İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ne bilim kovalar ve teraziler zirvesi dedin de:KK50:

Yok yahu, panic_attack panic_attack Belcika'ya gelirsem seni bulucam deyince ben de "ben de gel tabii Kovalar ve Teraziler Zirvesi" yapalim dedim. O Kova, ben Terazi, benim kocam da Kova, Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortac da. O yuzden. Yoksa Bogalar'i da severiz. Benim en yakin arkadaslarimdan biri Boga idi. Ayrica hayvanini da severim, ne guzel, heybetli.

Regl de olmadığıma göre heralde geç yumurtlama oldu, yoksa adet olurdum
Ya da benim gebelik çok enteresan şekilde hcg üretmiyor:KK53::rolleyes:

Yani artik sozun tukendigi yerdeyiz :KK70:Adet gecikebilir bir suru nedenden, misal ben hamileyim diye dusunup dusunup durursan, kendini strese sokarsan gecikir.

Senin ilk silik pozitifini gordugumde ben de hamilesin dedim ama arkasindan gelenler negatif. Yapma gozunu seveyim, parani sokaga atma. Eger adetin 10 gun daha gelmez ise bir doktora git, hormonal bir durum olabilir.

Yani artik sozun tukendigi yerdeyiz :KK70:Adet gecikebilir bir suru nedenden, misal ben hamileyim diye dusunup dusunup durursan, kendini strese sokarsan gecikir.

Senin ilk silik pozitifini gordugumde ben de hamilesin dedim ama arkasindan gelenler negatif. Yapma gozunu seveyim, parani sokaga atma. Eger adetin 10 gun daha gelmez ise bir doktora git, hormonal bir durum olabilir.
Yok olurum kendim neden gideyim şimdiye kadar bir düzensizlik yoktu ki

X