normalde tuzlu yerim bugün çorba içtimm aman tanrım bu ne tuz dedim.. 6 kişiydik.. yoo iyi dediler....Onu özellikle zaman olarak farketmedim, arada kötü olmayan daha değişik bir koku oluyor
Gecen ay yumurta catlamadıgı için lekelenme olmuş adet olmamışım. Bu arada lekelenme vardı dün ve bugun yok yinemi çatlamadı ne oldu bilmiyorum. Bende 21 eylülde kürtaj oldum. Daha adet olamıyorum. Lekelenmede yok dünden beri oda gitti. Kan sulandırıcı almıştım iki gün önce rahatlıkla kanama olsun diye ama yok. Agrı cok kanama yok. Subat ayındada kürtaj olmustum 9+2de kaybetmiştim yine 1 Subat kürtaj 15 Nisan adet olmuştum. De olmazsan tarlusal kullan diye vermişti kullanmadım olmustum. Şimdi niye böyle oldu anlamadım bu seferkidemi çatlayamadı onum içinmi olamıyorum bilmiyorum. Yarın sıra bulabilirsem Dr gidegim. Bide kist çıktı basıma insallah olurumda sabaha kadar gerek kalmaz söktürücü kullanmamabenim mayısta idi kürtajım 34.günde adetim geldi.. 26-31 arası da döngüm normal dedi dr... kist de var ama küçük benimki.. şimdi sen kist olduğu için adet olmuyor musun?
normalde tuzlu yerim bugün çorba içtimm aman tanrım bu ne tuz dedim.. 6 kişiydik.. yoo iyi dediler....
dün burası kötü koktu, siz almıyor musunuz dedim yok dedilerr
yok yok ben kendimi kandırıyorummsenden bulaştı galibaaa
kullan diye vermiş kullanabilirdin de..şimdiye kadar olurdun ve çalışmalara başlardın diye düşünüyorumGecen ay yumurta catlamadıgı için lekelenme olmuş adet olmamışım. Bu arada lekelenme vardı dün ve bugun yok yinemi çatlamadı ne oldu bilmiyorum. Bende 21 eylülde kürtaj oldum. Daha adet olamıyorum. Lekelenmede yok dünden beri oda gitti. Kan sulandırıcı almıştım iki gün önce rahatlıkla kanama olsun diye ama yok. Agrı cok kanama yok. Subat ayındada kürtaj olmustum 9+2de kaybetmiştim yine 1 Subat kürtaj 15 Nisan adet olmuştum. De olmazsan tarlusal kullan diye vermişti kullanmadım olmustum. Şimdi niye böyle oldu anlamadım bu seferkidemi çatlayamadı onum içinmi olamıyorum bilmiyorum. Yarın sıra bulabilirsem Dr gidegim. Bide kist çıktı basıma insallah olurumda sabaha kadar gerek kalmaz söktürücü kullanmama
Yeni yeni başlar zaten, 6. Haftada artar genelde hadi hayırlı olsun, biraz da ümitli konuşalım ya içimizi kararttığımız yeter:)normalde tuzlu yerim bugün çorba içtimm aman tanrım bu ne tuz dedim.. 6 kişiydik.. yoo iyi dediler....
dün burası kötü koktu, siz almıyor musunuz dedim yok dedilerr
yok yok ben kendimi kandırıyorummsenden bulaştı galibaaa
3 kaybım var yasayan cocugum yok malesef 3 yıllık evliyim 39 yasımdayım. Allah hiçkimseye yasatmasın kaybetmek cok zor. Mevlam kucaklarımızı bos bırakmasın.kullan diye vermiş kullanabilirdin de..şimdiye kadar olurdun ve çalışmalara başlardın diye düşünüyorum
olursun inşallah gerek kalmaz da .. hakkımızda hayırlısı...
senin başka çocuk var mı kaç yaşındasın?
Kayıpların için üzüldüm ama hepimiz yaşıyoruz işte maalesef..:/
Amin canım, isteyen herkese Rabbim bir an önce, sağlıkla nasib etsin3 kaybım var yasayan cocugum yok malesef 3 yıllık evliyim 39 yasımdayım. Allah hiçkimseye yasatmasın kaybetmek cok zor. Mevlam kucaklarımızı bos bırakmasın.
canımm Rabbim benden önce sana versin inşallah.. Ama umutsuz olma, onların kısmeti olsaydı gelirdi.. öyle düşün inanan insanlarız... elbette uygun zamanda verecektir...3 kaybım var yasayan cocugum yok malesef 3 yıllık evliyim 39 yasımdayım. Allah hiçkimseye yasatmasın kaybetmek cok zor. Mevlam kucaklarımızı bos bırakmasın.
bende aralık annesi olacaktım olmadı bakarsın aralık ayında gebe kalanlar olurumOlabilir, inşaallah gebeliktir, aslında değişiklik mutlaka olur ama tam anlaşılmıyor işte.
Benim de bu sabah kahvaltı sonrası midem bulandı, eşim balkonda sigara içti aşırı bir tahammülsüzlük oldu bende.
Gerçi adet döneminde de bazen böyle hassasiyet, bulantı olur bende, başım ağrır kusarım falan, bulantım meşhurdur:)
Çok isterim valla doğum için beraber gün saysak:)
Hem ben bu ağustos ayına taktım, çok uygun ay ya tam benlik
aayyy hakkaten çok iç kararttık fakat napalım yaş da kemale erince böyle oluyor sanırım :)Yeni yeni başlar zaten, 6. Haftada artar genelde hadi hayırlı olsun, biraz da ümitli konuşalım ya içimizi kararttığımız yeter:)
Amin inşallah. Akrabanıza cok üzüldüm onunki baya büyümüşler daha zor benimkiler küçük tü kımıldadığını hissedip kaybetmek dahada yıkıcı mevlam sabır versin.Amin canım, isteyen herkese Rabbim bir an önce, sağlıkla nasib etsin
Akrabamızdan bir kız da yıllarca değişik yöntemler denedi, tüp bebek, aşılama derken hep kaybetti, yaşı şu an 36, 37 olması gerek, benden birkaç yaş küçük
En son 2 yıl önce üçüz hamile kalmıştı, o kadar sevinmiştim ki, üç tane birden olacak demiştik,5 aya kadar iyi gitti, 5 veya 6 aylık erken doğumla kaybetti onları da
Çok çok üzüldüm, bazen böyle üst üste sıkıntılar da oluyor
Yolda yolda:)bende aralık annesi olacaktım olmadı bakarsın aralık ayında gebe kalanlar olurum
geldi gelecek yahuuu
Rabbim tez vakitte hepimize saglıklı cocuklar nasip etsin inşallah hepimize.. . Vardır Bi hayır diyorum kaderimizde ne varsa onu yasıyoruz. Mevlam anneliğe layık görür insallah cocoğu olmayanları ... Olanlarında tekrardan şenlendirir kucaklarını insallah...cok teskkur ederim Allah razı olsuncanımm Rabbim benden önce sana versin inşallah.. Ama umutsuz olma, onların kısmeti olsaydı gelirdi.. öyle düşün inanan insanlarız... elbette uygun zamanda verecektir...
aynı yaştayız :)
öncelikle bu duygu durumundan kurtulman gerek canım... belki yazı dilinden yanlış anlıyorumdur ama enerjin yok gibi.. tamam yaşanılanlar kolay değil ama, hiç bir şey dünyanın sonu değil.. varsay ki olmadı, herkesin çocuğu olacak diye bir şey yok... çocuğun var diye böyle düşünüyorsun deme lütfen.. ayrıca benim de 3 kaybım var...Amin inşallah. Akrabanıza cok üzüldüm onunki baya büyümüşler daha zor benimkiler küçük tü kımıldadığını hissedip kaybetmek dahada yıkıcı mevlam sabır versin.
ben çok teşekkür ederim Rabbim duanı kabul etsin...Rabbim tez vakitte hepimize saglıklı cocuklar nasip etsin inşallah hepimize.. . Vardır Bi hayır diyorum kaderimizde ne varsa onu yasıyoruz. Mevlam anneliğe layık görür insallah cocoğu olmayanları ... Olanlarında tekrardan şenlendirir kucaklarını insallah...cok teskkur ederim Allah razı olsun
reglim mi evet evet yoldadır:)Yolda yolda:)
Yok yok bebeklerreglim mi evet evet yoldadır:)
olsa çıkardı galiba .. :/Ya cidden ben neden adet olmadım ve hamileysem gerçekten bu zamana kadar testte çıkmama ihtimali var mı?
Bugün yapmadım, zaten test de yoktu, en son dün sabah yaptım, saatler sonra kendi çizgisi gibi birşey çıkıyor o kadar
Dün gece özellikle karnım, kasıklarım tam bir regl özelliğindeydi.
Küçük sancılar, batmalar, gerginlikler, gazlı haller niye gelemiyor ki bu adet ya, gelmeden de ümidim hep var gibi