- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
Hoşgeldin o zamanHanimlar herkese merhaba
Bu forumu belli bir yere kadar okudum ve yaklasik binkadar:) sayfayi atlayip yazmaya karar verdim, platforma yeni dahil oldugum icin yanlisliklar olabilir.
O kadar icten, önemli, anlamli paylasimlariniz olmus ki! aranizda olmak istedim.
Evet ben de ben de bu yolda 41 olurken dondurulmuslariyla 2.transferine ist da hazirlanan bir baska arkadasinizim.)
boyle basliyim..
Tabii gonul isterdiki dogal yoldan mujdeler gelsin ama bir kimyasal oldu bir daha da olmadi, oykulerimiz benzer; ben de evliligimde 2.yilima yeni girdim. Iyi dilek õneri ve yureklendirmeleriniz mutlu edecek
Hanimlar herkese merhaba
Bu forumu belli bir yere kadar okudum ve yaklasik binkadar:) sayfayi atlayip yazmaya karar verdim, platforma yeni dahil oldugum icin yanlisliklar olabilir.
O kadar icten, önemli, anlamli paylasimlariniz olmus ki! aranizda olmak istedim.
Evet ben de ben de bu yolda 41 olurken dondurulmuslariyla 2.transferine ist da hazirlanan bir baska arkadasinizim.)
boyle basliyim..
Tabii gonul isterdiki dogal yoldan mujdeler gelsin ama bir kimyasal oldu bir daha da olmadi, oykulerimiz benzer; ben de evliligimde 2.yilima yeni girdim. Iyi dilek õneri ve yureklendirmeleriniz mutlu edecek
Hoşgeldin o zaman
Ben de 2.5 yıllık evliyim, hiç hamilelik yaşamadı m, klomen ve aşılama geçmişim var, çikolata kistim ve miyomum var:) nisanda polip aldırdım Ekim adetiyle tüp bebeğe başlayacağım
Hangi merkezde donmuş embriyoların
cok tesekkurlerHoşgeldin o zaman
Ben de 2.5 yıllık evliyim, hiç hamilelik yaşamadı m, klomen ve aşılama geçmişim var, çikolata kistim ve miyomum var:) nisanda polip aldırdım Ekim adetiyle tüp bebeğe başlayacağım
Hangi merkezde donmuş embriyoların
Hosbulduk Senella:))aslinda biran once yazmak icin bini atladim demek istedim .) vakit buldukca dönūp okuyacagim faydali pekcok konu bulacagim kesin.Hoşgeldin benzer durumdayız. Zaten 1000 sayfa kadar okuduysan görmüşsündür paylaşımları.
Iki kimyasal gebelik kendiliginden ve transfer sürecine bile gidemeyen 1 tüp bebek. Birde transferli tüp bebek negatif sonucu maceram var. Allah'ın hakkı 3 tür derdik çocukken. Oyunlarda yenildikce 3.ü hakkimizi kullanirdik. Bu da onun gibi yenilendikçe 3.ü ye kadar gitcez. Kısmetse 3.tedavimde tutturacagima inanıyorum.
Istanbul da nerde tedavi görüyorsun. Ilk transferin neden olumsuz oldu. Kaç tane dondurulmuşun var.
Sorun sadece yaşmıydı?
Hadi bakalım bu soruları cevaplarsan aramıza gelebilirsin :)
Hosbulduk Senella:))aslinda biran once yazmak icin bini atladim demek istedim .) vakit buldukca dönūp okuyacagim faydali pekcok konu bulacagim kesin.
Haklisin.3.olsun son olsun inaniyorum demen cok hosuma gitti ne guzel sozcuk ..ihtiyacimiz olan.
Hisarda yapildi. uzun protokoldu ilk opu 2 yum ikisi de yuksek kalite 3.gun donduruldu ( oyy telefonda yazmak ne zor daha alisamadim sagdan soldan reklam cikiyor filan) diger opu 3.5 yum ( biri daha kucuktu yine de aldilar) 2.si yine iyi kalite birlesti bu tazeler transfer edilmisti ama olmadi ( 10.gun 7,26 idi 12.ü yani sonuca asil bakilmasi gereken gun ise 3 kusurla dustu malesef saniyorum 7 verilen hormonilaclarindandi)
aslinda sorunla ilgili bir sonuc almadik. negatif dendi bitti zaten dinlendikten sonra yani yakls 4-5 ay sonra aradigimizda cagri merkezi doktorunuz ( Berrin Karakuy) coktan ayrildi demesinler mi.....biz sok
Hayirli olsun. Guzelhaberler aliriz insallah sendenmeraba kızlar uzun zamandır girmıyorm gruba. bgn son aşılama oldm. 4 yıllık evliyim. tutmazsa tüp bebeğe geçiyoruz. sizde durumlar nedir
Merhaba Kalispera hoşgeldin ! Kalimera, kalispera gibi kelimelerle yeni tanıştığım şu günlerde senin nickinin denk gelmesi güzel bir tesadüf oldu.Hosbulduk Senella:))aslinda biran once yazmak icin bini atladim demek istedim .) vakit buldukca dönūp okuyacagim faydali pekcok konu bulacagim kesin.
Haklisin.3.olsun son olsun inaniyorum demen cok hosuma gitti ne guzel sozcuk ..ihtiyacimiz olan.
Hisarda yapildi. uzun protokoldu ilk opu 2 yum ikisi de yuksek kalite 3.gun donduruldu ( oyy telefonda yazmak ne zor daha alisamadim sagdan soldan reklam cikiyor filan) diger opu 3.5 yum ( biri daha kucuktu yine de aldilar) 2.si yine iyi kalite birlesti bu tazeler transfer edilmisti ama olmadi ( 10.gun 7,26 idi 12.ü yani sonuca asil bakilmasi gereken gun ise 3 kusurla dustu malesef saniyorum 7 verilen hormonilaclarindandi)
aslinda sorunla ilgili bir sonuc almadik. negatif dendi bitti zaten dinlendikten sonra yani yakls 4-5 ay sonra aradigimizda cagri merkezi doktorunuz ( Berrin Karakuy) coktan ayrildi demesinler mi.....biz sok
SeherYeli gunaydin nerede basliyorsun tupbebege hayirlisiyla ..cok tesekkurler
gecmis olsun insallah bu baslangicin harika bir seruvene dònüsür
Hisar Hastanesi.. ev ve is yerime daha yakin o yuzden orada yapalim dedik.
Merhabalar hosbuldum sagolun:) evet belki tesaduf degildie bir anlami vardir bilmedigimizMerhaba Kalispera hoşgeldin ! Kalimera, kalispera gibi kelimelerle yeni tanıştığım şu günlerde senin nickinin denk gelmesi güzel bir tesadüf oldu.
3 küsüre düşen değerin rahim duvarı kalınlığın mı , beta hcg değerin mi canım ?
Selamlar olsunUzun protokol derken femara gonalf protokolü iğneli tedavi değil mi?
Hisarda tüp bebek fiyatı ne kadar?
Doktorun ayrılması kötü olmuş, mecbur orda yapacaksınız diğer denemeleri de değil mi?
Aslında değer yükselmiş gibi.
Merhaba canım hoşgeldin sayfamızaHanimlar herkese merhaba
boyle basliyim..
Sevgili bearnguinMerhaba canım hoşgeldin sayfamızasonunda pozitifi göreceğin bir transfer olur işallah güzel haberlerini paylaşırsan çok seviniriz
Merhaba canim âmin hepimize insallah ☺Kalispera10 merhaba. Masallah. Rezerviniz iyi durumda anlasolan. Ben de tup bebek icin havuz yapmaya calisiyorum ancak 2 ayda sadece 2 yumurta toplayacagiz gibi gorunuyor. Hayirli olsun. Insallah hayirli saglikli evlat nasip etsin allah
.
Umarim tutar canim bu sefer Allahin izniylemeraba kızlar uzun zamandır girmıyorm gruba. bgn son aşılama oldm. 4 yıllık evliyim. tutmazsa tüp bebeğe geçiyoruz. sizde durumlar nedir
bu arada merkezin neresi memnun musun operasyonlarin tedavin iyi geciyor mu umarim olusabilen yumurtalarin sana tutunur bu emeklerimiz mutlu nihayete erer canim benimKalispera10 merhaba. Masallah. Rezerviniz iyi durumda anlasolan. Ben de tup bebek icin havuz yapmaya calisiyorum ancak 2 ayda sadece 2 yumurta toplayacagiz gibi gorunuyor. Hayirli olsun. Insallah hayirli saglikli evlat nasip etsin allah
.
Sevgili bearnguinne kadar guzel bir sayfa acmissin tesekkur ediyorum hosbulduk hepimiz gonlumuzun muradina erelim insallah hayirlisiyla .
Sizleri hayli okudum baslarda sonrasinda ne yaptigini merak ediyorum hersey yolunda mi.
Tabi anladigim kadariyla bu sayfa basta dogal yoldan neler yapabilirizi isliyordu oldukca ilgimi cekmisti hatta bir surpriz hamilelil vardi anneoglusu idi sanirim ne kadar mutlu oldum okurken hepimize ışık