Sehir icine cok yagmazdi cevreye yagar sogugunu biz cekerdik.. 15cm yagmis ama iste gece dona cekince buz oldu her yer..Günaydınn,
Ewet ya eşimin ailesi orda oturuyor. Kar fotoğrafı atmışlardı. Kaza haberini sabah okudum((
Eşimin görevi icabı Ankara sonrası Tunceli Tekirdağ bu yazda Yozgat'a tayinimiz çıktıAaa ne guzel simdi nerdesiniz? Tanisiyor olabilir miyiz acaba:)
ovv epey geziyorsunuz.. yozgatta nerde doğum yapacaksın?Eşimin görevi icabı Ankara sonrası Tunceli Tekirdağ bu yazda Yozgat'a tayinimiz çıktı
Özel Sorgun güven hastanesi ve tıp fakültesiovv epey geziyorsunuz.. yozgatta nerde doğum yapacaksın?
kuzenim var orda canım.. sağlıkla kucağına al inşallah..Özel Sorgun güven hastanesi ve tıp fakültesi
Yozgat'ı biliyor musun
Evet doktorlar bu konuda hemfikir. 40 yaşından sonra genetik olarak sağlam bir doğurganlığınız yoksa, rezerv yani menopoz yaşı açısından, şans çok çok düşük. Kiminde de yaştan dolayı aylarca sağlıklı yumurta olmaz, ya da hiç olmaz, bir ay bi tane sağlıklı yumurta gelişir onunda dölleneceği tutar, bi bakmışsın 45 yaşında hamile. :)
Sen ara ara gir bak artik cnm. Sinavinda basarilar. Dilmis zaten biliyorsundur..
Ahaha tespite gel evet orantısız. Bi de böyle büyümüş de küçülmüş gibi bi tipi var afacan gıcık çocuklar gibi ondan olabilir.
Ben de soyle yaptim canim. Ogleden sonra 4 gibi kestim lavaboya girdim.. eve gidince aksam 6.30 7ye dogru yaptim. Sonuc aldim.. o arada bir sey icmemek cok sarsmadi beni. Zaten ilk idrarla yapilmiyor biliyorsun.. esin nasil duzeldi mi?Evet arada girip bakacagim :)
Arkadaslar onemli bir sorum var. Benim yumurtlama zamanim yaklasiyor, test yapacagim onumuzdeki gunlerde. Siz yumurtlama testini sabah idrari ile mi ogleden sonraki idrar ile mi yapiyorsunuz?
Ben gecen sefer ogleden sonraki idrar ile yaptim, 4 saat tutarak. Ama resmen kivraniyorum oyle olunca, ben su ve cay cok icen insanim. Tut tut nereye kadar.
Ben de soyle yaptim canim. Ogleden sonra 4 gibi kestim lavaboya girdim.. eve gidince aksam 6.30 7ye dogru yaptim. Sonuc aldim.. o arada bir sey icmemek cok sarsmadi beni. Zaten ilk idrarla yapilmiyor biliyoraun.. esin nasil duzeldi mi?
ben yapmayacağım bundan sonra zaten..Yok hasta yatiyor icerideGerci dun kendisi sordu hazir misin, adetin bitti mi diye ama sinava hazirlaniyordum. Ben soyle tam emin olmak istiyorum yumurtlama zamanina yakin veya ayni gunde olsun diye. Ancak yarin ve Cumartesi Hollanda'da. O burda yokken olursa yumurtlama bu ayki sansi kacirdik demektir. Ne yapalim...
ben yapmayacağım bundan sonra zaten..
en güzel adet bitiminden sonra gün aşırı ama yapabilene tabii :))
zatenpanic_attack ın dediğine göre %10u zorluyoruz hiç umudum kalmadı artık..
Hayırlısı bakalım canım.. sen de sadece yum.günlerini bekleme bence..Oyle dusunme, sen yine elinden geleni yap. Ileride geriye donup baktiginda iyi ki de elimden geleni yapmisim, simdi bir cocugum var diyeceksin :)
Oylemi buraya geldiğinde tanışmak isterimkuzenim var orda canım.. sağlıkla kucağına al inşallah..
Evet arada girip bakacagim :)
Arkadaslar onemli bir sorum var. Benim yumurtlama zamanim yaklasiyor, test yapacagim onumuzdeki gunlerde. Siz yumurtlama testini sabah idrari ile mi ogleden sonraki idrar ile mi yapiyorsunuz?
Ben gecen sefer ogleden sonraki idrar ile yaptim, 4 saat tutarak. Ama resmen kivraniyorum oyle olunca, ben su ve cay cok icen insanim. Tut tut nereye kadar.
inşallah nasip bakalım canım ..Oylemi buraya geldiğinde tanışmak isterim
Anneannemin sanırım en son 45 yaşında ikizleri olmuş ama yaşamamışlar.Değil tabii belli olmaz nerden ne çıkacağı. :) Sen mümkün olduğunca doğal ve sağlıklı beslenmeye bak. İhtimal çok düşük ama imkansız değil yani.
Annenin ve anneannenin menopoz yaşlarını biliyo musun?
Günaydın, kış lastiği gerekli ama o da kurtarmayabilir canım hele ki Ankara'da :)Gunaydinlarr
Iyi bir gun olsun yine de..
Kaldi 1
Ankara kotu az bi kar yagdi gece dona cekmis
Kaza haberleri geliyor,
Ben arabayla cikmadim.. buza lastik de fark ettirmiyor.
Ona dogru da cozulur de olan oldu artik:/