Araştırmaları takip eden ve hastanın psikolojisini de düşünen doktorlar var demek ki canımdoktorum ondan vermiyor demekki bana. Çok mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştırmaları takip eden ve hastanın psikolojisini de düşünen doktorlar var demek ki canımdoktorum ondan vermiyor demekki bana. Çok mantıklı
günaydın canım.. evet başladı 2.gün oldu bile aynen öyle olmadıysa da zamanında gelmesi kadar güzel bir şey yok sanırım...Günaydın canım, ya böyle beklemekten iyi cidden en azından döngün yine başladı
Bu sabah göğüs ağrısı ve şişliği azaldı gibi, regl olurum heralde diyorum, ateş yüksek hala durduk yere döngümü bozdum bu stresle
28. Gün mutlaka olan reglin yolunu gözler olduk
Bir süre uzaklaşmak istedi. Bu süreci atlatana kadar en azından.günaydınn
maşallah büyümüş.. inşallah güzel sonuçla gelsin.
banlı görünüyor da.. ?
anladım iyi sonuçlarla dönsün inşallah yaa...Bir süre uzaklaşmak istedi. Bu süreci atlatana kadar en azından.
Ewet canım, 2 aydır gidiyorum bu doktora, güven veriyor. Çok önemli. Üniversitede hoca olduğu için takip ediyordur bilimsel makaleleri var.Araştırmaları takip eden ve hastanın psikolojisini de düşünen doktorlar var demek ki canım
İnşallahh canım. Bilmiyorum ama yöneticilere yazar diye düşünüyorum. Kapatırken de onların aracılığıyla kapatmıştı çünkü.anladım iyi sonuçlarla dönsün inşallah yaa...
sonra gelmek istediğinde nasıl oluyor peki?
5 in üzeri çıkacağı kesin diyecektim:) Güzel haberlerle inşallahh katlanarak artarSonuç 7,16 gençler. Ya iğneden ya da kimyasal. Bakalım doktorum ne diyecek yarın.
Ateş takibi aslında evet sabah ayağa bile kalkmadan ve oda ısısına kadar önceki günlerle sabit ortamda ölçürse, tam olarak yapılmış oluyor ama ben regl olduğum an veya birkaç saat öncesinde, gün içinde de olsa ateşimin 1 dereceye kadar düştüğünü rahatlıkla farkediyorum.(Ölçersem farkediliyor tabi, hissetme ile anlaşılmıyor)günaydın canım.. evet başladı 2.gün oldu bile aynen öyle olmadıysa da zamanında gelmesi kadar güzel bir şey yok sanırım...
sabah kalkmadan mı ölçüyorsun ateşini..?
valla ben de yanıyordum ama ateş ölçmüyorum hiç..
evet evet stres, acabalar insanı şaştırıyor maalesef..
ağrım var ilaç aldım rahatça çalışıyoruz bugün de cuma yoğun günüm..
kar yine doldurmuş bugün arabayla geldim ama... hava 1 derece diyordu göstergede ama yumuşak bir hava var...
maşallah sen vücudunu tanıyorsun..Ateş takibi aslında evet sabah ayağa bile kalkmadan ve oda ısısına kadar önceki günlerle sabit ortamda ölçürse, tam olarak yapılmış oluyor ama ben regl olduğum an veya birkaç saat öncesinde, gün içinde de olsa ateşimin 1 dereceye kadar düştüğünü rahatlıkla farkediyorum.(Ölçersem farkediliyor tabi, hissetme ile anlaşılmıyor)
O yüzden sık sık ölçüyorum, ateş düşmeden regl olmuyor bende, genelde de öyledir zaten ama ben bu konuda vücudumu tanıdığım için bunu kullanıyorum.
Ama regle çok çok yakın ateşim düşüyor hatta bazdn başladıktan sonra bile, o yüzden de baya önceden anlamam zor
Belki de bir döllenme gerçekleşti ama yuvalanma aşamısını geçemedi, zaten her ay çoğu kadında olurmuş bu durum.
Kar var demen bile içimi ferahlattı, sık bulamıyoruz burda, arabayla çıkabilmen de güzel ayrıca canım, evet bazen yanıltıyor insanı havanın görünüşü:)
Geçen yıl her gün ben götürüyorum okula demiştim ya, bir defasında camlarda aşırı buz var diye taksiyle götürdüm çocuğu, birkaç gün sonra yine eksi 11 falan gösteriyordu derece
Dedim uğraşamam yine arabayı ısıtmakla,hiç arabaya da bakmadım, taksiyle giderken bi baktım ki hiçbir duran araba buzlu değil, meğer senin dediğin gibi yumuşakmış hava
Boşuna taksi parası verdim diye kızmıştım kendime:)
Bi daha dereceye güvenmem dedim
2, 3 derken bitecek regl ve yeni çalışmalara kapı açılacak en azındanmaşallah sen vücudunu tanıyorsun..
adetim yoğun evet kimyasal falan mı acaba? aman neyse ne ilacımı aldım rahatlarım birazdan.. psikolojik olarak ezik bir duruş sergilesem de yıkılmadım ayaktayım pozisyonunda devam ediyorum.. olmanın verdiği bir rahatlık var.. şu anda sıcacık evde battaniyenin altında yatıyor olmayı tercih ederdim.. neyse ki işimiz var deyip çalışıyoruz :)
kar evet güzel bir doğa olayı, gönlü hem ferahlatıyor, hem de buhrana sürüklüyor..
neyse ki hava temizlendi :) dün iyi ki çıkmadım dedik yani.. ama bugün epey rahattı..
senin kötü olmuş artı taksi parası neyse taksicin rızkı varmı diyelim
Günaydın canım, ya böyle beklemekten iyi cidden en azından döngün yine başladı
Bu sabah göğüs ağrısı ve şişliği azaldı gibi, regl olurum heralde diyorum, ateş yüksek hala, durduk yere döngümü bozdum bu stresle
28. Gün mutlaka olan olan reglim yok şimdi, yolunu gözler olduk
öyle hayır olsun canım2, 3 derken bitecek regl ve yeni çalışmalara kapı açılacak en azından
Benim durumumda insan yapamıyor da
Beni duyan da düzgün bi çalışma var sanacak ama olsun günleri takip etmek de güzel
Bebek desen yok, yeni yumurta desen yok, hayır olsun bakalım
Canım ben tamam çok şüphelendim ama aslına bakarsan hiç de tam olarak inanmadım galiba, mesela ovulasyondan 3 gün sonrası falan majezik içtim.Gunaydin,
Ben senin yerinde olsam gider bir kan testi yaptiririm. Bu eziyete bir son veririm. Gercekten de stresten adetini geciktiriyor olabilirsin. Daha da kotusu bir sonraki sefere hamile kalma sansini da azaltiyorsun bu strest ile. Ya da hamilesin (umarim ki), o zaman da kan testinden hemen ogrenip tedbirlerini almaya baslarsin :)
Günaydın dememişim az önce şimdi farkettim:)Gunaydin,
Ben senin yerinde olsam gider bir kan testi yaptiririm. Bu eziyete bir son veririm. Gercekten de stresten adetini geciktiriyor olabilirsin. Daha da kotusu bir sonraki sefere hamile kalma sansini da azaltiyorsun bu strest ile. Ya da hamilesin (umarim ki), o zaman da kan testinden hemen ogrenip tedbirlerini almaya baslarsin :)
Günaydın dememişim az önce şimdi farkettim:)
Günaydınn
Aslında bu kadar şüpheye göre hamile olma ihtimalimi de ciddi ciddi düşünüp, eski düşüklerimden dolayı bir an önce öğrenmem de gerek, belki kan sulandırıcı verilecek benim durumumda birine, 4 düşüğüm var çünkü
Ama bi taraftan da kan sulandırıcıya bile kese göründükten sonra başlanıyor.
Şimdi hadi diyelim doktora gittim, kan testi istedi, kese görünmeyecek kadar yeni bir hcg artışı çıktı, doktorun yapacağı progesteronu verip göndermek, haftaya gel keseyi görebilecek miyiz bakalım diyecek, bir de folik asit verir ama onu bile kullanmadım, biliyorsun gebelik öncesi zaten kullanmak önemli
Bari folik asit kullansaydım, aslında ben ciddi ciddi inanmıyorum galiba
Çok haklısın canımGunaydin tekrar.
Kan verme konusunda ben de sana katiliyorum. Dusuge yol acmaz kan vermek ama stres? O kan sonuclarini beklemek, gecenin bir yarisi doktor arar, biz telefon basinda esimle bekleriz...eger insallah hamile kalirsam yine, yaptirmayacagim. Zaten dusecegi varsa maalesef engelleyemiyorsun, dusuyor. Sagliksiz ise, genetik bozuklugu varsa maalesef kaybediyorsun yavrunu dogmadan.
Bu son hamileligimde kan degerlerini karsilastirmak icin kizimla oglumun kan testlerini sistemde acti doktor. Ikisinde de ilk uc ayda sadece 2 kere kan testi yapilmis, progesterona bakilmamis bile.
Benim kizima hamile oldugumu Izlanda'ya yola cikmak uzereyken ogrendik. 3 hafta kaldik, buzlarin ustunde yurudum, cadirda yattim, arabada uyuduk, buz gibi yerlerde dolastik. Sapa saglam kizim var. Oglumda keza hamile oldugumu bile hissetmedim, sadece kapilardan sigamayan bir karnim vardi (oglan neredeyse 4,5 kg dogdu).
Son hamileligimde ise ustune tutredim, aman yasim ilerledi, aman birsey olmasin diye ama yine de kaybettim. Su akar yolunu bulur derler ya...
ayy süper haber inşallah sağlıklı gebeliktir..Az önce görüştüm doktorla kızlar. Bu değer iğne etkisi değil hamilesin ama değer çok düşük dedi. Cumartesi tekrar tahlil yaptır dedi. Yükselme yolundaysa geç döllenme olabilir, düştüyse kimyasal gebeliktir dedi. Kimyasal gebelik de bizim için iyi bi gelişme sevinmelisin demek ki tüpler açık, döllenme gerçekleşiyor ama sağlıksız olan elenmiş diye düşüneceğiz diyor. Kimyasaldan sonra yine kimyasal da olabilir sağlıklı bi gebelik de olabilir dedi. Ay kimyasal anayım şu an en kötü kızlar :)))