İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhabalar,
Bir gün hamile kalırsam umut olmak adına bu sayfaya yazacağım demiştim, doğal yoldan olmadı belki ama ilk tüp bebek denememizde dün pozitifi aldık. 42 yaş, 7 cm miyom ve çikolata kistine rağmen. 14 adet yumurta toplandı, 9 tanesi döllendi, 3 tanesi 5.güne gitti, 3 tanesi 6.güne. 6 adet embriyo donduruldu, 1 ay sonra 1 tane embriyo yerleştirildi.
Bu yolda emek veren, isteyen herkesin bu duyguyu yaşamasını yürekten diliyorum.
Dualarımdasınız
Gözünüz aydın, çok seviniyor insan olumlu haberlere. Sizinle aynı günlerde ağustos gibi tüp bebek tedavisine başlamıştık, aynı yaşlardayız, benim iki denemem de olumsuz oldu maalesef. Umarım aynı sevinci bizler de yaşarız.
Transfer sürecinde neler yaptığınızı yazarsanız çok güzel olur yeni transfer yaptıracaklar için 😀 tekrar tebrikler 🥰

Gözünüz aydın, çok seviniyor insan olumlu haberlere. Sizinle aynı günlerde ağustos gibi tüp bebek tedavisine başlamıştık, aynı yaşlardayız, benim iki denemem de olumsuz oldu maalesef. Umarım aynı sevinci bizler de yaşarız.
Transfer sürecinde neler yaptığınızı yazarsanız çok güzel olur yeni transfer yaptıracaklar için 😀 tekrar tebrikler 🥰
Çok teşekkür ederim, darısı size, bu yolda çabalayan, isteyen herkesin başına
Transferim cumartesi günü oldu, ilk yarım saatten sonra kalkmanı istiyolar, idrara sıkışık olmam rahatsız etmediği için 45 dk sonra kalktım, 2 saatte daha hastanede kalıp eve gittim, ilk gün evde uzanmadım saat 23.00 e kadar, ama ağır kaldırmadım, yukarıya uzanmadım, evin içinde hareket halindeydim, oturup tv izledim. Pazartesi günü de dinlendim, salı günü işe başladım.
Estrofem, bebe aspirini, oksapar ve progestan kullanmaya başladım, hala kullanıyorum. (progestan transfer öncesi başlatmıştı)
Beslenmeme 2 aydır dikkat ediyorum, kahve tüketmedim hiç, çay açık, günde 2 bardak geçmedi, çiğ badem, fındık tükettim, cevizi bol yedim, süt ve süt ürünlerini zaten çocukluğumdan beri çok severim, tüketirim.
Bu şekilde, aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Çok teşekkür ederim, darısı size, bu yolda çabalayan, isteyen herkesin başına
Transferim cumartesi günü oldu, ilk yarım saatten sonra kalkmanı istiyolar, idrara sıkışık olmam rahatsız etmediği için 45 dk sonra kalktım, 2 saatte daha hastanede kalıp eve gittim, ilk gün evde uzanmadım saat 23.00 e kadar, ama ağır kaldırmadım, yukarıya uzanmadım, evin içinde hareket halindeydim, oturup tv izledim. Pazartesi günü de dinlendim, salı günü işe başladım.
Estrofem, bebe aspirini, oksapar ve progestan kullanmaya başladım, hala kullanıyorum. (progestan transfer öncesi başlatmıştı)
Beslenmeme 2 aydır dikkat ediyorum, kahve tüketmedim hiç, çay açık, günde 2 bardak geçmedi, çiğ badem, fındık tükettim, cevizi bol yedim, süt ve süt ürünlerini zaten çocukluğumdan beri çok severim, tüketirim.
Bu şekilde, aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
Teşekkürler bu güzel bilgiler ve dilekler için 😊 kahvenin zararı yok dedi bana doktorum, günde bi fincanı çok geçmesin sadece demişti. İlginç geldi hiç kahve içmemek ama sizin de doktorunuz öyle tavsiye etti sanırım. Oskapar hariç aynı ilaçları kullanmışız, sorum olursa sorarım tabi yine 😀❣️

Teşekkürler bu güzel bilgiler ve dilekler için 😊 kahvenin zararı yok dedi bana doktorum, günde bi fincanı çok geçmesin sadece demişti. İlginç geldi hiç kahve içmemek ama sizin de doktorunuz öyle tavsiye etti sanırım. Oskapar hariç aynı ilaçları kullanmışız, sorum olursa sorarım tabi yine 😀
Beslenmeyle alakalı doktorumla hiç konuşmadık, ben kendim bıraktım, zaten çok fazla tüketen biri değilim, günde 2 bardağa kadar izin veriyorlarmış sanırım, ben kafein tüketmek istemedim

Beslenmeyle alakalı doktorumla hiç konuşmadık, ben kendim bıraktım, zaten çok fazla tüketen biri değilim, günde 2 bardağa kadar izin veriyorlarmış sanırım, ben kafein tüketmek istemedim
Ay ben çok seviyorum kahve sigarayı 😄 sigara neredeyse hiç içmiyorum dr günde bi iki tane olabilir demişti ama çok sıkmazsa içmiyorum. Kahveyi de mi içmicem diye korktum 😄😄

Herkese merhaba yillarca bu sayfalarda umut aradim. Simdi ben umut olmak istiyorum. 46 yasinda dogal yollarla bebegimi 1 ay once kucagima aldim .. lutfen umudunuzu yitirmeyin.. herkese diliyorum Allah’tan.. yumurtluyor duzenli adet goruyorsaniz umut var demektir..

maşallah ne kadar guzel ne kadar umut verıcı, ben de bugun adet gordum tekrar ve artık gercekten yasım gectı dıye denemekten vazgecmeyı dusunuyorum. neler uyguladınız acaba, muhtemelen ılerıkı sayfalarda paylasmıs olabılırısnız ama paylasmadıysanız ogrenmeyı ısterım. bebegınızı gule oynaya buyutun ınsallah saglıkla.

Merhabalar,
Bir gün hamile kalırsam umut olmak adına bu sayfaya yazacağım demiştim, doğal yoldan olmadı belki ama ilk tüp bebek denememizde dün pozitifi aldık. 42 yaş, 7 cm miyom ve çikolata kistine rağmen. 14 adet yumurta toplandı, 9 tanesi döllendi, 3 tanesi 5.güne gitti, 3 tanesi 6.güne. 6 adet embriyo donduruldu, 1 ay sonra 1 tane embriyo yerleştirildi.
Bu yolda emek veren, isteyen herkesin bu duyguyu yaşamasını yürekten diliyorum.
Dualarımdasınız

o bebek buraya gelecek kuzum, buna hep ınandık hep dua ettık ve yola cıktı allahın ıznıyle :) gule oynaya saglıkla bır gebelık gecırmenı sevgıyle takıp edecegız canım, ınan kendıme sevınecegım kadar sevındım sana ve umıtle de bekledım guzel haberını, canımsın, tebrıkler.

Kızlar 3 aydır prowomen kullanıyorum devM edeyimmi yoksa farklı takviyeyemi geçeyim tavsiyeniz nedir, omega3 aldım ama çokk kocaman tableti içemedim büyük haplar a karşı fobim var 😔

X