:) hamile olunca mı kafa gidiyo yoksa hep mi böyleler anlamak zor:) ben de bugün keseyi gördüm 5+2 bir de yolk. Ama bebiş yoktu içinde bakalım o ne zaman oluşacak. Senin cinsiyet belli oldu mu:)Selam kizlar. Nasilsiniz? Bebegin tahmini goz rengi olasiliklarini bi arastirayim dedim. O da cevremdekiler hep senin renkli gozlu olur vb dediler diye yoksa hayirli, saglikli evlat olsun da... neyse arastirirken ne goreyim. Bizim derdimiz dert degilmis kizlar. Kendimden utandimmillet cocuk sahibi olmus da bebegin gozu renkli olsun diye ordan burdan duyma bilgilerle anne sutu damlatan varmis yeni dogmus sabinin gözüne bu ulkeden umidi kesecek oldum bunu okuyunca. Millet cocuk hasreti ile yaniyor, bunlar da allahin verdigi en degerli nimete abuk subuk seyler uyguluyor.
masallah masallah. Ne guzel. Kalp atisini da duyacaksin daha ne heyecanlar bekliyor insallah. Biz cinsiyeti daha ogrenmedik. Yarin kontrole gidicem. Daha cinsiyet belli olmaz ama arkadasin doktoru kalp atis hizina gore erkek olma ihtimali var demis. Benim doktorum hic oyle seyler demiyor bana. Ben de doktor degistirme karari aldim:) hamile olunca mı kafa gidiyo yoksa hep mi böyleler anlamak zor:) ben de bugün keseyi gördüm 5+2 bir de yolk. Ama bebiş yoktu içinde bakalım o ne zaman oluşacak. Senin cinsiyet belli oldu mu:)
CanımAa yeni yıla yeni evinde giriceksin süperr.. her şeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim canım.
Bizim de iyi geçti kontrol. Bebiş iyi açılma yok şükür. Rahim kasılmaları için rahatlatıcı ilaç başlayabiliriz biraz daha takip et ağrılı kasılmalarını dedi. İdrar verdim pazartesi çıkıcak sonucu.
Senin tedavi ne zmn başlar inşallah..
He bu arada kaç kilo verdin kaç oldun? Başka neler yaptın kendin için?
CanımAa yeni yıla yeni evinde giriceksin süperr.. her şeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim canım.
Bizim de iyi geçti kontrol. Bebiş iyi açılma yok şükür. Rahim kasılmaları için rahatlatıcı ilaç başlayabiliriz biraz daha takip et ağrılı kasılmalarını dedi. İdrar verdim pazartesi çıkıcak sonucu.
Senin tedavi ne zmn başlar inşallah..
He bu arada kaç kilo verdin kaç oldun? Başka neler yaptın kendin için?
Bravo ya süper kilo vermişsin tebrik ederim.Canım
Sonuçların nasıl çıktı? Her şey yolunda mı?
Tedavilerden sonra Ağustosta yaklaşık 82 olmuştum. Kasımda 65 e düştüm :) Ev taşıma,yılbaşı derken biraz düzenim bozuldu. Yeme içmem kötüydü ve spor yapamadım. Fakat bu hafta sahalara döndüm tekrar. Şimdilik 66,5 yakında yeniden 65 olurum. Daha altına gitmek istiyordum çünkü ne kadar düşükten tedaviye başlarsam o kadar iyi. ama son bir ay hiç vermedim koşturmacadan. Bundan sonra devamı gelecektir. 65 i görünce ilk hedefim 62 olacak bakalım :)))
Oovvv süper deniz 3 ayda 17 kilo harikasın maşallahh.. elbette tedaviye ne kadar düşük başlasan iyi. Bende 62 ile kalmıştım:) hedeflerine ulaşmanı diliyorum canım.Canım
Tedavilerden sonra Ağustosta yaklaşık 82 olmuştum. Kasımda 65 e düştüm :) Ev taşıma,yılbaşı derken biraz düzenimi bozuldu. Yeme içmem kötüydü ve spor yapamadım. Fakat bu hafta sahalara döndüm tekrar. Şimdilik 66,5 yakında yeniden 65 olurum. Daha altına gitmek istiyordum çünkü ne kadar düşükten tedaviye başlarsam o kadar iyi. ama son bir ay hiç vermedim koşturmacadan. Bundan sonra devamı gelecektir. 65 i görünce ilk hedefim 62 olacak bakalım :)))
Teşekkürler canım, tedavilerle maalesef kilo alınıyor. Üst üste gelince de epey kilo verdim. Yazı o kilolardan kurtulmak için değerlendirmek istedimBravo ya süper kilo vermişsin tebrik ederim.
Ayy maşallah ne güzel verebilmişsiniz ben alfığım 10 kiloyu diyetisyenle bile veremedimCanım
Tedavilerden sonra Ağustosta yaklaşık 82 olmuştum. Kasımda 65 e düştüm :) Ev taşıma,yılbaşı derken biraz düzenimi bozuldu. Yeme içmem kötüydü ve spor yapamadım. Fakat bu hafta sahalara döndüm tekrar. Şimdilik 66,5 yakında yeniden 65 olurum. Daha altına gitmek istiyordum çünkü ne kadar düşükten tedaviye başlarsam o kadar iyi. ama son bir ay hiç vermedim koşturmacadan. Bundan sonra devamı gelecektir. 65 i görünce ilk hedefim 62 olacak bakalım :)))
Evet içerinin tadını çıkarsın senin minik mucizen..Sonra zaten hep dışarıda hep dışarıdaOovvv süper deniz 3 ayda 17 kilo harikasın maşallahh.. elbette tedaviye ne kadar düşük başlasan iyi. Bende 62 ile kalmıştım:) hedeflerine ulaşmanı diliyorum canım.
Sonuçlarım için aramadılar henüz:/ kültür çıkamadı zaar.
Ben de daha iyiyim evde keyif yapmaca:) kasılmalar da azaldı dursun beklesin inşallahh gününü.
Diyet ve sporla verdim. Bir de burada zayıflama grupları var. Oradaki takımlardan birisindeyim. Kilo vermek için hem takım hem de diğer takımlar arasında minik ama etkili bir rekabet oluyor. Ben diyetisyenle 15 kg vermeyi hedefliyordum ama yaklaşık iki ay diyetisyenimle görüşemedik. O arada kendim 10 kg vermiştim zaten. Sonrasında diyetisyenim de gelmene gerek yok aynen devam keyfine bak dedi.kalan kısmını da tatilde gezerken verdim :)Ayy maşallah ne güzel verebilmişsiniz ben alfığım 10 kiloyu diyetisyenle bile veremedimnsl yaptınız.sizi gerçekten tebrik ediyorum.
Demi yaa bende öyle diyorum canım. İçerisi en rahatı:)Evet içerinin tadını çıkarsın senin minik mucizen..Sonra zaten hep dışarıda hep dışarıdazaman nasıl geçiyor değil mi, çok da bir şey kalmadı yakında siz de kavuşacaksınız kızınla..
Amin canım, vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Demi yaa bende öyle diyorum canım. İçerisi en rahatı:)
Evet çok hızlı geçti özellikle 3 aydan sonra nasıl geçti anlamadım. Cuma günü çalışamaz raporumu alıcam kısmetse.. sonra 36 38 bekliyoruz inşallah..
Darısı tüm isteyenin başına biz de sağlıkla kavuşalım inşallah canımm
Amiiin canım sağol inşallahh.. sende durum ne kaç haftalık oldunuz?Amin canım, vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ben daha 5. Haftanin icindeyim yolum coook uzun:) haftaya bugun kalp atisina gidicem iste o zaman belli olacak hersey:)Amiiin canım sağol inşallahh.. sende durum ne kaç haftalık oldunuz?
İnşallahh sağlıkla duyup gelirsin canım. :)Ben daha 5. Haftanin icindeyim yolum coook uzun:) haftaya bugun kalp atisina gidicem iste o zaman belli olacak hersey:)
Canım
Tedavilerden sonra Ağustosta yaklaşık 82 olmuştum. Kasımda 65 e düştüm :) Ev taşıma,yılbaşı derken biraz düzenim bozuldu. Yeme içmem kötüydü ve spor yapamadım. Fakat bu hafta sahalara döndüm tekrar. Şimdilik 66,5 yakında yeniden 65 olurum. Daha altına gitmek istiyordum çünkü ne kadar düşükten tedaviye başlarsam o kadar iyi. ama son bir ay hiç vermedim koşturmacadan. Bundan sonra devamı gelecektir. 65 i görünce ilk hedefim 62 olacak bakalım :)))
Selam canım, öncelikle tedavide mutlaka kilo alacağım diye korkma ben hiç kilo almadım, arkadaşım da hiç kilo almadı. Hatta tüm hamileliğimde 7 kilo aldım zaten. boy ile kilonun orantısı da gayet iyi duruyor. İnşallah hayırlısıyla emeklerinin karşılığını alırsın.hamılelık oncesı kılo vermeye mı calısıyorsunuz ya da calısıyor burdakı tum arkadaslar ?
kusura bakmayın konuya pat diye daldım sanırım
ben erken menopozluyum 10 senedır. su an 36 yasındayım.. 60,5 kıloyum 1,57 boy
kılo mu vereyım yani ?
Selam canım, öncelikle tedavide mutlaka kilo alacağım diye korkma ben hiç kilo almadım, arkadaşım da hiç kilo almadı. Hatta tüm hamileliğimde 7 kilo aldım zaten. boy ile kilonun orantısı da gayet iyi duruyor. İnşallah hayırlısıyla emeklerinin karşılığını alırsın.
Selam canım, öncelikle tedavide mutlaka kilo alacağım diye korkma ben hiç kilo almadım, arkadaşım da hiç kilo almadı. Hatta tüm hamileliğimde 7 kilo aldım zaten. boy ile kilonun orantısı da gayet iyi duruyor. İnşallah hayırlısıyla emeklerinin karşılığını alırsın.
Bende aldım canımyok ben tam anlatamadım.
ben zaten ıkı kez tup bebek yaptırdım gecmıste. tedavı kesınlıkle kılo aldırıyor ama bu kısıden kısıye de degısıyor bu da bır gercek.
bunları dusunerek, oncesınde en ıdeal kıloda olmak mı onemlı yani ? onu anlamamadım