- 4 Ocak 2016
- 462
- 1.466
Canım hoşgeldin topiğimize duygularını bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz sanaBende sizdenim hanımlar 39 yaşındayım bende 1 aşılama 2 tüp bebek transfer hersey yolunda ozamana kadar.benimde sonradan tutmuyo cok umutlandirdi doktorlar hersey yolunda %90 tutacak ama sonuc hüsran malesef.hep adetlerim düzenli hic sıkıntı yaşamayan ben 3 4 aydır hep erken erken olmaya basladim bu ayda 15 gundur günum geciyo evde test yaptim negatif doktora gidecem pazartesi olamamamin sebebi ne acaba cok merak ediyorum insallah bu yaşda menapoz falan deildir bende duygularimi sizinle paylasmak istedim Allah yardimcimiz olsun
İşallah senin mucizende kendiliğinden gelir bir daha aşılamaydı tüp dü uğraşmak zorunda kalmazsın. Adet düzensizliğinin sebebi bence tüp tedavileri çünkü benim de tüp bebek deneyene kadar herşey yolundaydı ne zaman tüp bebek tedavisi oldum adet düzenim bozuldu bir sonraki ay düzelir bekleyeyim dedim arası uzamaya başladı sonraki aylar üzüntü stres derken düzen vs hiç bir şey kalmadı
Canım yaş olarak hepimizden gençsin yumurtlamanda sorun yoksa doğal yolla olma ihtimalin yüksek sana tavsiyem yakınlarında yumurta takibi yapabilecek iyi bir doktor bulmaya çalış sürekli kontrollerini yaptır rahim filmi çektirmediysen çektir mutlaka (benim tüp doktorum gerek görmedi ama çektirmek gerekiyomuş) protein ağırlıklı ve düzenli beslen bol su iç ve düşüncelerinden arada da olsa çocuk fikrini uzaklaştır inan zaten kaderinde evlat sahibi olmak varsa mutlaka ona sebep olacak şeyi çıkaracaktır Rabbim karşına tamam yaştan dolayı belki vaktimiz dar ama sende tecrübe etmişsin %90 bile ihtimal verseler en kaliteli yumurtayı da seçseler olmayınca olmuyor belki de gereken neyse yaparak biraz da hayatı yaşamak gerek ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ki 3,5/ 4 yıldır evimizde tek gündemimiz bu ne gezdiğimden ne yediğimden ne içtiğimden ne de yaşadığım hayattan hiç tad alamaz oldum hayatı kaçırıyorum resmen o yüzden en doğrusu gereken neyse yapıp hayatı akışına bırakmak Allah hepimizin yardımcısı olsun işallah amiiinnn...