- 26 Ekim 2018
- 963
- 2.890
- 44
Ben çok faydasını gördüm valla. Bence asrın icadı. Avrupada yasal. İngilterede sakıncası yok deniyor ve sigara bırakmak isteyenlere reçete ediliyor. Gliserin ve nikotin bişi daha vardı unuttum. Nikotin zaten bağımlılık yaptığı için zararlı. Diğerlerinin gelecekte ne zarar vereceği sigaranın verdiği zarardan daha az olarak kabul görüyor.
Ben ilk elektronik içmeye başladığımda aldığım o geniş ferah nefesleri hiç unutmuyorum. Bi kere içinde katran yok, bin çeşit zehir yok. Elektronikteki nikotin sayesinde normal sigarayı iki günde içmez olmuştum. Bir hafta boyunca sadece nikotinli elektronik içtim. Sonraki bir hafta nikotinsiz içtim çıkan dumanı, çektiğim nefes beni kesiyodu. Sonra komple bıraktım. O günden beri elektronik de içmiyorum. Kullandığın likit merdivenaltı değilse bence kriz anlarını onunla atlatabilirsin. can09e
Bence asrin icadi bulasik ve camasir makinesi. Kim icat ettiyse mezarina gidip dua okumak istiyorum.
Elektronik ben hic kullanmadim, cok da zararli deniyor ama arastirin derim. Bence en guzel kangren modeli, Bulent Ersoy gibi olmak lazim, kestirip atin.