Günaydın. İğnenin yapıldığı günü sayarsam bugün 19.günü. Normal adet tarihim 12 aralık. Bu sabah kan vermeye gidecekim fakat hafif akıntı hissettim sanki kahverengiye dönecek. Bu akşam ya da yarın sabah veririm akıntı adete dönüşmezse. Bu 3. ovitrelle iğnem. İlk defa bu kadar gecikti. Hep 14. gün adet olurdum. Hayırlısı artıkO hayal kirikligi cok fena birsey. Adet gunun 4-5 gun gecmeden bence test yapma. Ben dusugumun oldugu hamilelikte adet gunu test yaptim evde, hafif pozitif cikti. Hemen doktora kostum, orda bir test daha, negatif cikti. Nasil bozuldu moralim anlatamam. Daha cok erken, bekle dedi doktor. 4 gun sonra tekrar yaptim, kopkoyu cikti cizgi. Gerci omru yokmus, yasayamadi iste...
Ben de aslanım ama pek taşımıyorum özelliklerini. Özellikle liderlik konusunu. Ama sevdiğim adamdan ilgi görmek keyilendirir tabi:)Ozguvenli,zeki ve mantikli bir burc kova.
En anlasamadigim burc Aslan. Ilgi delisi ve her zaman her durumda gozbebegi ve lider olma cabasi deli ediyo beni :)) Karsilastigim Aslanlardan bahsediyorum, burda bu burctan bi arkadas varsa alinmasin lutfen :)
Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallahMerhaba Fulya ablacim yok o hummali, heyecanli, umut dolu bebis calismalari henuz baslamadi bizde.
Benim esim 2nci konusunda kararsizdi, soylemisimdir sana daha once de belki.
Simdi, Nisan ayindan sonrasi icin ikna oldu sukurler olsun.
Eger Rabbim nasip ederse tabi.
2020 Ocak-Subat-Mart.... annesi olmaya talibim
Ben bogayim, Bogalarla coook iyi anlasirim :)
Oglusum Balik, o da guzel ama cok duygusal bazen, incinebiliyor.
Sizin de az kalmis sag salim al insallah kucagina.
Ben de en hayirli zamanda veriirm insallah haberi
İnsallah meleğin sağlıkla gelmiştir canımYa ben de kimde görsem bu testi kesin hamilesin derim, çünkü ben de şimdiye kadar böyle bir çizgi görmedim hiç, bazen saatler sonra çıkan, renksiz karaltılar olurdu en fazla
Ama gittikçe koyulaştığını görmeden inanmam
Bi defasında da yine hamileyim bi gün
(4 düşük olunca baya hamile kaldım)
Kan testi ile öğrenmiştim, hiç idrar yapmamıştım, neyse değer 300'lerdeyken dedim ki bi idrar testi alayım ,şöyle damlatır damlatmaz iki kopkoyu çizgi çıksın da gözümüz şenlensin,
Aldım, yaptım, bekliyorum bekliyorum zorla incecik bir çizgi, sonradan daha belirgin oldu tabi ama heves ettiğim gibi birşey olmadı
Yani bu idrar testleri bi tuhaf oluyor bazen
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımGünaydın. İğnenin yapıldığı günü sayarsam bugün 19.günü. Normal adet tarihim 12 aralık. Bu sabah kan vermeye gidecekim fakat hafif akıntı hissettim sanki kahverengiye dönecek. Bu akşam ya da yarın sabah veririm akıntı adete dönüşmezse. Bu 3. ovitrelle iğnem. İlk defa bu kadar gecikti. Hep 14. gün adet olurdum. Hayırlısı artık
Günaydın. İğnenin yapıldığı günü sayarsam bugün 19.günü. Normal adet tarihim 12 aralık. Bu sabah kan vermeye gidecekim fakat hafif akıntı hissettim sanki kahverengiye dönecek. Bu akşam ya da yarın sabah veririm akıntı adete dönüşmezse. Bu 3. ovitrelle iğnem. İlk defa bu kadar gecikti. Hep 14. gün adet olurdum. Hayırlısı artık
Ya ben de kimde görsem bu testi kesin hamilesin derim, çünkü ben de şimdiye kadar böyle bir çizgi görmedim hiç, bazen saatler sonra çıkan, renksiz karaltılar olurdu en fazla
Ama gittikçe koyulaştığını görmeden inanmam
Bi defasında da yine hamileyim bi gün
(4 düşük olunca baya hamile kaldım)
Kan testi ile öğrenmiştim, hiç idrar yapmamıştım, neyse değer 300'lerdeyken dedim ki bi idrar testi alayım ,şöyle damlatır damlatmaz iki kopkoyu çizgi çıksın da gözümüz şenlensin,
Aldım, yaptım, bekliyorum bekliyorum zorla incecik bir çizgi, sonradan daha belirgin oldu tabi ama heves ettiğim gibi birşey olmadı
Yani bu idrar testleri bi tuhaf oluyor bazen
Tam kahve değildi, sulu kahveye dönecek gibi birşeydi, kesildi:) 12 kasım regl. 21 kasım akşamı 2 adet 20 mm büyüklüğünde yumurta gördü. 22 sabah 7 de iğne vuruldum.Gunaydin herkese,
Kahverengi akinti ben de son hamileligimde oldu. Birazcik oldu. Yerlesme kanamasi dedi doktor. Bugun ovulasyondan sonraki hangi gun? 6 ile 12. gun arasi bu kanama olabilir yumurtladiktan sonra. Ideali 9 ile 10. gunlerde olmasi (yani 14.gunde yumurtladiysan 23 ve 24.gununde kanama olabilir adet dongunun).
Sağol canım. Akşam kan testi yaptırırım, iş çıkışı.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Tam kahve değildi, sulu kahveye dönecek gibi birşeydi, kesildi:) 12 kasım regl. 21 kasım akşamı 2 adet 20 mm büyüklüğünde yumurta gördü. 22 sabah 7 de iğne vuruldum.
Yerleşme kanaması için geç bir dönem bence canım. 22 sinde vuruldum 24 ünde çatlamış olsa 16. gün. Akıntıydı çok az sütlü kahve gibi. Neyse kan vereceğim akşam, öğrenirim:)Benim de oyle olmustu. Sulu kahve gibi. Sonra ayni gun mu ertesi gunu me ne kesildi. 4 gun sonra da pozitif testi almistim.
O teste bakarak hamileyim dedim ama yok galibaGunaydin,
Testi yaptin mi?
Gündüz yaptığım test negatif canımİnsallah meleğin sağlıkla gelmiştir canım
O teste bakarak hamileyim dedim ama yok galiba
Aynı markadan bir test daha vardı, sabah yaptım o da dağıldı ama tek çizgi çıktı, control çizgisinin etrafı hep kırmızıydı.
Sonrasında tekrar test aldım, eczacı 33 liraya da test var dedi, nasıl olsa varsa bunlarda da çıkar diye almadım onu
3 tane normal test aldım, fazla beklemiş bir idrar yoktu ama yapayım dedim ve negatif sonuç
İdrar bekletmeye çalıştım bu saate kadar ama gündüz pek olmuyor, yine de olsaydı çıkardı heralde
Yoksa mecbur kaldırcaz canım napalım yapacak bişey yok
Belirtilere bakarsan 3 aylığımKotu kalitede bir hamilelik testiydi sanirim. Ancak ben gun icerisindeki idrara da guvenmem. Sabah kalktigindaki idrarinin olmasi lazim. Ben en son hamileligimde ilk gunler sabahki idrarla pozitif sonuc aliyordum, ogleden sonraki idrarim negatif geliyordu. Idrarin en az 4 saat beklemis olmasi lazim ki o bile yeterli degil baslarda.
Yerleşme kanaması için geç bir dönem bence canım. 22 sinde vuruldum 24 ünde çatlamış olsa 16. gün. Akıntıydı çok az sütlü kahve gibi. Neyse kan vereceğim akşam, öğrenirim:)
Belirtilere bakarsan 3 aylığım