Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaMerhaba nasılsıniz hanımlar.sohbetlerinizi takip ediyorum tebrik ediyorum sizi samimi sohbetinizden dolayı. Ben izninizle araya girip birsey soracaktım kürtaj olalı 3 ay olacak gecen ay afedersiniz adet döngüm oldugu günlerde lekelenme ler olmustu. Bu aralar yine oluyor 15 adet günüm normalde. Agrım cok pazartesi karın ultrason um çekilmişti yumurtalıkta 33 mm kist var dedi ultrason ceken Dr. Ve gecen ay yumurta catlamamış dedi. Şimdi yine sanırım aynı sey oluyor. Sorum şu adet söktürücü kullansam hormonlarda degişiklik olur da Bi sıkıntı olursa diye korkuyorum. Aranızda tarlusal kullanıp sıkıntı yasayan varmı. Normal de her ay düzenli oluyordum. Şimdi tekrar çocuk için uğrasacagız ankarada gidecegim Dr a hormonlar alt üst olur mu hiç kullanmadım daha önce. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.
MaşallahTüp bebek düşüğü sonrası doğal yoldan gebe kaldım darısı hayırlısı ile sizlere olsun
Benim de zorunlu kurtaj 9+3te kalbi durdu onun için. Ben bu kist patlarsa diye korkuyorum arkadasın patlamış hastanede yattı günlerce. Söktürücü kullanmaya korkuyorum. İnsallah olurumda temizlenir yarın sıra bulursam gidecegimde Dr a. Tesekkür ederim sagolasın gecmiş olsun kaybın için mevlam cennette kavuştursun insallahMerhaba
Benim de şöyle birşey başıma gelmişti;kürtaj olduktan 7 ay sonra, (8 haftalık kalbi duran düşüğüm sebebiyle zorunlu kürtaj) regl günümde sadece birkaç damla pembe leke dışında birşey gelmemişti.
O ay öyle geçti, diğer ay da zamanında regl olmayınca korkup doktora gittim, ultrasonla bakıp, herşey normal dedi.
Kürtaj sonrası rahimde yapışıklık olursa adet kanaması olmaz veya çok az olur diye okudum dedim, yok o olsaydı kürtajdan hemen sonra olurdu, böyle aylarca adet görüp sonradan kesilmezdi demişti.
Eylül ayıydı ve doktor dedi ki; adet düzenlemek için hap vereyim, 3 ay kullan, yeni yıl gibi de hamile kalabilirsin.
Ama eşim istemediği için öyle bir çabamız olamadı tabi
Doktorun verdiği hapı da kullanmadım, diğer ay kendiliğinden düzeldi, regl düzenim
Bende Eryaman GöksudayımGünaydın hanımlar
Kaza haberi ile uyandık çok geçmiş olsun kazazedelere
can09e ben 2000-2002 ile 2010-2011 yıllarında Ankara'da calistim Eryaman 4. Etap ile iç aydınlıkta oturdum
Aynen canim kar lastigi var ama buza fayda etmez en az 10 dk da arabayi temizlemesi hic ugrasmadimm cok sikinti da yasamadim sukur..Günaydın, kış lastiği gerekli ama o da kurtarmayabilir canım hele ki Ankara'da :)
Ben sabah uyandıktan ve çocuklar okula gittikten sonra uyuyorum bugünlerde, gece çok fazla oturuyoruz çünkü
Ancak yeni kahvaltı yaptık.
Küçük oğlanda evde, hapşırma, göz kızarıklığı hafif öksürüğü var.
Bakalım bugün regl gelecek mi
Merhaba canim.. ne demek bolmek sende katıl sohbete.. ilactan gebeysem diyemi cekiniyorsun.. ben kullanmadim.bilgim de burda okudugum kadariyla eger varsa tutunmasini desteklermis yoksa da zaten adet olurmssun.. rabbiim hayirlisini versin.Merhaba nasılsıniz hanımlar.sohbetlerinizi takip ediyorum tebrik ediyorum sizi samimi sohbetinizden dolayı. Ben izninizle araya girip birsey soracaktım kürtaj olalı 3 ay olacak gecen ay afedersiniz adet döngüm oldugu günlerde lekelenme ler olmustu. Bu aralar yine oluyor 15 adet günüm normalde. Agrım cok pazartesi karın ultrason um çekilmişti yumurtalıkta 33 mm kist var dedi ultrason ceken Dr. Ve gecen ay yumurta catlamamış dedi. Şimdi yine sanırım aynı sey oluyor. Sorum şu adet söktürücü kullansam hormonlarda degişiklik olur da Bi sıkıntı olursa diye korkuyorum. Aranızda tarlusal kullanıp sıkıntı yasayan varmı. Normal de her ay düzenli oluyordum. Şimdi tekrar çocuk için uğrasacagız ankarada gidecegim Dr a hormonlar alt üst olur mu hiç kullanmadım daha önce. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.
Amin canım, hepimizi inşaallah.Benim de zorunlu kurtaj 9+3te kalbi durdu onun için. Ben bu kist patlarsa diye korkuyorum arkadasın patlamış hastanede yattı günlerce. Söktürücü kullanmaya korkuyorum. İnsallah olurumda temizlenir yarın sıra bulursam gidecegimde Dr a. Tesekkür ederim sagolasın gecmiş olsun kaybın için mevlam cennette kavuştursun insallah
O berbat zaten, sabahları camlardaki o buz tabakasının erimesi çok zor.Aynen canim kar lastigi var ama buza fayda etmez en az 10 dk da arabayi temizlemesi hic ugrasmadimm cok sikinti da yasamadim sukur..
Benim de sat 15 Kasım, bat 12,13 Aralık diyordum, olmadım daha ama testler negatif , aynı günü bekleyen çok kişi var burda:)Bu arada adet döngüm 15 Aralık normalde orda eksik yazmışım
çok zor valla bir de şu saati geri alma muhabbeti olmadı iyice karanlık.. neyse bizim ev yakın da 8 de açılmış oluyor hava 8de ders başlıyor.. ama kaldırması sıkıntı oluyor işte. karanlıkta vücut uyanmıyor..O berbat zaten, sabahları camlardaki o buz tabakasının erimesi çok zor.
Ben kolonyayla çözümü bulmuştum.
Kolonya dökünce çok daha kolay açılıyor buz.
Geçen yıl çocuğa servis çıkmamıştı, her gün ben okula götürdüm,saat 8'de okulda olması gerekiyordu, tabi güneş bile doğmadan saat 7.30'da her gün yola çıkınca tecrübelendim:)
Sagolasın amin. Gebelik yok test yapıldı. Endoskopi olmadan önce yaptırdım kandan yok ona eminimde. Denge bozulur diye korkuyorum degerlerimde bozukluk cıkarsa diyeMerhaba canim.. ne demek bolmek sende katıl sohbete.. ilactan gebeysem diyemi cekiniyorsun.. ben kullanmadim.bilgim de burda okudugum kadariyla eger varsa tutunmasini desteklermis yoksa da zaten adet olurmssun.. rabbiim hayirlisini versin.
benim mayısta idi kürtajım 34.günde adetim geldi.. 26-31 arası da döngüm normal dedi dr... kist de var ama küçük benimki.. şimdi sen kist olduğu için adet olmuyor musun?Sagolasın amin. Gebelik yok test yapıldı. Endoskopi olmadan önce yaptırdım kandan yok ona eminimde. Denge bozulur diye korkuyorum degerlerimde bozukluk cıkarsa diye
yarın canım bat.. bugün varsa 4 + 0. test yapsam çıkarmı diye düşündüm sonra neyse yarın gelmezse cumartesi test yaparım diyorum.. hayırlısı bakalım..can09e senin bugün di mi bat?
Gece bütün site ayaktaydı çok özlemişiz geçen yıl yağmadığı için sanırım tadını çıkardılar otopark kapalı bizimde arabalarda sıkıntı yoktu ama yollar buz adım adım gidiyodu arabalar Rabbim kazadan korusunO berbat zaten, sabahları camlardaki o buz tabakasının erimesi çok zor.
Ben kolonyayla çözümü bulmuştum.
Kolonya dökünce çok daha kolay açılıyor buz.
Geçen yıl çocuğa servis çıkmamıştı, her gün ben okula götürdüm,saat 8'de okulda olması gerekiyordu, tabi güneş bile doğmadan saat 7.30'da her gün yola çıkınca tecrübelendim:)
Çıkmayınca insan sinir oluyor:)yarın canım bat.. bugün varsa 4 + 0. test yapsam çıkarmı diye düşündüm sonra neyse yarın gelmezse cumartesi test yaparım diyorum.. hayırlısı bakalım..
sende de gelen giden yokmuşş..:)
Kapalı otopark büyük nimet ciddenGece bütün site ayaktaydı çok özlemişiz geçen yıl yağmadığı için sanırım tadını çıkardılar otopark kapalı bizimde arabalarda sıkıntı yoktu ama yollar buz adım adım gidiyodu arabalar Rabbim kazadan korusun
ilahi sen.. aynı bende öyle geldi sanıyorum gidiyorum yok..Çıkmayınca insan sinir oluyor:)
Yok valla galiba panic_attack dediği gibi ben vücudumu da inandırdım, kendini hamile sanıyor
İki üç gündür özellikle sürekli regl oldum sanıyorum, erken gebelik testini aldığım gün eve gitmeden markette biraz poşet taşıyınca bi ıslaklık hissettim, hah işte ben testi aldım regl de geldi dedim.
Mümkün olsa çarşı ortasında bakacaktım regl mi diye , o kadar merak ettim, değilmiş
Onu özellikle zaman olarak farketmedim, arada kötü olmayan daha değişik bir koku oluyorilahi sen.. aynı bende öyle geldi sanıyorum gidiyorum yok..
peki kokuda bir değişiklik oluyor mu adet olacağın zaman?