İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Benim dusuk kanamam evet cok oldu. Dogumdan sonra da kanama oluyor cok. Ama hic birsey bu gecen hafta baslayan adetime benzemiyordu (dusukten sonraki ilk adet). Tuvaletten cikana kadar iki kere ped degistirdigimi biliyorum.

Benim hala biraz seffaf akintim var, ne yapsam degerlendirsem mi? Canimda nasil batanniye, esofman ve cay uclusunu istiyor anlatamam.
Hem de ne degistirme aynen esim de ney gene mi dedi oyle doldurdu...

Dusuk yapmadim hic evde kurtajla alindi bebeklerim... ondan bilmiyorum onu ama benim hep yogun gecer agrili sancili ama bu ay farkliydi daha fazlaydi agrim ve kanamam..
Benim boş kese olan gebeliğimde tam 1.5 ay bekledim kendi düşsün diye, arada doktora gidip düştü galiba diyordum:)
Bakıyordu ultrasonla, yok burda, gel inat etme kürtaj ol diyordu.
Yok korkuyorum, düşer o diyordum:)
Sonunda başardım:)
Hatta doktor da, çok cesur davrandın, tebrik ederim demişti:KK66:

Aslında her zaman tam 28. Gün olduğum için ilk sapmada pek telaşlanmıyorum, son günlerde de oldum olcam diye düşündüm, ondan bekledim.
5 yıl falan önce bi kere baya gecikmişti, doktora gittim.
Bu ay yumurtlama olmamış herhalde, ultrasonda da hiç regl olacak gibi durmuyorsun dedi.
Hap yazdı, aman olurum ne alcam dedim.
Eve gidince olmuştum:)
Doktor hiç olacak gibi görünmüyor demişti, nasıl göremedi hayret
Ama o zaman bu şekilde sancı ve göğüs şişliği yoktu, sadece gecikmişti
Belki de menapoza giriyorumdur:)
Kizzz yok agzindan alsinn...erken daha yaa..

Ahaha o zaman boşver.
Çekecen "gri haşortman" altını, sokacan paçalarını çorapların içine, üstüne depresyon hırkası, alıcan eline kumanda, patlamış mısır, kola, film. Oh mis. Bugün de böyle olsun be ya amaaan..

Offf o esofman bir de diz yeri cikik yapmis, bollasmis, pazar mali, gri esofman olacak ki...dadindan yenmez.

Offf o esofman bir de diz yeri cikik yapmis, bollasmis, pazar mali, gri esofman olacak ki...dadindan yenmez.
Valla aynen çoraplar üste çekilmişti 10 gündür bende, bugünlerde ev çok sıcak , 2 gecedir yapmıyorum.
Asla üşümeyen yerim ayaklarımdır, evde çorap kesinlikle giyemem normelde ama 10 gündür çok üşümüştü ayaklarım ve tam da yukarı doğru ayak bileklerim:)
O yüzden çorapları eşofman içine soktum:)

Hemen girilmez zaten canım ya, menapoz belirtisi bile olsa, aşama aşama oluyor.
Arada gecikmeler, arada regl oluyor falan
Ama son aya kadar gayet düzenliydi

Yok artik, pre-menopozun baslamasina bile en azindan bir kac sene var. Ne menapozu? Stres ve uzuntu. Baska aciklamasi yok.

Son düzenleme:
Hemen girilmez zaten canım ya, menapoz belirtisi bile olsa, aşama aşama oluyor.
Arada gecikmeler, arada regl oluyor falan
Ama son aya kadar gayet düzenliydi
Yok menopoza girdin demedim.. baska sey dileseymissin o da dilenir mi diye mazallahhh..
Ayrica Oyle hemen birden kesilmiyor mu hic bir zmn yani.. hic girmedigimden arastirmadigimdan bilmiyorum..

Yok menopoza girdin demedim.. baska sey dileseymissin o da dilenir mi diye mazallahhh..
Ayrica Oyle hemen birden kesilmiyor mu hic bir zmn yani.. hic girmedigimden arastirmadigimdan bilmiyorum..
Yok birden olmaz, gecikmeler başlar, 3 ayda bir olabilir.
Sonra yine arka arkaya düzenli olabilir, ara kanamalar, lekelenmeler olur.
10 yıllık bir süreç bile olabilir bu
45 ,47 gibi başlayıp 53 veya 55 yaş arası ortalama görülüyor ama erken de olabilir

Clearblue disinda ovulasyon testi kullanan ve tavsiye eden var mi?

Araştırmalarıma rağmen zaten en iyisi clearblue dijital çift hormon göstergeli olanı. Mor bişi.
Ben 5 ay onu kullandım. Geçen ay doktorlu ve çatlatma iğneli yumurta takibinde de bi denedim. İğneyi yapmadan önce yanıp sönüyordu. İğneyi olduktan 12 saat sonra sabit gülen yüz çıktı. 30 saat sonra şeffaf akıntı başladı. Çatlamaya yakın haber veriyo yani. Bunları hep not alıyorum ben. İlişki saatlerim bile tek tek yazılı. :))
Mesela geçen ay çatlatma iğnesinden 24 saat önce ve bi de iğneden tam 36 saat sonra ilişki önerdi doktor. Sonra dedi gün aşırı 3 defa devam edin. Tutmadı.
Bu ay saatleri değiştirdik. Yine iğneden bir gün önce, iğneyi olduktan 30 saat sonra, sonrasında gün aşırı değil 36 saatte bir denedik. 3 defa böyle oldu. Sabahın 7sine denk gelen vardı anasını satam hiç unutmam içim geçiyodu ama çok güldüydük. Sen takıl ben uyucam dediydim :KK70: o sabah döllenmiş olabilir bak. :KK70:

Senella Senella Merhaba, buralarda misin? Sen neden ovulasyon testlerini biraktim yapmayi dedin? Ben de mi yapmasam acaba diye dusunuyorum. Bugun yine negatif cikti. Oysa ki Cuma gunu cok akintim ve yumurtlama agrisi oldu. Bu ay da kacti sanirim.

Haftasonu annemlerdeydik. Benim elimdekiler bitti ondan, olsa kesin yapardım. Sen yap devam et. Akinti geçti mi.

X