Amin canım inşallah senin de en kısa zamanda sağlıkla bir bebişin dünyaya gelir.amin aminnn
ben erken menopoz zaten. yumurta naklı dusunuyorum kı doıktorlar da buna yoneltıyor artık
allah bıze de hepımıze de sızın mutlulugunuzu yasatsın ınsaallah. sıze saglıcakla huzurla buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah
oyy benim de üst üste 2 aşılama 1 tüp bebek olmuştu. gerçekten de çok can sıkıcı bir durum. Hele yaz gelsin gider o kilolar kışın hiç verilmiyo zatenBende
Bende aldım canım10 kilodan fazla ve ne yaptıysam veremedim.7 defa sık aralıklarla tüp bebek beni gerçekten mahfetti.
Canım benim yaz geldi kış geldi benimki sabitlendi bi yerleşti gr oynamıyoroyy benim de üst üste 2 aşılama 1 tüp bebek olmuştu. gerçekten de çok can sıkıcı bir durum. Hele yaz gelsin gider o kilolar kışın hiç verilmiyo zaten
iyi de boyun ve kilon orantılı zaten fazlan yokki için rahat olsun::)Canım benim yaz geldi kış geldi benimki sabitlendi bi yerleşti gr oynamıyor
Bende
Bende aldım canım10 kilodan fazla ve ne yaptıysam veremedim.7 defa sık aralıklarla tüp bebek beni gerçekten mahfetti.
Merhabalar. Kızlar 8,9,10 ocakta yaptığım ovu testi böyle. 8 ocaktakide aynı koyuluktaydı Kalınca böyle oldu. Bata 7 gün var, bu ikinci yumurtlama sanırım adet bittikten sonrada böyle oldu değerlendirdik. Ama adete 1 hafta kala yine böyle oldu sol kasığımda batma var diye bende ovu testi yapayım dedim. Şimdi yinemi değerlendirilecekanlamadım
Boyumu ve kilomu yazmadım ki hiç kuzum başkasınıkiyle karıştırdın sanırımiyi de boyun ve kilon orantılı zaten fazlan yokki için rahat olsun::)
Oov sizinki daha fazlaymış ama ben sürekli az yemeye çalıştım hep tedaviler esnasında bunda bile 10 kilo aldıysam.ha bu arada troit hormonuda yükseldi ilaç kullanıyorum.veremememde bununda etkisi var sanırım.10 kilo yine iyiymiş. daha çok alanı da duydum.
gerçi eger hormonal bır sorun yoksa 2-3 ay bıle surmeden kılo verebılırsınız de. canınızı sıkmayın lutfen. önce saglık sonra bebısler sonra kılo da verılır.
ben de yaklasık 8 senelik tedavimde 25-30 kilo aldım ama erken menopoza baglı da etkısı oldu
Oov sizinki daha fazlaymış ama ben sürekli az yemeye çalıştım hep tedaviler esnasında bunda bile 10 kilo aldıysam.ha bu arada troit hormonuda yükseldi ilaç kullanıyorum.veremememde bununda etkisi var sanırım.
Oov sizinki daha fazlaymış ama ben sürekli az yemeye çalıştım hep tedaviler esnasında bunda bile 10 kilo aldıysam.ha bu arada troit hormonuda yükseldi ilaç kullanıyorum.veremememde bununda etkisi var sanırım.
Hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar ilk tüp bebek tedavime başladım. Hayırlısı olsun. Ruhumu yıpratıyor. İnşallah ilk denemede tutar
Gunaydin tatlış hanimlarbearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh
İnşallah canım.Hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kızlar amh testi istedim. 0,79 çıkmışTüp bebekteki umutlarım da azaldı hal böyle olunca.
Haklısın canım ben de artık buna takılmıyorum.canım bundan daha dusuk degerler, dogal yoldan hamıle kalanlar var, ayrıca ben bu degere artık ınanmıyorum gecen sene 17/12 tarıhınde yaptırdıgım 1,49 bu sene 18/12 tarıhınde yaptırdıgım 1,96 cıktı yanı alakasız degerler, ve yuklselmesı mumkun degıl dıyorlar, belkı de senın degerın de gercekte bu degıl ve aslında deger de hıc onemlı degıl maalesef, yeter ki alnımıza yazılsın
Parol serbestti transfer sürecinde bile, antibiyotiği bilmem ama parolün sakıncalı olduğunu duymadım, en azından kendi doktorumdan
:) hamile olunca mı kafa gidiyo yoksa hep mi böyleler anlamak zor:) ben de bugün keseyi gördüm 5+2 bir de yolk. Ama bebiş yoktu içinde bakalım o ne zaman oluşacak. Senin cinsiyet belli oldu mu:)
masallah masallah. Ne guzel. Kalp atisini da duyacaksin daha ne heyecanlar bekliyor insallah. Biz cinsiyeti daha ogrenmedik. Yarin kontrole gidicem. Daha cinsiyet belli olmaz ama arkadasin doktoru kalp atis hizina gore erkek olma ihtimali var demis. Benim doktorum hic oyle seyler demiyor bana. Ben de doktor degistirme karari aldim
Bu arada bence hep boyleler. Toplumumuzda ciddi anlamda bir cahillesme var. Bi geriye gidis var.