İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhabalar, ne güzel umut oldunuz bizlere, sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi, hangi takviyeleri kullanmıştınız
ilaç olarak ımpryl ve dha. beslenme olarak sabah aç karnına arı sütü, çörek otu, bol çiğ soğan sarımsak ve doğal beslenme. yuruyuş verdi ama herkese aynı uygulamayı yapmıyor. mesela arkadaşın kardeşi erken menapozmuş ona oksijen basınç tedavisi vermiş. yani herkeste aynı sorun olmadığı için farklı tedavileri uyguluyor.

Oksijen basınç tedavisi olumlu sonuç verdi mi acaba

Tam da her şeyden vazgeçtiğim bir dönemde nasıl umut oldu anlattıkların canım inanamazsın Rabbim gönlüne göre versin evladını sağlıkla,huzurla,mutlulukla kucaklamanı nasip etsin işallah amiiinnn lütfen sen hakkını helal et bizlere

Özellikle seni düşünerek yazdım adlında pes etmeye başladığını gördüm sakın vazgeçme Allah tan umut kesilmez olumsuz düşünme olacak ben inanıyorum

Özellikle seni düşünerek yazdım adlında pes etmeye başladığını gördüm sakın vazgeçme Allah tan umut kesilmez olumsuz düşünme olacak ben inanıyorum
Canım ne desem ne söylesem ne yazsam az gelir umudunu yitirmiş birine mucizesiyle umut vermek ölmüş birinin yeniden hayata dönmesi gibi yok anlatamayacağım hislerimi SEN BU SAYFANIN İSMİNİN KARŞILIĞISIN Rabbim nazarlardan esirgesin kolay doğumlar nasip etsin birlikte geçireceğiniz uzun uzun ömürleriniz olsun evladınla eşinle amiinn çok çok teşekkür ederim

Aminn Allah razı olsun sizlerin kucaklarıda tez zamanda dolsun canlar

Canım o yaş da yaş diyen doktorlara ne güzel cevap yaşadığın süpersin Allah cümlemizden razı olsun
Aynenn...kesinlikle haklisin. Kapidan girer girmez bismillah iste yasinizda ..kemkum diye baslanmaz ki..bu kadar incitici bir yaklasim olamaz.
Bugunun en guzel oykusu bu idi ..pozitif enerji doldukk ..bearnguin..bu sayfayi acan insanlarin yureklerini yasadiklarini acip kucaklasmasinda vesile olan Sen ve tum arkadaslarimdan daumutluyum
Allah iyilerle karsilastirsin daima..

Senella deneyimini seninle paylasacaktir.. Belki o degisim gereklidir belki degil tartar bicersin.
Semra Hn i forumlarda cok on planda gordum yalniz
?

Senella deneyimini seninle paylasacaktir.. Belki o degisim gereklidir belki degil tartar bicersin.
Semra Hn i forumlarda cok on planda gordum yalniz
?
Evet. Iyi bir doktor. Ona suphe yok. Cok da saygin biri. Beni umutsuz gorunce halledicez, olucak gibi biseyler soylemisti hatta. Cok iyi gelmisti. Sadece Senella ile durumlarimiz benzer oldygu halde onda daha fazla embriyo elde edilmesi beni dusunduruyor. Ileri yasta daha farkli yontem uyguluyormus sanirim aret bey. Bilemiyorum. Tek bildigim bu ayki 5 yumurtadan elime kalan sadece 1 adet. Ustelik de onca hormon yuklemesine ragmen ve ameliyat da yaklasiyor.

Amiiiinnn canım hepimizin umudu daim olsun işallah mucizeler bizleri de bulsun

Gözlerim doldu...
44 yaşımda evlendim ben de. Eşim benden 6 yaş küçük. Amh daha 2 yıl önce 0.3'tü. Birkaç doktor elini çabuk tut tüp bebek bile zor ihtimal dedi. Bir hastanede tüp bebek denemesinde ilkinde tuttu. Derken keseyi gördük dünyanın en mutlu insanıydım. Döllenme tam doğum günümde oldu. Neyse. 8. haftaya kadar 5. haftada gördüğümüz kesenin içini göremedik. Boş gebelikti. Yıkıldım. En büyük yıkımımdı hayatımda. Sonra önce ilaçla sonra kürtajla aldılar keseyi. Paramparça oldum her anlamda. 5 ay geçti. O kadar zordu ki. Umutsuzum. Eşim normal yolla deneyelim dedi. AMa aylardır adetim bile yeni düzene girebildi. ve kendimi çok yorgun ve yaşlanmış ona karşı da suçlu hissediyorum.. Bugün tüm gücümü toplayarak eşimi arayıp tekrar deneyelim dedim. Aslında çok korkuyorum. Tekrar aynı şey olur ya da bu ihtimali de kaybettik diye. Cesaretim yok. Korkum çok......

Benim eşim de benden küçük.
Hamile kalabilmişsiniz, yine kalmamanız için hiç bir sebep yok
Her hamileliğiniz düşükle sonuçlanacak diye birşey yok
Her ay kaliteli yumurta üreteceğiz diye bir durum da yokmuş
Lütfen çok zor şeyler yaşamışsın ama mücadeleden vazgeçme, dene

Canım bak bende bir kaç saat öncesine kadar yani I iceice o muhteşem haberi bizlerle paylaşana kadar her hücreme kadar umutsuzdum ama şimdi o kadar umutlandım ki hem de menopozla mücadele ettiğim halde umudun her zaman olsun imkanın varsa yeniden dene lütfen mücadeleni bırakma Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…