İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Progestan evet geciktirir çünkü regl olmak için progesteron hormonunun hızlı bir düşüş yapması gerek ama test negatif çıktı diye de hemen yok deme
Progesteron hapını hala kullanıyor musun?

Hayır, çatlatma iğnesinden itibaren 10 gün boyunca kullanılıyor. Adete 4 gün varken ilaç bitmiş oluyo yani. Geçen ay da kullandım, gecikmedi, tam gününde iğneden 14 gün sonra gelmişti. Bugün 15. Gün. Akşam olurum belki.

Aslında progestan kesilince iki üç gün içinde gelir, çünkü o düşüş regli devreye sokuyor,belki de gebelikten gelmemiştir canım:)

Şöyle birşey de var, daha önce de yazmıştım:
Kan testiyle öğrendiğim hamileliğim, 300 küsur olduğunda bir de idrar testi yapayım da sırf içimde kalan o çift çizgi görüntüsünü göreyim diye test aldım.
Damlatır damlatmaz koyu iki çizgi çıkacaktı ve ben de mutlu olacaktım.
Yok çıkmadı, dakikalar sonra, yarım saat miydi unuttum, hafif bir çizgi belirdi.
O da zor belli olur yani
Belki de birkaç gün önce yapmış olsaydım kanda hcg olduğu halde idrarda görünmeyecekti

Uzulme. Bu ay biz de deneyecegiz. Belki onumuzdeki aya hemen hemen ayni zamanlarda pozitif haberini aliriz.

Daha 2. Takipli ay diye üzülmüyorum açıkçası ama bu ayki plan rahim filmi ya, o geriyo beni. Ya ciddi bi şey çıkarsa diye endişeleniyorum. Doktorum bi şey çıkacağını sanmıyorum diyo ama bayıltmayaydı iyidi :)

Aslında progestan kesilince iki üç gün içinde gelir, çünkü o düşüş regli devreye sokuyor,belki de gebelikten gelmemiştir canım:)

Aslanım benim bee, pozitif enerjiyle ikimizi de hamile bırakmana az bi şey kaldı yeminle. Çok gülüyorum sana, hayat da seni güldürsün e mi deli gadın :))

Ağrım var ve lanet olasıca adet hala gelmiyor! Nasıl gerginim anlatamam. Bir gün bile gecikince daha da sinirli oluyomuşum demek ki evlerden ırak. Avlu'yu izlerken ağlasam da rahatlasam bari. :)

ben değilim akşama gelir bu... öyle ağrım var..

bu arada profil fotondaki kıza bayıldım çok gülüyorumm yaa seni de öyle hayal ediyorum aman Allahım daha komik oluyor
Biliyor musun aynı durumdayız, özellikle dünden beri tam adet ağrısı yaşıyorum.
Dün gece uyumadan önce bacaklarımı karnıma çektim, sağa, sola döndüm baya zor uyudum, sancı ve sızlamalarla
İşin garibi benim reglde pek böyle olmaz, bazen sancı olur ana o da en yoğun zamanda, regl sırasında olur, öncesinde böyle rahatsızlıklar yaşamazdım hiç
Bugün içinde de ara ara oldu, bi de göğüslerim dünden beri yine çok rahatsız etmeye başladı.
Sanki regl öncesi belirtiler yeni başladı gibi, oldum diyorum, bakıyorum yok

Insallah sen hamilesindir cnm alnindan opucem vallaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…