İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ya cidden ben neden adet olmadım ve hamileysem gerçekten bu zamana kadar testte çıkmama ihtimali var mı?
Bugün yapmadım, zaten test de yoktu, en son dün sabah yaptım, saatler sonra kendi çizgisi gibi birşey çıkıyor o kadar
Dün gece özellikle karnım, kasıklarım tam bir regl özelliğindeydi.
Küçük sancılar, batmalar, gerginlikler, gazlı haller niye gelemiyor ki bu adet ya, gelmeden de ümidim hep var gibi:110:
Canim siz halihazirda korunmaya devam ediyo musunuz, yoksa bu ay korunmasiz mi oldu?
Esin istemiyor diye hatirliyorum. Oyuzden sordum.
Bende de var da bitane istemeyen suan:KK43:
Hayirlisi

Canim siz halihazirda korunmaya devam ediyo musunuz, yoksa bu ay korunmasiz mi oldu?
Esin istemiyor diye hatirliyorum. Oyuzden sordum.
Bende de var da bitane istemeyen suan:KK43:
Hayirlisi
Eşim kendisi, herhangi birşey kullanmadan korunuyor canım yani normal korunmasız hiç olmadı ama bu ay tam 14. Gün birlikteliğimiz oldu ve eşim dedi ki galiba tam korunamadım, (içeriye gitti biraz dedi yani:oops:)
hamile kalsan da aldırırız, dedi
Ben de dedim ki; bu yaşta istesek, korunmasak bile hemen olacağını mı sanıyorsun, korkma bişey olmaz dedim.
Ama işte o mu aklıma soktu noldu o andan sonra bir sürü belirti bulmaya başladım kendimde
Birkaç gün sonra arka arkaya sivilcelerim çıktı, gece birden mide kazınmaları, hafif bulantılar falan

Eşim kendisi, herhangi birşey kullanmadan korunuyor canım yani normal korunmasız hiç olmadı ama bu ay tam 14. Gün birlikteliğimiz oldu ve eşim dedi ki galiba tam korunamadım, (içeriye gitti biraz dedi yani:oops:)
hamile kalsan da aldırırız, dedi
Ben de dedim ki; bu yaşta istesek, korunmasak bile hemen olacağını mı sanıyorsun, korkma bişey olmaz dedim.
Ama işte o mu aklıma soktu noldu o andan sonra bir sürü belirti bulmaya başladım kendimde
Birkaç gün sonra arka arkaya sivilcelerim çıktı, gece birden mide kazınmaları, hafif bulantılar falan
Allah gonlumuze gore versin abla. Bu topicteki herkes ben, sen, hepimiizz hayirli zamanda sevinelim bebis haberiyle :)

Gelecek yil icin ikna oldu. Ama brn hemen baslamak istiyorum :)) Cevremde arkadaslarimin bebisleri oldukca cok ozeniyorummmmm
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki, en kısa sürede nasib olsun inşaallah :KK200:
Çalışmalara şimdi başlamak gerek zaten hemen olmuyor falan desen
Ay bu erkekler de kendilerini Don Juan falan sanıyor heralde:KK45:, istedikleri an olacak mı bakalım
4 yıl önce kürtaj sonrası, eylül ayıydı, iki ay düzensizlik oldu adetimde, doktor dedi ki 3 ay hap kullan düzene girsin yılbaşı gibi de hamile kalırsın, olmaması için bir sebep yok.
O kadar uzun gelmişti ki o üç ay, tabi hap falan da kullanmadım, kendisi normale döndü.
4 yıldır da zaten beklemiyorum, ara ara böyle ümitler dışında :KK43:

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki, en kısa sürede nasib olsun inşaallah :KK200:
Çalışmalara şimdi başlamak gerek zaten hemen olmuyor falan desen
Ay bu erkekler de kendilerini Don Juan falan sanıyor heralde:KK45:, istedikleri an olacak mı bakalım
4 yıl önce kürtaj sonrası, eylül ayıydı, iki ay düzensizlik oldu adetimde, doktor dedi ki 3 ay hap kullan düzene girsin yılbaşı gibi de hamile kalırsın, olmaması için bir sebep yok.
O kadar uzun gelmişti ki o üç ay, tabi hap falan da kullanmadım, kendisi normale döndü.
4 yıldır da zaten beklemiyorum, ara ara böyle ümitler dışında :KK43:
Aynen ablacim. Icim kipir kipirken o simdi olmaz daha erken vs diyo, engel olamiyorum bebek ozlemine.
Allah once tabiki hic cocuk sahibi olmayanlara sonra da bizlere nasip etsin hayirlisiyla.
Ben kendim tek cocugum; kuzum 8 yasinda. Istiyorum ki ben gibi yalniz kalmasin, bi kardesi olsun hayirlisiyla. Ama en cok da kendim istiyorum bunu. Tekrar Cocugum olmasi sevgi ve arzusu dustu bikere kalbime.
Dua ediyorum hepimiz icin

haklısın valla... eşin istememesi çok gıcık bir durum... bizleri örnek ver hemen başlayalım de..
Cidden öyle bir durum ki duygusal bir tarafı da var bu işin
Çocuk istemeyen bir kocaya insan biraz da gurur yapıyor, sürekli yalvarmak falan da istemiyor:KK12:
Hele ki karşıdan duygusuz, sert tepkiler alınca, 'aman be senden çocuk yapıp napıcam' gibi bir ruh haline de bürünüyor insan
"Ben de istemiyorum ki zaten, aman her zorluğunu ben çekicem, aptal mıyım" falan diye de düşünüyorum.
Ama olsa çok mutlu olurum yani görüldüğü gibi:halay:

Cidden öyle bir durum ki duygusal bir tarafı da var bu işin
Çocuk istemeyen bir kocaya insan biraz da gurur yapıyor, sürekli yalvarmak falan da istemiyor:KK12:
Hele ki karşıdan duygusuz, sert tepkiler alınca, 'aman be senden çocuk yapıp napıcam' gibi bir ruh haline de bürünüyor insan
"Ben de istemiyorum ki zaten, aman her zorluğunu ben çekicem, aptal mıyım" falan diye de düşünüyorum.
Ama olsa çok mutlu olurum yani görüldüğü gibi:halay:
bende aynen öyle düşünüyorum sana bir bebe yeter de artar bile ama gönül de istiyor işte.. :eğlence:

Selam hanımlar. Yazılanları henüz okumadım ama test sonucu söyleyeyim hemen: Negatif :) Beklenen adet tarihinde yapılan bi test vardı ondan aldım. Silik pozitif bile çıkmadı. Hala adet de olmadım. Ama gecikmesi normalmiş, bazen progestan geciktirirmiş.
canın sağolsun önümüzdeki aya kısmet :)

Aynen ablacim. Icim kipir kipirken o simdi olmaz daha erken vs diyo, engel olamiyorum bebek ozlemine.
Allah once tabiki hic cocuk sahibi olmayanlara sonra da bizlere nasip etsin hayirlisiyla.
Ben kendim tek cocugum; kuzum 8 yasinda. Istiyorum ki ben gibi yalniz kalmasin, bi kardesi olsun hayirlisiyla. Ama en cok da kendim istiyorum bunu. Tekrar Cocugum olmasi sevgi ve arzusu dustu bikere kalbime.
Dua ediyorum hepimiz icin
Benim de bir tane erkek kardeşim var, o da benden 14 ay küçük, yani ikiz gibi büyüdük, ben o kardeşim oldu hissini hiç yaşayamadım.
Anneme hep bebek alalım derdim:)
Kız kardeşim olmamasının hüznünü hep yaşamışımdır

Selam hanımlar. Yazılanları henüz okumadım ama test sonucu söyleyeyim hemen: Negatif :) Beklenen adet tarihinde yapılan bi test vardı ondan aldım. Silik pozitif bile çıkmadı. Hala adet de olmadım. Ama gecikmesi normalmiş, bazen progestan geciktirirmiş.
Progestan evet geciktirir çünkü regl olmak için progesteron hormonunun hızlı bir düşüş yapması gerek ama test negatif çıktı diye de hemen yok deme
Progesteron hapını hala kullanıyor musun?

X