İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bende sizdenim hanımlar 39 yaşındayım bende 1 aşılama 2 tüp bebek transfer hersey yolunda ozamana kadar.benimde sonradan tutmuyo cok umutlandirdi doktorlar hersey yolunda %90 tutacak ama sonuc hüsran malesef.hep adetlerim düzenli hic sıkıntı yaşamayan ben 3 4 aydır hep erken erken olmaya basladim bu ayda 15 gundur günum geciyo evde test yaptim negatif doktora gidecem pazartesi olamamamin sebebi ne acaba cok merak ediyorum insallah bu yaşda menapoz falan deildir bende duygularimi sizinle paylasmak istedim Allah yardimcimiz olsun
Canım hoşgeldin topiğimize :KK15:duygularını bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz sana :KK200:
İşallah senin mucizende kendiliğinden gelir bir daha aşılamaydı tüp dü uğraşmak zorunda kalmazsın. Adet düzensizliğinin sebebi bence tüp tedavileri çünkü benim de tüp bebek deneyene kadar herşey yolundaydı ne zaman tüp bebek tedavisi oldum adet düzenim bozuldu bir sonraki ay düzelir bekleyeyim dedim arası uzamaya başladı sonraki aylar üzüntü stres derken düzen vs hiç bir şey kalmadı o_O
Canım yaş olarak hepimizden gençsin yumurtlamanda sorun yoksa doğal yolla olma ihtimalin yüksek sana tavsiyem yakınlarında yumurta takibi yapabilecek iyi bir doktor bulmaya çalış sürekli kontrollerini yaptır rahim filmi çektirmediysen çektir mutlaka (benim tüp doktorum gerek görmedi ama çektirmek gerekiyomuş) protein ağırlıklı ve düzenli beslen bol su iç ve düşüncelerinden arada da olsa çocuk fikrini uzaklaştır inan zaten kaderinde evlat sahibi olmak varsa mutlaka ona sebep olacak şeyi çıkaracaktır Rabbim karşına tamam yaştan dolayı belki vaktimiz dar ama sende tecrübe etmişsin %90 bile ihtimal verseler en kaliteli yumurtayı da seçseler olmayınca olmuyor belki de gereken neyse yaparak biraz da hayatı yaşamak gerek :super: ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ki 3,5/ 4 yıldır evimizde tek gündemimiz bu ne gezdiğimden ne yediğimden ne içtiğimden ne de yaşadığım hayattan hiç tad alamaz oldum hayatı kaçırıyorum resmen :KK42:o yüzden en doğrusu gereken neyse yapıp hayatı akışına bırakmak Allah hepimizin yardımcısı olsun işallah amiiinnn...

Canım hoşgeldin topiğimize :KK15:duygularını bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz sana :KK200:
İşallah senin mucizende kendiliğinden gelir bir daha aşılamaydı tüp dü uğraşmak zorunda kalmazsın. Adet düzensizliğinin sebebi bence tüp tedavileri çünkü benim de tüp bebek deneyene kadar herşey yolundaydı ne zaman tüp bebek tedavisi oldum adet düzenim bozuldu bir sonraki ay düzelir bekleyeyim dedim arası uzamaya başladı sonraki aylar üzüntü stres derken düzen vs hiç bir şey kalmadı o_O
Canım yaş olarak hepimizden gençsin yumurtlamanda sorun yoksa doğal yolla olma ihtimalin yüksek sana tavsiyem yakınlarında yumurta takibi yapabilecek iyi bir doktor bulmaya çalış sürekli kontrollerini yaptır rahim filmi çektirmediysen çektir mutlaka (benim tüp doktorum gerek görmedi ama çektirmek gerekiyomuş) protein ağırlıklı ve düzenli beslen bol su iç ve düşüncelerinden arada da olsa çocuk fikrini uzaklaştır inan zaten kaderinde evlat sahibi olmak varsa mutlaka ona sebep olacak şeyi çıkaracaktır Rabbim karşına tamam yaştan dolayı belki vaktimiz dar ama sende tecrübe etmişsin %90 bile ihtimal verseler en kaliteli yumurtayı da seçseler olmayınca olmuyor belki de gereken neyse yaparak biraz da hayatı yaşamak gerek :super: ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ki 3,5/ 4 yıldır evimizde tek gündemimiz bu ne gezdiğimden ne yediğimden ne içtiğimden ne de yaşadığım hayattan hiç tad alamaz oldum hayatı kaçırıyorum resmen :KK42:o yüzden en doğrusu gereken neyse yapıp hayatı akışına bırakmak Allah hepimizin yardımcısı olsun işallah amiiinnn...
Dogru söyluyosun cnm hayatî taşamak lazim .ben tup bebek vs bırakali cok oldu en son yaptirdigimin ustunden bile beedeyse 6 7 yil ozamnlar bile hic düzensizlesmeyen adetim şimdi 2 üc aydir duzensizlesti ve hayatimda ilk defada bukadar uzun ileri attı artik doktora gitme zamani die düşünüyorum inan ben kafaya takmayi unutmystum artik asmıştım o donemleri kac yildır ilk defa bu ay bukadar gecikmeyle aklima düstu hayırlîsı Allahdan

Dogru söyluyosun cnm hayatî taşamak lazim .ben tup bebek vs bırakali cok oldu en son yaptirdigimin ustunden bile beedeyse 6 7 yil ozamnlar bile hic düzensizlesmeyen adetim şimdi 2 üc aydir duzensizlesti ve hayatimda ilk defada bukadar uzun ileri attı artik doktora gitme zamani die düşünüyorum inan ben kafaya takmayi unutmystum artik asmıştım o donemleri kac yildır ilk defa bu ay bukadar gecikmeyle aklima düstu hayırlîsı Allahdan
Canım ben durumun tüp bebek tedavinle alakalı olduğunu düşünmüştüm ama son tedavinin üzerinden bile yıllar geçmiş :oops:üzülme ama ihmal de etme hemen bir doktora görün mevsimseldir umarım

Canım ben hiç bir değişiklik hissetmedim yaptığım kürlerden sonra o_O soğan kürünü en çok ilaçsız adet görebilmek için yaptım hatta Saraçoğlu hocanın tarifi dışında ben soğana hiç bıçak değdirmedim eşime yumrukla böldürdüm ve kabuğunuda soymadan öncesinde sirkeli suya koydum öyle kaynattım kabukla kaynatılan soğan suyu 60 yaşında yıllardır adet görmeyen hanımların bile adetini söktürürken bende hiç bir şey olmadı :KK43:incir kürününde ilk 21 günlük aşamasında bile hamile kalan var ama bende yine hiç bir değişiklik yok :KK43: biliyorsundur incir kürü yumurta arttırıcı ama bende incir kürünü yaptığım ay yumurtlama akıntısı bile olmadı :KK43: belki istikrar önemlidir belki de ben bişeyleri yanlış yapıyorumdur :KK51: inan bilmiyorum :KK61:canım aylarca civan perçemi içtim hiç aksatmadan adet sökücü olarak kullananlar en geç 15 gün içinde sonuç almışlar ama bende yine hareket yok :KK42: yani canım benim anlayacağın benim nasıl bir bünyem varsa bitkisellere cevap vermiyor :KK64:hayıtıda kullandım buarada yaklaşık 3 ay güzel bir markanın damıtılmış suyunu hazır olarak alıp içtim 3 ay da bitkisel olarak hapını kullandım ama yine olumlu bir dönüşü olmadı gerçi yumurta takibi yaptırmadım hayıtı kullanırken ama nedense bu zeytinyağı içinde incirden umutluyum :21:

Haklısın, bünyeden bünyeye farkediyor ilaç veya bitkisel kürler. Ewet, ben de umutluyum zeytinyağı- kuru incir ikilisinden :))

Canım çok çok haklısın neredeyse doktorları bile biz yönlendiriyoruz işallah yumurtaydı takipti tüpdü gerek kalmadan kendiliğinden gelir bizim minnaklar :KK36:
Buarada ben değerlere çok takılmıyorum çünkü benim amh değerim 0,10 ve fsh değerim 60 iken yani tüm değerler menopozu gösterirken yapılan muayenede 5 adet yumurta görüldü o yüzden canım tavsiyem fsh baktırma zaten amh baktırmışsın amh yumurta rezervini gösterdiğine göre fsh değerin zaten olması gerektiği aralıktadır. Benim fsh ım yüksek çıktığı aylarda çok üzülüyordum ertesi ay baktırdığımda daha da yüksek çıkıyordu o yüzden artık baktırmıyorum ben.

Umarım... Bence de ya FSH baktırmayayım hiç, zaten AMH yeterli demek ki, istemediler . Bugün 12. günüm. Bu akşam ya da yarın akşam gideceğim yumurta takibine

Bak tavsiyeleri bu yönde,neden olmasın bence bitkisel takviyeleri de değerlendirmek gerek.

Kabak çekirdeğini çok severim, magnezyum deposu :) Eşim arada takılır bana pembe geldi diye (cennet mahallesinden) :))) elimdeki saraçoğlu kürü biter bitmez ben de alayım maca köküne, okumuştum ben de bir yerde maca kökünü.

Bende sizdenim hanımlar 39 yaşındayım bende 1 aşılama 2 tüp bebek transfer hersey yolunda ozamana kadar.benimde sonradan tutmuyo cok umutlandirdi doktorlar hersey yolunda %90 tutacak ama sonuc hüsran malesef.hep adetlerim düzenli hic sıkıntı yaşamayan ben 3 4 aydır hep erken erken olmaya basladim bu ayda 15 gundur günum geciyo evde test yaptim negatif doktora gidecem pazartesi olamamamin sebebi ne acaba cok merak ediyorum insallah bu yaşda menapoz falan deildir bende duygularimi sizinle paylasmak istedim Allah yardimcimiz olsun

Menapoz değildir, sakın olumsuz düşünme. Negatifi çekme kendine. Havalar, stres bile etkileyebiliyor regl gününü.

Ben solgarın bir vitaminini kullanmıştım o ay deli gibi ovülasyon sancısı oldu bence onu da deneyebiliriz iki ay yada üç ay kullansak toparlar gibime geliyor
Ovulasyon sancısını her ay yaşıyorum ama iki gün önce dr a gittim ve pko var muhtemelen yumurtlama olmuyordur dedi bana :KK17: klomen yazdı ama bu ay kullanmadım yumurta takibi yapamayacağımız için, bayramda şehir dışındayım çünkü. Bir de klomenden korkuyorum, kullanıp da dış gebelik yaşayanlar var. Dr istersen rahim filmi çekelim hatta aşılama da yapabiliriz direkt dedi. Aslında tedavi sürecine hazır hissetmiyorum kendimi, yeni evliyim 6-7 aydır korunmuyoruz, 34 yaşındayım. Benle aynı aylarda korunmayı bırakan arkadaşım hamile kaldı, kafasına takmıyordu o. İncir kürü nasıl oluyor acaba? Ben bir de her gün avokado yemeye karar verdim yumurtalara iyi geliyormuş.

B
Canım bu harika bir takviye hem vitamin hem mineral hem de bir sürü takviye hayıtdan ginsenge kadar muhteşem bişey sipariş vereyim dedim stoklarda kalmamış başka bir kaç site de daha araştırayım tekrar çok teşekkür ederim canım :KK15:
bana da yazar mısınız ismini?

Kızlar ben daha regl olmadim menapozamı giriyom acaba doktora gittim birden cok myom var dedi bana ve bir sürü tahlil fsh lh falan bakilacak menapoz icin cok erken ole birsey olmasin dua edin bana kizlar ben xocugum olsun die dua ederken insallah ole birsey olmaz

Herkese merhaba.benim ablam da 44 yaşında doğal yoldan hamile kaldı.doktora gittiğinde tedavi olman lazım tedavisiz hamile kalamazsın demiş.ablamda zaten iki çocuğum var olursa kendiliğinden olsun olmazsa da allahın takdiri dedi ve tedavi olmadı akışına bıraktı ve doğal yolla hamile kaldı.simdi yeğenim üç yaşında:) ve ablam ne ilaç ne kür hicbir şey kullanmadı,en önemlisi kafaya takmadı.stres en büyük engel çünkü.
Rabbim size de isteyen herkese de tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin inşallah.

B

bana da yazar mısınız ismini?
Canım öncelikle hoşgeldin topiğimize :KK54:geriye dönüşüm geç oldu kusuruma bakma :KK22:özelden yazdım vitaminin ismini. Benim nacizane tavsiyem bir süre oluruna bırak bunun için yaşın müsait hem henüz yenide evliymişsin bir 6 ay kadar daha doğal yollarla deneyebilirsin. Buarada çok fazla karıştırmadan kendine uygun olan kürleri deneyebilirsin soğan suyunun pkolulara çok iyi geldiğini biliyorum. İstersen onunla başlayabilirsin ardından da incir+havuç kürünü denersin incir kürü klomenle hemen hemen aynı etkiye sahip her ikiside yumurta sayısını arttırıyor. Umarım bekletmeden gelsin bebişin bu meşakatli yolculukta sana bol şans diliyorum canım :KK200:

Herkese merhaba.benim ablam da 44 yaşında doğal yoldan hamile kaldı.doktora gittiğinde tedavi olman lazım tedavisiz hamile kalamazsın demiş.ablamda zaten iki çocuğum var olursa kendiliğinden olsun olmazsa da allahın takdiri dedi ve tedavi olmadı akışına bıraktı ve doğal yolla hamile kaldı.simdi yeğenim üç yaşında:) ve ablam ne ilaç ne kür hicbir şey kullanmadı,en önemlisi kafaya takmadı.stres en büyük engel çünkü.
Rabbim size de isteyen herkese de tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin inşallah.
Canım çok güzel bir paylaşım çok teşekkürler umut oldun bize :KK200: sende sağlıkla al bebişini kucağına işallah bebişinle bir ömür musmutlu yaşa :KK24:

Kızlar ben daha regl olmadim menapozamı giriyom acaba doktora gittim birden cok myom var dedi bana ve bir sürü tahlil fsh lh falan bakilacak menapoz icin cok erken ole birsey olmasin dua edin bana kizlar ben xocugum olsun die dua ederken insallah ole birsey olmaz
Canım adetinin gecikmesinin sebebi myomlardır. Lütfen menopoz fikrini çıkar aklından adet de bebiş de gelecek Allahın izniyle :KK54:

X