21 de olsa 35 de olsa normal onu biliyorum aynı şeylerden bahsediyoruz ben genel kurallardan bahsetmiyorum. Sorumu anlatamadım. İğneye rağmen başına buyruk eski siklusuma dönmüş olabilir mi acaba bünye diyorum.
Doktoruma göre kesinlikle iğneye göre çatlama olacak diyor ve buna göre benim iğneden 14 gün sonra adet olmam gerekiyor. Geçen ay aynen öyle dediği gibi oldu zaten ama şu an iğneden sonraki 16. Gündeyim. İğneden bağımsız düzenime göre mi hareket ediyor acaba bu ay bünyem diyorum. Olabiliyo mu böyle bi şey? Sen kimsin lan iğne de neymiş diyo mu? Gözlenen yumurta çatladı ve döllenmedi ama arkadan gelen yumurta büyüdü ve döllendi mi acaba diyorum. Öyle bişi oluyo mu acaba? Oluyosa çatlayıp döllenmeyen noluyo evrende boşluğa mı karışıyo 23den 27ye eski düzene dönmek üzere şu an çünkü iğneye rağmen aajshshs sinirlerim bozuldu ayy çok acıktım
İğne ile çatlayan yumurta döllenmemiş ise tabi ki rahim içinde bir fazlalık olarak görülüp 14 gün sonra adet ile atılacak ama yeni bir döllenme olursa o da eriyip yok oluyor.
İkiz olup da erken dönemde gelişmeyen keselerden biri de o şekilde eriyor.
Sen Cumartesi gunu gidip kan veriyorsun. Degerlerin en kotu ihtimal ile 14 en iyi ihtimal ile de 21'in uzerine ciktiysa saglikli giden, sonradan buyumeye kararvermis bir yumurtadan kaynakli bir hamileligin var demektir :)
Insan vucudu bilgisayar programi degil ki bire bir hersey beklenildigi uzere gitsin. Sonradan yumurtlama yasamis olabilirsin. O da olmadi, kimyasal hamilelik diyelim, demek ki hamile kalabiliyorsun. Ustune ustluk bu tip durumlarda bir ay sonra hamile kalman cok daha kolay eskisine gore. Hadi bakalim. Haberlerini bekliyorum.
Benim esim yine uyuyor benden once. Gicikligina uyandirip dislerini fircaladin mi diye sorsam mi acaba >: D
Evet bazen hormonal azalma ve kesenin bozulması ile kanama da görülebilir ama canlı olan diğer kese için progesteron her zaman, onu besleyecek kadar yüksek kalırHeh tamam şimdi oldu. Onu dicektim, erken dönemde gelişmeyen ikizlerden biri hafif kanamayla falan mı atılıyo dicektim ki sen içini okumuşsun. Aydınlandım çok şükür. Sağolasın gulüm :)
Ahaha cadı kadın. Yazık kız adama yorulmuştur belkim. Benimki üçüncü tur uykuda hergün benden önce salonda sızıyo. Sonra yatak odasına yolluyorum. Benden sonra uyuyan bi annemi biliyorum zaten başka da görmedim. :))
Yarın doktorum bişi dese de ona göre hareket etsem ben de, başım ağrıcak gibi ilaç içemiyorum. Minoset var onu içerim dayanamazsam artık. Hamile moduna girdim ben hadi bakalım
L lyly sana derken ben başladım mutlu musun ha mutlu musun? :))
Evet bazen hormonal azalma ve kesenin bozulması ile kanama da görülebilir ama canlı olan diğer kese için progesteron her zaman, onu besleyecek kadar yüksek kalır
Hani doktorlar erken dönem düşüklerde gebelerde progesteron hormonunun düştüğünü ve bu şekilde kanamanın başlayıp düşüğün başladığını görür ya, aslında son zamanlarda anlaşıldı ki; progesteron azalması sonucu tutunamayarak düşük oluşmuyor, sağlıksız olan ve o sebeple canlılığını yitirmiş gebeliği atmak için vücut progesteron hormonunu düşürüyor ve düşük için kanamayı başlatıyor.
Yani aslında sağlıklı bir gebelikte progesteron zaten düşmüyor ve progesteron desteği de oluşacak düşüğü engellemiyor.
Sadece canlılığını yitirmiş olan gebelik ürününün dışarı atılmasını geciktirebiliyor.
Evet, kimyasal sonrası veya erken dönem diğer düşükler sonrası da hamile kalmak kolaylaşıyor, bu doktorların da kabul ettiği birşey.Sen Cumartesi gunu gidip kan veriyorsun. Degerlerin en kotu ihtimal ile 14 en iyi ihtimal ile de 21'in uzerine ciktiysa saglikli giden, sonradan buyumeye kararvermis bir yumurtadan kaynakli bir hamileligin var demektir :)
Insan vucudu bilgisayar programi degil ki bire bir hersey beklenildigi uzere gitsin. Sonradan yumurtlama yasamis olabilirsin. O da olmadi, kimyasal hamilelik diyelim, demek ki hamile kalabiliyorsun. Ustune ustluk bu tip durumlarda bir ay sonra hamile kalman cok daha kolay eskisine gore. Hadi bakalim. Haberlerini bekliyorum.
Benim esim yine uyuyor benden once. Gicikligina uyandirip dislerini fircaladin mi diye sorsam mi acaba >: D
Evet ve bu progestan isimli hapın prospektüsünde bile yazıyor aslındaYani aslında sağlıklı bir gebelikte progesteron zaten düşmüyor ve progesteron desteği de oluşacak düşüğü engellemiyor.
Iste bu cok dogru. Ondan burda istesen de progesteron hapi vermiyorlar.
Yani aslında sağlıklı bir gebelikte progesteron zaten düşmüyor ve progesteron desteği de oluşacak düşüğü engellemiyor.
Iste bu cok dogru. Ondan burda istesen de progesteron hapi vermiyorlar.
Mutluyum
Hele ki hamileysen daha mutlu olcam
Seni yiyerim yiyerim.
Evet ve bu progestan isimli hapın prospektüsünde bile yazıyor aslında
Bununla ilgili yazılarda, peki neden hala ülkemizde doktorlar bunu bildiği halde reçete ediyor sorusuna; hastaya karşı, yapılacak birşey de mi yoktu sorusuna cevap olsun diye olabilir şeklinde bir açıklama ve birkaç daha doğruluğu olmayan hissi davranışlar yazıyordu
Evet yaa bence de olması gereken o. Doğanın işine fazla müdahale ediyoruz. Doktoruma demiştim 'bugün rahme tutunamayan yarın hayata da tutunamaz bence gereksiz" diye. Valla güzel söz ama sen yine de kullan dedi yav. Çok bilmiş oğlak nolcak!
Ama bi arkadaşıma da ilk haftalarda düşük tehlikesi yaşıyo diye bastılar progestanı o 2 ay boyunca hiç kımıldamadı, sonra çocuk doğdu ve şu an bildiğin canavar :)
doktorum ondan vermiyor demekki bana. Çok mantıklıEvet ve bu progestan isimli hapın prospektüsünde bile yazıyor aslında
Bununla ilgili yazılarda, peki neden hala ülkemizde doktorlar bunu bildiği halde reçete ediyor sorusuna; hastaya karşı, yapılacak birşey de mi yoktu sorusuna cevap olsun diye olabilir şeklinde bir açıklama ve birkaç daha doğruluğu olmayan hissi davranışlar yazıyordu
Günaydınnn,
günaydınnGünaydınnn,bearnguin ile az önce görüştüm. Kontrolü vardı sabah. 20 mm yumurta var, pazartesi toplanacak. Geride gelen yumurtalar da varmış, onlarla sonra ilgilenecekmiş Aret hocaa:)) Güzel haberlerle inşallahhh
Günaydın canım, ya böyle beklemekten iyi cidden en azından döngün yine başladı