İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ovulasyon gündeki ovu testim Marjo Marjo . Testte yakalayamadım ama gebe kaldım. Belki yakalayamadın yumurtlama olmadı diyemezsin.

Eklentiler

• Screenshot_20181217-003942_Photos.jpg
    Screenshot_20181217-003942_Photos.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 39
Kimyasalı böyleyse, daha ileri haftalardaki düşüklerde kanama miktarını düşünmek dahi istemiyorum. O filmlerdeki bacaklardan süzülme sahneleri abartı değil demek ki. Betim benzim attı bugün.

Yaa ben kimyasal olursa bir sürü kafaya takıcan dedim. Kendine soru soracan dedim gördün mü kimyasalı düşükten farkı yok. Pihtili da olur. Benim son kimyasal 10 gün sürdü. 5-6 günde gecikme oldu. Değer düştü ateşim düşmedi karnım bacaklarım alev alevdi. Ben heralde atamiycam bunu dedim kendi kendime.

Bir tane kimyasalım da yerleşme kanaması oldu 4-5 gün Onc e ama testte çıkmadı adete yakın silik çizgi çıktı. Ertesi gün çizgide çıkmadı. Kan vermedim test yanlış diye. 4 gün adetim gecikti. Sonra hafif kanamam başladı adet oldum dedim. Işteyim. Kasıklarıma iki taraftan birden şancı girdi (allahım düşük yapıyorum galiba dedim hiç düşük tecrübem yok sadece o sancılar öyle hissettirdi) sonra ılık ılık peşime kan akti hissettim. Işten çıktım eve geldim lavaboya girdim pedin üstünde pihtili bir parca uzanmış. Aldim suya koydum o kanı dağıldı fasulye gibi bişey bu 4.hafta şekli varya doğum takviminde ona benziyor. Sanirim kesemiydi neydi. Sonra biraz daha kanamam devam etti.

Offff o da kisa kesebilenlerden degil, bazen bir saati gecer, bir bucuk saate yaklastigi olur yani. Bana kalirsa su anda Karadeniz horonu hizinda olsa bile olur. O derecede esofmana bakiyor gozum.

1.5 saat mi. Ben 10 dakikayı geçse çok uzadı diyorum. Pert oluyorum, 1.5 saat pil biter.

Yaa ben kimyasal olursa bir sürü kafaya takıcan dedim. Kendine soru soracan dedim gördün mü kimyasalı düşükten farkı yok. Pihtili da olur. Benim son kimyasal 10 gün sürdü. 5-6 günde gecikme oldu. Değer düştü ateşim düşmedi karnım bacaklarım alev alevdi. Ben heralde atamiycam bunu dedim kendi kendime.

Bir tane kimyasalım da yerleşme kanaması oldu 4-5 gün Onc e ama testte çıkmadı adete yakın silik çizgi çıktı. Ertesi gün çizgide çıkmadı. Kan vermedim test yanlış diye. 4 gün adetim gecikti. Sonra hafif kanamam başladı adet oldum dedim. Işteyim. Kasıklarıma iki taraftan birden şancı girdi (allahım düşük yapıyorum galiba dedim hiç düşük tecrübem yok sadece o sancılar öyle hissettirdi) sonra ılık ılık peşime kan akti hissettim. Işten çıktım eve geldim lavaboya girdim pedin üstünde pihtili bir parca uzanmış. Aldim suya koydum o kanı dağıldı fasulye gibi bişey bu 4.hafta şekli varya doğum takviminde ona benziyor. Sanirim kesemiydi neydi. Sonra biraz daha kanamam devam etti.

1.5 saat mi. Ben 10 dakikayı geçse çok uzadı diyorum. Pert oluyorum, 1.5 saat pil biter.

Anam nasıl incelemiş yaa. Ben pıhtı görsem bakamıyorum bile içim bi tuhaf oluyo. Klozet kıpkırmızı kan doldu bugün oha dedim bastım hemen sifona.

O sanki bıçak girmiş gibi bi sancıyı ben de ilk defa bugün ayakta olduğum bi sırada yaşadım, iki büklüm kaldım, ter döktüm. Dedim aha gidiyo gönlümün efendisi :/

Hayır bi de bunun diğer adı sessiz düşükmüş. Çoğu kadın fark etmezmiş bile falan filan. Bariz fark var standart adetten yaa. Demek ki fark etmeyenler normalde de yoğun kanamalı ve ağrılı geçiriyolar. Benim normalde 4-5 gün azar azar olur, sancılı olmaz. Bu seferki yamulttu, halsizim. Bakalım kaç gün sürecek.

Kimyasalı böyleyse, daha ileri haftalardaki düşüklerde kanama miktarını düşünmek dahi istemiyorum. O filmlerdeki bacaklardan süzülme sahneleri abartı değil demek ki. Betim benzim attı bugün.
Benim yaşadığıma göre kimyasal daha yoğun oluyor.
Adet kanaması şeklinde olduğundan belki de, yoğun bir kanama şeklinde olmuştu benimki de ama mesela boş kese öyle olmadı, azar azar akıntı şeklinde geldi hep.
Onda daha çok sanki doğum gibi dışarı atmak için kasılma yaptı.
Düştüğü andan itibaren regl gibi birkaç gün biraz yoğun kanama oldu.
Rahim içi temizlensin diye heralde
Birkaç doktora gitmiştim o arada, biri dedi ki; kese boş bebek oluşmamış ama kese boyutu büyümüş, hemen kürtaj olmalısın yoksa birden öyle bir kanama olur ki seni battaniyeye sarıp hastaneye zor atarlar.
Ona rağmen korkmadım çünkü lekelenme şeklindeydi kanamam.
Belki de benimki daha çok kasılma ile atıldı, yoğun kanama ile atılan da vardır belki
Ben öyle korkutucu ne sancı ne kanama yaşamadım
En son 8 haftalık kalbi duranda da kürtaj oldum zaten

Benim yaşadığıma göre kimyasal daha yoğun oluyor.
Adet kanaması şeklinde olduğundan belki de, yoğun bir kanama şeklinde olmuştu benimki de ama mesela boş kese öyle olmadı, azar azar akıntı şeklinde geldi hep.
Onda daha çok sanki doğum gibi dışarı atmak için kasılma yaptı.
Düştüğü andan itibaren regl gibi birkaç gün biraz yoğun kanama oldu.
Rahim içi temizlensin diye heralde
Birkaç doktora gitmiştim o arada, biri dedi ki; kese boş bebek oluşmamış ama kese boyutu büyümüş, hemen kürtaj olmalısın yoksa birden öyle bir kanama olur ki seni battaniyeye sarıp hastaneye zor atarlar.
Ona rağmen korkmadım çünkü lekelenme şeklindeydi kanamam.
Belki de benimki daha çok kasılma ile atıldı, yoğun kanama ile atılan da vardır belki
Ben öyle korkutucu ne sancı ne kanama yaşamadım
En son 8 haftalık kalbi duranda da kürtaj oldum zaten

Allaam yareppim daha neler görecez acaba. :/

Yarına randevu ayarlayabilsem de kafamdaki soruları sorsam ve önümüzdeki maçlara baksak.

Hayırdır inşallah ne sıkıntın var kız?

Hcg 7,16'dan 6,69'a düşmüş.

Progesteron 0,48 sanırım bu adet olacam demek ayy inşallah artık!

Doktorum dedi ki, döllenmiş ama tutunamamış. Aşılamada kan sulandırıcı iğne yaparız dedi.

Şimcik bu pıhtılaşmadan şüpheleniyo sanırım ama ben bunun testini yaptırmadan iğnelerle gebelik istemiyorum.

Şimdi bilen arkadaşlara sorularım var:

1. Bu test nerde yapılıyor?
2. İki üç düşükten sonra yapılıyomuş da üni.de yapılıyosa başhekim tanıdık onu araya sokarım.
3. Üni.de devlette ne kadar sürede sonuç çıkıyo?
4. Yanına genetik test ekletsek çıkacağı süre uzuyor mu?
5. Özel lab.lar yapıyosa fiyatı bilen var mı?
6. Özel lab.da sonuç ne kadar sürede çıkıyo?

İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar.. :))
Canım seni merak ettim hayırlısı demek buymuş inşallah bir sonraki sagkikli ve hayırlı bir gebelik olacak Allah'ın izniyle

Sorduğun sorular hakkında bilgim yok canım maalesef

Araştırmalarıma rağmen zaten en iyisi clearblue dijital çift hormon göstergeli olanı. Mor bişi.
Ben 5 ay onu kullandım. Geçen ay doktorlu ve çatlatma iğneli yumurta takibinde de bi denedim. İğneyi yapmadan önce yanıp sönüyordu. İğneyi olduktan 12 saat sonra sabit gülen yüz çıktı. 30 saat sonra şeffaf akıntı başladı. Çatlamaya yakın haber veriyo yani. Bunları hep not alıyorum ben. İlişki saatlerim bile tek tek yazılı. :))
Mesela geçen ay çatlatma iğnesinden 24 saat önce ve bi de iğneden tam 36 saat sonra ilişki önerdi doktor. Sonra dedi gün aşırı 3 defa devam edin. Tutmadı.
Bu ay saatleri değiştirdik. Yine iğneden bir gün önce, iğneyi olduktan 30 saat sonra, sonrasında gün aşırı değil 36 saatte bir denedik. 3 defa böyle oldu. Sabahın 7sine denk gelen vardı anasını satam hiç unutmam içim geçiyodu ama çok güldüydük. Sen takıl ben uyucam dediydim :KK70: o sabah döllenmiş olabilir bak. :KK70:
:KK70: :KK70: sen takıl :KK8: ahaha. o gün tutmuş olması muhtemel... :confused:
sabah sabah iyi güldüm. :-)

Ovulasyon gündeki ovu testim Marjo Marjo . Testte yakalayamadım ama gebe kaldım. Belki yakalayamadın yumurtlama olmadı diyemezsin.

Gunaydin herkese,

Senella Senella Cok tesekkur ederim! Esim de boyle diyor, beli oldu ama gec kaldigin icin test yapmakta gormedin cubukta dedi. Benim ovu testlerim bittim, bugun gidip alayim diyordum. Karar veremiyorum gidip alsam mi almasam mi diye. Clearblue da orda nasil bilmiyorum ama burda cok pahali. 35 Euro sanirim iki tanesi.

Her zaman degil (genel olarak 30 - 45 dakika) ama evet bazen sahiden de cok uzun suruyor. Ben 45 dakikadan sonra tamam, halim kalmadi diyorum. Bir bucuk saati buldugu zamanlari biliyorum. Cok detay veriyorum ben de ama iste oyle.

Bir de bu hamile kalmak icin yapildiginda gorev sekline donusuyor, o zaman uzadikca da uzuyor. Gecen ay boyle dert yoktu misal. Hamile kalma derdi olmadiginda sorun pek yok 45 dk'yi gecmedigi muddetce :)))

Anam nasıl incelemiş yaa. Ben pıhtı görsem bakamıyorum bile içim bi tuhaf oluyo. Klozet kıpkırmızı kan doldu bugün oha dedim bastım hemen sifona.

O sanki bıçak girmiş gibi bi sancıyı ben de ilk defa bugün ayakta olduğum bi sırada yaşadım, iki büklüm kaldım, ter döktüm. Dedim aha gidiyo gönlümün efendisi :/

Hayır bi de bunun diğer adı sessiz düşükmüş. Çoğu kadın fark etmezmiş bile falan filan. Bariz fark var standart adetten yaa. Demek ki fark etmeyenler normalde de yoğun kanamalı ve ağrılı geçiriyolar. Benim normalde 4-5 gün azar azar olur, sancılı olmaz. Bu seferki yamulttu, halsizim. Bakalım kaç gün sürecek.

Cok gecmis olsun. Evet maalesef boyle oluyor. Benim dusugum cok sancili olmadi ama 4 saatte bir agri kesici aldim 5 gun boyunca. Yogunlugu da fazlaydi ama ondan sonraki adetim ayni boyle oldu iste. Kesenin dusmesi de cok korkunc bir deneyimdi benim icin.

Cok gecmis olsun. Evet maalesef boyle oluyor. Benim dusugum cok sancili olmadi ama 4 saatte bir agri kesici aldim 5 gun boyunca. Yogunlugu da fazlaydi ama ondan sonraki adetim ayni boyle oldu iste. Kesenin dusmesi de cok korkunc bir deneyimdi benim icin.

Kesenin düşmesi nasildi? Sancılı mi oldu.

Şimdi bu ay burdan hamile haberi çıkaramadık mi? 1 yıl içindenden 1 ay gitti Marjo Marjo . Elde 11 ay kaldı. Biraz duanı sıklaştir

Şimdi bu ay burdan hamile haberi çıkaramadık mi? 1 yıl içindenden 1 ay gitti Marjo Marjo . Elde 11 ay kaldı. Biraz duanı sıklaştir

Ay evet ya, ben de üfürükçü hoca gibi oldum ama inanıyorum, gerçekten de inanıyorum ki herkes güzel haberler alacak. Hamile kalmak yetmiyor tabii, sağlıklı hamilelik ve doğum olması da lazım :)

Ama öte yandan panic_attack panic_attack en azindan hamile kalabildi, kimyasal olup dusuk ile sonlansa bile. Bu bile bir gelismedir yani.

Ben cikip ovulasyon testi alacagim. Esim Cuma-Cumartesi olmustur o is ama istiyorsan yine kontrol et dedi. Bakalim.

Tschussssssss!
evet evet o büyük gelişme tabi ki.. demiştim ya en azından döllenebiliyor...

Tschussssssss! ne demek bilemedim:olamaz:

Gunaydin herkese,

Senella Senella Cok tesekkur ederim! Esim de boyle diyor, beli oldu ama gec kaldigin icin test yapmakta gormedin cubukta dedi. Benim ovu testlerim bittim, bugun gidip alayim diyordum. Karar veremiyorum gidip alsam mi almasam mi diye. Clearblue da orda nasil bilmiyorum ama burda cok pahali. 35 Euro sanirim iki tanesi.

Türkiye'de satışı yok artık. Evet pahalı. Ben Almanya'dan stok yapmıştım.

Ben de belirgin, gözle görülür bir kese düşürdüğüm için yazmak istedim.
Resmen birşeyin düştüğünü anlıyorsun ve görünüyor zaten ama öyke dayanılmaz ağrılar, kanamalar falan hiç görmedim ben.
Ağrı eşiğim biraz yüksekmiş doktorların dediğine göre

X