- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Progestan evet geciktirir çünkü regl olmak için progesteron hormonunun hızlı bir düşüş yapması gerek ama test negatif çıktı diye de hemen yok deme
Progesteron hapını hala kullanıyor musun?
Aslında progestan kesilince iki üç gün içinde gelir, çünkü o düşüş regli devreye sokuyor,belki de gebelikten gelmemiştir canım:)Hayır, çatlatma iğnesinden itibaren 10 gün boyunca kullanılıyor. Adete 4 gün varken ilaç bitmiş oluyo yani. Geçen ay da kullandım, gecikmedi, tam gününde iğneden 14 gün sonra gelmişti. Bugün 15. Gün. Akşam olurum belki.
Selam hanımlar. Yazılanları henüz okumadım ama test sonucu söyleyeyim hemen: Negatif :) Beklenen adet tarihinde yapılan bi test vardı ondan aldım. Silik pozitif bile çıkmadı. Hala adet de olmadım. Ama gecikmesi normalmiş, bazen progestan geciktirirmiş.
Aslında progestan kesilince iki üç gün içinde gelir, çünkü o düşüş regli devreye sokuyor,belki de gebelikten gelmemiştir canım:)
Nazlı bir kız geliyoreBelki nazlıdırdemek istiyorum
ben değilim akşama gelir bu... öyle ağrım var..
ben değilim akşama gelir bu... öyle ağrım var..
bu arada profil fotondaki kıza bayıldım çok gülüyorumm yaa seni de öyle hayal ediyorum aman Allahım daha komik oluyor
evett çokk komikkk tipe bakk... İnşallah canım Allah gönlüne göre versin..
Aynen canım tam o moddayım öyleyim profildeki gibi komik ve mutlu bi kadınımdır inşallah öyle bi kızım olur
evett çokk komikkk tipe bakk... İnşallah canım Allah gönlüne göre versin..
Amin aminAslanım benim bee, pozitif enerjiyle ikimizi de hamile bırakmana az bi şey kaldı yeminle. Çok gülüyorum sana, hayat da seni güldürsün e mi deli gadın :))
Aynen inan artık regl beklemeye başladım.Ağrım var ve lanet olasıca adet hala gelmiyor! Nasıl gerginim anlatamam. Bir gün bile gecikince daha da sinirli oluyomuşum demek ki evlerden ırak. Avlu'yu izlerken ağlasam da rahatlasam bari. :)
Biliyor musun aynı durumdayız, özellikle dünden beri tam adet ağrısı yaşıyorum.ben değilim akşama gelir bu... öyle ağrım var..
bu arada profil fotondaki kıza bayıldım çok gülüyorumm yaa seni de öyle hayal ediyorum aman Allahım daha komik oluyor
Insallah sen hamilesindir cnm alnindan opucem vallaha :))Biliyor musun aynı durumdayız, özellikle dünden beri tam adet ağrısı yaşıyorum.
Dün gece uyumadan önce bacaklarımı karnıma çektim, sağa, sola döndüm baya zor uyudum, sancı ve sızlamalarla
Bugün içinde de ara ara oldu, bi de göğüslerim dünden beri yine çok rahatsız etmeye başladı.
Sanki regl öncesi belirtiler yeni başladı gibi, oldum diyorum, bakıyorum yok
Aksama gelir diyordum eve geldim...geldi gununu sasmamasini sevdigim..