İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Emojilerden de anlamadın mı espri yaptığımı?

Anladık kız, kafan zangırdıyo ya :)) onunla birlikte özellikle eşofman muhabbetini düşününce kopuyorum ben. Hcg üretmeyen de iyi ama.
Eşofman sıkıyor ki o gerçek
Ben gebeliğe sadece bazı belirtilere silik çizgi eklenince ve regl de gecikince sadece ihtimal verdim.
Kesin diye düşünseydim, hem asla majezik içmezdim hem de mutlaka folik asite başlardım
Ama ihtimal de vardı yani yalan değil

Sen o testlerden almaya devam edersen zaten daha çook silik çizgi görecen kuzum. :)

Ben o kaset testlerde enine çizgi çıkanı bile gördüm arkadaşımda. Dedik heralde uzaylı doğuracak. Doğurdu ve çocuğun adı Uzay

Şaka şaka negatifmiş. :))

Kızlar arkadaşım adına bisi sorucam yanımda yaşıt gibiyiz 40 yaşında çocuk istiyo tüp bebek imkani yok şimdi adeti 19 kasım 8 aralıkta lekelemedi oluyo evdeki erken gebelik testi pozitif cikiyo doktora gidiyo ultrasonda bisi görünmüyor tabi 10 aralık pazartesi betahcg yaptırıyo 338.4 çıkıyor doktor hamilesin ama şüpheli kimyasalda olabilir diyo bugün yani 4 gun sonra betahcg sı sadece 349.8 bu gebelik kimyasal olabilir dimi adeti yarınmış puregestan vermiş doktoru çok ağlıyor garibim çok ıstiyor hcg yukselirmiki böyle bisey yaşayan varmı kızlar bende şaşırdım kaldım ne diyeyim ona ki yardım edin kızlar

Merhaba,

Maalesef eger aradan 4 gun gecti ve Hcg 3-4 katina cikmadi ise gebelik dusukle sonlanacak demektir. Progesteron maalesef bu durumu kurtarmaz. Ben doktor degilim, sadece bildiklerime ve tecribeme dayanarak soyluyorum. Eylul ayinda hamile kaldim, Ekim ayinda 6-7 haftalik iken dusuk yasadim. HcG yukselmesi durmustu. Hayatimin en zor zamanlarindan birini yasadim. Doktugum gozyasini bir ben biliyorum. Gun icinde, aksam, yatmadan once, uykudan uyanip, dusta, kahvalti ederken...dusmanimin basina bile dilemem.

Arkadasiniz bence doktoru neyi oneriyorsa onu izlesin. Bu oncelikle bir saglik meselesi, oncelikle kendi sagligini dusunmeli. Eger kese gozukmedi ise cok agir adet gorur gibi gebeligi sonlanacak. Kese ya da fetus gormeyecek dusugunde.

Yardima, destege ihtiyaci olursa bana yazabilir. Seve seve yardimci olurum.

Sevgiler,

Günaydıııııaaaaannnn!

Güü naaay dııııınn! (Seda Sayan styla)

Hala regl olmadım bu arada.
gunaydiinn
Sen hala regl olmayi mi bekliyorsun
Kani aksam mi vereceksin?
20 tl iyiymis acilde kan vercem bebek var mi yok mu sıkintısina degmez valla bizim burda kaca bakiyorlar acaba ozelde..
Kan sonucunu merakla bekliyorum...

gunaydiinn
Sen hala regl olmayi mi bekliyorsun
Kani aksam mi vereceksin?
20 tl iyiymis acilde kan vercem bebek var mi yok mu sıkintısina degmez valla bizim burda kaca bakiyorlar acaba ozelde..
Kan sonucunu merakla bekliyorum...

Senella can09e

Test yok yanımda valla okuldayım zaten. Aman çıkacak şimdi gene silik çizgi. Değer aynı mı düştü mü yine havada kalacak. Akşam 6-7 gibi çıkışta kan veririm.

Bekliyorum valla adet olmayı. Öyle bi ağrı oluyo arada, bakıyorum bi cacık yok.

Bi de bişi dicem, ben normalde idrar yollarımı üşütmem, hayatımda 1 kere 10 sene önce falan tuvaletimi yaparken hafif yanma olmuştu doktor önemsiz demişti geçti sonra. Sabah yine öyle bir durum oldu. Üşütmedim de hatta pişiyorum hep evde okulda kısa kolluyum. Enfeksiyon mu acaba? Gebelik belirtisi diyen de olmuş? Noluyo bana yaa, sabaha kadar uyumadım zaten ne düşüneceğimi şaşırdım mal gibiyim hofff.. Adet olsam rahatlıcam sanki öyle bi tuhafım. Hayatım boyunca hiç gecikmedi ki.

Sen yine de suyunu ic.
Evet anliyorum seni olmadan onceki haller yasadiklarin..
Belliki yukseliyor demek istiyorum adet de gelmedigine gore.
Doktorun da ignenin etkisi degil demis.. acaba bir de o neydi progesteron muydu neydi ona mi baktirsan.. benim keseyi goremediklerinde hcg ile ona da bakmislardi..
hayirlisi ile yeni gebeligin diyorum ben

Tamam ona da baktırayım mademse. Kaç olması lazım ki? O konuları hiç araştırmadım çünkü. Uzmanlığım şu an yapım aşaması. :))

Tamam ona da baktırayım mademse. Kaç olması lazım ki? O konuları hiç araştırmadım çünkü. Uzmanlığım şu an yapım aşaması. :))
Valla tutunmasini sagladigini okumustum.. benim hcg 667 ciktiginda prg. 17.98 gibi bir sey cikmisti olumsuz yorum yapilmadi haftaya gel keseyi gorelim demisti..
Ben de bilmiyorum cogu seyi... ben ovu testini bile burda ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…