- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Ne bilim kovalar ve teraziler zirvesi dedin deBuyursunlar, Bogalar'i da seviyoruz. Hayvanini da severim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilim kovalar ve teraziler zirvesi dedin deBuyursunlar, Bogalar'i da seviyoruz. Hayvanini da severim.
Buyursunlar, Bogalar'i da seviyoruz. Hayvanini da severim.
Kisss nerlerdesin gozlerimiz yollarda kaldi...20 dk oldu mu yani.Ay neler yazmışsınız, tutabildiğim kadar tuttum idrarıbuçuk gibi yaptım ama şu ana kadar tek çizgi
Ne bilim kovalar ve teraziler zirvesi dedin de
Regl de olmadığıma göre heralde geç yumurtlama oldu, yoksa adet olurdum
Ya da benim gebelik çok enteresan şekilde hcg üretmiyor
Testi yapıp yemek yemeye gittim, çünkü idrar koyu olsun diye su içmemeye çalışıyordumL lyly panic_attack Esofmanim sıkıyor, icim sıkılıyor diye mesaj atiyordun. Meraktayiz, bize haber ver!
Kız onu espri yaptım, baksana regl olmadım, göğüsler şiş, ateş yüksek, karın kasık sancısı var, vücudum resmen hcg siz gebelik yaşıyor kendi kendineHah başladık şimdi ihtimallere. :)) Merhaba! Benimki de gıdım gıdım hcg üretiyor! Anam biz akraba mıyız gız acebaa?
Evet yaa uydurmaya calisiyorum yazdiklarimaAnam çok güldüm bugün.
can09e emojilerin beni benden alıyor, canım çekiyor ama telefondan olmuyoorr olmuyoorr..
Regl de olmadığıma göre heralde geç yumurtlama oldu, yoksa adet olurdum
Ya da benim gebelik çok enteresan şekilde hcg üretmiyor
Hayatta herşey olabilir
Yok olurum kendim neden gideyim şimdiye kadar bir düzensizlik yoktu kiYani artik sozun tukendigi yerdeyiz Adet gecikebilir bir suru nedenden, misal ben hamileyim diye dusunup dusunup durursan, kendini strese sokarsan gecikir.
Senin ilk silik pozitifini gordugumde ben de hamilesin dedim ama arkasindan gelenler negatif. Yapma gozunu seveyim, parani sokaga atma. Eger adetin 10 gun daha gelmez ise bir doktora git, hormonal bir durum olabilir.
TRT Belgesel'de penguenler vardı, ona baktım benBu stresin ustune ben de oturup bir cay demleyeyim, David Attenborough'un kaplanli bir belgeseli vardi TV'de kayitli, ona bakayim. Beni ancak David ve kaplan haklar. Iyi geceler herkese simdiden.
Oldu canım, dedim ya bekleyebildiğim kadar bekliyim dedim, biraz geç yaptım,sonra da mutfaktaydım, yemek yedim, hem de biraz bekliyim sonucu dedimKisss nerlerdesin gozlerimiz yollarda kaldi...20 dk oldu mu yani.