İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

O ay bu ay degilse ki insallah vardir, adetin 3.gun kan ver hormonlarina bakilsin derim.. en azindan onu bilirsin canim.

Canım az önce kahve pembe arası leke gelmişti koyduğum peçeteye. kırmızıya dönüşebilir her an. normal adetim 12 aralıktı geçen ay. 22 sinde ovitrelle iğnesi olduğum için bu kadar geç yerleşme kanaması olmaz diye düşünüyorum. Bu ay da olmadı sanırım, ama tam kırmızıları görmeyene kadar umut var:)

Bana doktorum iğneden sonraki 14. Gün adet olursan kan testi yaptırmana gerek yok, ama hafif lekelenme şeklinde olursa kan testi yaptır demişti. O kadar geç yerleşme olur mu dedim, daha geç bile olabilir dedi. O yüzden hamileyken regl olduğunu zanneden çok oluyo zaten dedi.
Senin iğneden sonraki 18. Günün bugün. Düşününce evet yerleşme kanaması için geç gibi ama ne biliim belli olmuyo ki bu işler.
Çatlatma iğnesi olduğun zaman önceki regl tarihlerinin bi önemi olmuyor. Benim hep 28 günde birdi. Çatlatma iğnesi olduğum iki aydır 23 güne düştü döngü.

Bu benim 3. çatlatma iğnem. ilkinde tam 14. gün regl olmuştum. birinde 17. gün olmuştum. Bunda da 18. gün oldum demekki. İlça ve iğnelerin etkisi ile gecikebiliyor sanırım. Normal adete dönecek mi bakalım. 2 ay klomen + iğne kullanmadan akışına bırakacağım, sonra aşılama. Klomensiz yumurtam oluşuyor, iğnesiz çatlıyor. 2 ay doğal akışında olsun. Çikolata kisti, miyom, polip olunca olumsuz etkisi oluyordur tabi.

O ay bu ay degilse ki insallah vardir, adetin 3.gun kan ver hormonlarina bakilsin derim.. en azindan onu bilirsin canim.
Çift olarak çocuk çabasında olmadığımızdan daha doğrusu isteyen sadece ben olduğumdan, sadece beklemek gerek gibi düşündüm hep, aman olursa olsun gibi ama aslında ne kadar da çok istiyormuşum

Sabırlı olmayı öğrenmem için sanırım, hep engel çıkıyor.
Az önce de eczaneye gidecektim, bugün eczacının dediği o 33 liralık testten almayı düşünüyordum.
Küçük oğlum bugün boğazım ağrıyor deyip okula gitmedi, sağlık ocağından onun için rapor alacaktım.
O sırada eczaneden alırım dedim ama eşimle birlikte sağlık ocağına gitmek zorunda kalınca o testi de alamadım
Böyle gizli gizli test yapmak da zor

Benim de ikinci çatlatma iğnem. İlkinde 14. Günde regl oldum bakalım bu ay nasıl olacak. Bende de yumurta var, kendisi çatlıyo da ama yine de yapıyolar iğneyi. Bu ay da tutmazsa önümüzdeki regl dönemini boş geçip, rahim filmi de çektirip, Ocak'ta aşılama yaptırıcaz. O da tutmazsa Nisan'a kadar boş geçmeyi düşünüyorum. Nisan sonu da tüp bebek deneriz. O da tutmazsa işte o zaman panik başlar bende :)

Bugün akşam üzeri yaptığım ve negatif çıktı dediğim test vardı ya tam atacakken bu şekilde gördüm.
Biliyorum geçerli değil ama yine ümitleniyorum
Hiç mi düzgün test gelmez bana ya

At onu at kafayı yemiş o testler. Yarın erken gebelik testi al ve bitsin bu muamma taam mı? :))
Neden hep bana denk geliyor ki
Tam yok derken, bu kadarcık şeyden bile ümitlendim
Tam yapmak üzereyken yere düşürdüm testi, acaba çizgi mi kaydı
Yine hamile gibi hissetmeye başladım, yarın negatif sonucu görene kadar böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…