İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Amin canım inşallah senin de en kısa zamanda sağlıkla bir bebişin dünyaya gelir.

Bende

Bende aldım canım 10 kilodan fazla ve ne yaptıysam veremedim.7 defa sık aralıklarla tüp bebek beni gerçekten mahfetti.

10 kilo yine iyiymiş. daha çok alanı da duydum.

gerçi eger hormonal bır sorun yoksa 2-3 ay bıle surmeden kılo verebılırsınız de. canınızı sıkmayın lutfen. önce saglık sonra bebısler sonra kılo da verılır.

ben de yaklasık 8 senelik tedavimde 25-30 kilo aldım ama erken menopoza baglı da etkısı oldu

Merhabalar. Kızlar 8,9,10 ocakta yaptığım ovu testi böyle. 8 ocaktakide aynı koyuluktaydı Kalınca böyle oldu. Bata 7 gün var, bu ikinci yumurtlama sanırım adet bittikten sonrada böyle oldu değerlendirdik. Ama adete 1 hafta kala yine böyle oldu sol kasığımda batma var diye bende ovu testi yapayım dedim. Şimdi yinemi değerlendirilecek anlamadım

Eklentiler

• IMG_20200110_164638.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 39
Oov sizinki daha fazlaymış ama ben sürekli az yemeye çalıştım hep tedaviler esnasında bunda bile 10 kilo aldıysam.ha bu arada troit hormonuda yükseldi ilaç kullanıyorum.veremememde bununda etkisi var sanırım.

Oov sizinki daha fazlaymış ama ben sürekli az yemeye çalıştım hep tedaviler esnasında bunda bile 10 kilo aldıysam.ha bu arada troit hormonuda yükseldi ilaç kullanıyorum.veremememde bununda etkisi var sanırım.

benım durum farklı bıraz. her ay cyclo ıle adet olabılıyorum 10 senedır boyle. bu zaten kılo aldırıyor

erken menopoz benımkı

ıkı tane de tup bebek denedım ekstra.

ha yedıgıme cok dıkkat ettım desem yalan olur

ama sonra tum kılomu verdım 3 sene once mıde kucultme amelıyatı oldum. su an gayet ıyı ve ıdeal ama yıne de dıkkat edıyorum mesela su an 60 kılkoyum 55 olmustum vucudum kaldırmadı ama yenıden deneyecegım bakalım 2 ayda verebılırım dıye dusunuyorum cok agır ve zor kılo veren bırı olsam da.

uzun süredir giriyorum, ileride yazılanları da henüz okumadım ancak çok güzel ve ümit verici bir haber, hele de doğal yoldan gelmesi muhteşem, ben gelirsem böyle gelirim demiş bebiş, tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almanı diliyorum, bu topicteki belki en karamsar olanlardan biriydin aslında ama bak gördün mü mucizeni Allah sana pat diye beklemediğin anda verdi, maşallah, ümit kaybetmemek lazım ama yapamıyoruz işte. tekrar tebrikler

Kızlar amh testi istedim. 0,79 çıkmış Tüp bebekteki umutlarım da azaldı hal böyle olunca.

canım bundan daha dusuk degerler, dogal yoldan hamıle kalanlar var, ayrıca ben bu degere artık ınanmıyorum gecen sene 17/12 tarıhınde yaptırdıgım 1,49 bu sene 18/12 tarıhınde yaptırdıgım 1,96 cıktı yanı alakasız degerler, ve yuklselmesı mumkun degıl dıyorlar, belkı de senın degerın de gercekte bu degıl ve aslında deger de hıc onemlı degıl maalesef, yeter ki alnımıza yazılsın

Haklısın canım ben de artık buna takılmıyorum.

Parol serbestti transfer sürecinde bile, antibiyotiği bilmem ama parolün sakıncalı olduğunu duymadım, en azından kendi doktorumdan

parolu dogum doktoru gunde 3 taneye kadar verıyor zaten, ben de de migren oldugu ıcın vermıstı gecen sene mumkun olan en son sınırda kullanmaya calıstım ama doktor 4 bıle ıcersın demıstı gunde

:) hamile olunca mı kafa gidiyo yoksa hep mi böyleler anlamak zor:) ben de bugün keseyi gördüm 5+2 bir de yolk. Ama bebiş yoktu içinde bakalım o ne zaman oluşacak. Senin cinsiyet belli oldu mu:)

maşallah tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, yolk görüldüyse bebişin ve kalp sesinin gelmesi de çok yakındır Allahın izniyle

doktor emın olmadan kulaktan dolma hurafelerle bılgı vermek ıstemıyordur, benım ılk cocugumda doktorum cınsıyetı bıldıgı halde bıze 2 hafta sonra soyledı ve kesın bılgı olmadıkca asla agızmdan alamazsınız olasılık %90 bıle olsa soylemem demıstı. ama doktorum hala aradıgım ve tercıh ettıgım doktorumdur, onemlı olan amelıyatta dogumda sana katacagı sey bence, kalp atıs hızına gore cınsıyet tahmınını senınle paylasması, bızım burda kk dakı paylasımlarımız gıbı abuk olmaz mı sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…