neyse hayirlisi bakalim..neler olacak...
Evet ayni yere gidip silip kaydedince siliniyor takvim..
Anladım gireyim o zaman, bu da takvim düşüğü oldu galibaStres geciktirmezmi yaa...bilemedim.. neyse hayirlisi bakalim..neler olacak...
Evet ayni yere gidip silip kaydedince siliniyor takvim..
Anladim dedigini ben de diyorum ki son gunlerde stres yasadin ya var mi yok mu geldi gelecek mi o mu geciktirdi acaba..?Canım stres geciktirir de benim ovulasyon tarihini etkileyecek bir stresim olmadı, onu demek istedim.
Son günlerin stresi , ayarlanmış bir döngüyü zor bozar bence
Ahaha takvim dusugu de guzel olduAnladım gireyim o zaman, bu da takvim düşüğü oldu galiba
Belki de ama işte ovulasyon oluşmuşsa otomatik olarak 14 gün sonrası regl olmuyor mu, oluşmuş ve döllenmemiş bir yumurtayı ve o yumurta için hazırlanan uterus iç tabakasını atacak sonuçta mecburAnladim dedigini ben de diyorum ki son gunlerde stres yasadin ya var mi yok mu geldi gelecek mi o mu geciktirdi acaba..?
Bende döngü karıştı iyice, gününde olsaydım şimdi bugün bitmiş olacaktı.5 gün dolup 6. Güne girince o gün içinde tamamlanmış oluyorAhaha takvim dusugu de guzel oldu
Ama olsun ocakta hadi bakalimm
Bebeklerimiz 31 aralik bebesi olsun
Ayyy en son testi ne zaman yaptın canım ya hamilesin benceBende döngü karıştı iyice, gününde olsaydım şimdi bugün bitmiş olacaktı.5 gün dolup 6. Güne girince o gün içinde tamamlanmış oluyor
Sadece RİA kullanırken 9, 10 günü buluyordu.
Hem gün olarak hem de yoğunluk olarak çok çok fazlaydı.
İlk iki üç gece mutlaka çarşafa, üstüme başıma geçerdi ama döngüm 32 ile 35 gün arasıydı, çok sık değildi.
Çıkarınca hem az miktarda hem de 5 gün, döngü de kısaldı 28 günde bir oldum hep, dünya varmış dedim.
Her ay o yoğun kanama ne kadar zormuş.
Büyük oğlumdan sonra 7 yıl kadar kalmıştı RİA bende
Düşüğümüz gerçekleşti gitti takvimim
Valla canım regl gecikmesinin 3. Günü bile yaptım.Ayyy en son testi ne zaman yaptın canım ya hamilesin bence
Gidip bi kan filanmı versen acaba meraktan ölüyorum ben burdaValla canım regl gecikmesinin 3. Günü bile yaptım.
İdrarda birşey çıkmadığı kesin ama göğüs şişliği, dolgunluk, regl olmuş gibi sancılar, ateşin yüksekliği falan devam ediyor ama bu kadar da testte çıkmamak olmaz yani
Erken gebelik testi bile yaptım.
Yani hormonal olarak vücudum hamile gibi davranıyor
Zor evet ondan sonra ne vitamin kalıyor ne halin işte.. şekil a benBende döngü karıştı iyice, gününde olsaydım şimdi bugün bitmiş olacaktı.5 gün dolup 6. Güne girince o gün içinde tamamlanmış oluyor
Sadece RİA kullanırken 9, 10 günü buluyordu.
Hem gün olarak hem de yoğunluk olarak çok çok fazlaydı.
İlk iki üç gece mutlaka çarşafa, üstüme başıma geçerdi ama döngüm 32 ile 35 gün arasıydı, çok sık değildi.
Çıkarınca hem az miktarda hem de 5 gün, döngü de kısaldı 28 günde bir oldum hep, dünya varmış dedim.
Her ay o yoğun kanama ne kadar zormuş.
Büyük oğlumdan sonra 7 yıl kadar kalmıştı RİA bende