İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Senella Senella 3 ya da 4 ay hazuz, sonrasinda ameliyat ve ameliyattan sonra 3 ay kadar transfer icin bekleme dediler

Canım aret hocaya gitsen belki tek yumurta toplama ile 3-4 ay havuza eşdeğer yumurta toplayacak.. düşün orda bir yumurta burda 3 ya da 4 yumurta olursa 3 kere 4 kere anestezi almamış olursun. Sen beni dinle bir görüş fikrini al.

Eğer ameliyattan sonra 3 ay bekleyeceksen de önce yumurta toplama daha mantıklı sanki. Ama 3-4 ay yumurta toplama seni aşırı yorar.

Senella Senella 3 ya da 4 ay hazuz, sonrasinda ameliyat ve ameliyattan sonra 3 ay kadar transfer icin bekleme dediler

Peki bu işin maliyeti sana ne çıkıyor 3-4 ay havuz yapabilecekmisin. Birde ameliyatın ne kadar tutacak. Tüp bebek başlığında senin ameliyatla ilgili başlık görmüştüm oraya bir bak istersen.

Senella Senella yani yumyrta toplama ve ameliyat sonrasi bekleme derken toplamda en az 8 ay var cnm. Az mi? Yumurta toplama icin zaten her seferinde ayri ucret odiycem. Her seferinde igneler, ustelik normalde yaklasik 8 gun suren surec bende 13 gun surdu ve sonunda elde edilen embriyodan da umutlu degiliz. Aret hocaya gitmeyi istiyorum da erkek doktordan utaniyorum, ben tamam desem esim hic sicak bahkmiyor ki kafasi atarsa tedavi de güme gider

Senella Senella yani yumyrta toplama ve ameliyat sonrasi bekleme derken toplamda en az 8 ay var cnm. Az mi? Yumurta toplama icin zaten her seferinde ayri ucret odiycem. Her seferinde igneler, ustelik normalde yaklasik 8 gun suren surec bende 13 gun surdu ve sonunda elde edilen embriyodan da umutlu degiliz. Aret hocaya gitmeyi istiyorum da erkek doktordan utaniyorum, ben tamam desem esim hic sicak bahkmiyor ki kafasi atarsa tedavi de güme gider

Eşini bir şekilde ikna et, tedavinin güme gidecek bir tarafı yok. Zaten yumurta toplamaya kadar hiç para istedikleri yok. O sürede de 3-4 kere muayene olursun durum kendini belli eder zaten.

Eşin o kadar iğne yediğini gördü aynı şekilde 3-4 ay o iğneleri yiyeceksin. Burda iğnesiz tedavi olacağını anlat ona. Ayrıca yanında bayan bir doktor var hatta profesör bildiğim kadariyla, belki muayeneni o yapar ama dosyaya aret hoca hakim olur. Merkezle bir görüssen seni yönlendirir. Zaten ilk muayene ve arada bir kontrolü bayan doktor yapıyor.

Esim cok farkli biri Senella Senella cığım. Suanda gayet makul, tupbebek surecine katilim gosteriyor. Once ameliyat olmamin mi yoksa once yumurta toplamanin mi benim icin hayirli olacagi konusunda kafa yoruyor hatta bizim zayif halka embriyomuzun da imha edilmesine karsi. hamile kalsam da sonrasinda onun transfer edilmesini dusunuyor filan ancak bisey oluyor ve bazen kafasi atiyor. O zaman da cekilmez bir adam oluyor, aksiii,naleeet :KK45: o yuzdten onu fazla zorlamadan, tepesini attirmadan ilerlemeye calisiyorum. Igneler olmasa da yumurta toplama sureci cok uzun. Once ameliyat olmam daha dogru olucak gibi. O arada da ari sutu polen vb. Takviyelerle yumurta kalitesini arttirmaya calisip sonrasinda baslarim gerekirse tedaviye. Tabi hangi merkezle olucak bilemiyorum. Bir yanda bu hic ihtimal olmayan embriyoyu dondurmalari da kafami kurcaliyor. Zaten bastan iyi gitmedi bu surec, her gun 600 doz yedim.bari ay ameliyati yapsalardi buyumeyen yumurtayi gelistirmeye calisacaklarina
Bu arada aret hoca belki de tek swferde 3-4 aya tekabul edecek.yumurta toplar demissin. Zaten ben de o yuzden kendis i ile tedavi surecini surdurmeyi gundeme aldim da bilemiyorum iste. Konusmak lazim merkezle belki kadin doktor konusunu

Son düzenleme:
T tibettitan
@dennisgo
seheryeli77 seheryeli77 @teolog8579 flx77 flx77
Hidrosalpenks tek tarafta arkadaslar. Cikolata kisti olsa evet durum daha vahim olucakti. Bir o eksikti gerci bende. Hidrosalpenks de baya kotu neticede.
Tup alinicaksa rezervde kisa sureli olumsuzluk olabilir diyor doktor ancak tup sadece baglanicaksa sorun olmazmis. Ameliyat da hastanenin kadin dogum bolumu doktoru tarafindan yapilicakmis
Senella Senella cnm aret hocadan randevu almak birZ zor. Cok ileri tarihe veriyorlar. Semra hocaya da oyle tabi
flx77 flx77 yk cnm. Estagfurullah. Zaten bana ameliyat oncesinde havuz onerdiler de bu ay ignelere ragmen zar zor bir yumurta gelisti ve orta kalite embruyo elde edildi. Boyle olucak olduktan sonra tedaviden once tuplerin temizlenmesi daha uygun olucak gibi geldi bana. Semra hoca ve ekibi once havuz onerdi anncak beklenen sayi ve yumurtada kalite elde edilemeyecek gibi gorundugunden semra hoca da once ameliyat olsa dahaiyi gibi gorunuyor dedi
E Efembahya yucel bey hangi hastanede cnm.
İyi ki tek taraftaymış , teselli olur insana az da olsa.
Yücel hocayı bana soracaktın sanırım canım.Semra hocanın bazı ameliyat gerektiren hastaları yönlendiriği, değerlendirilmesini istediği doktor Yücel Kahraman hoca, Brüksel Tüp Bebekte.
Havuz işleminin önceliği sonralığı kararını almak zor görünüyor.Arkadaşların değindiği gibi bence de bir doktor görüşü daha almak daha iyi olabilir canım.

İyi ki tek taraftaymış , teselli olur insana az da olsa.
Yücel hocayı bana soracaktın sanırım canım.Semra hocanın bazı ameliyat gerektiren hastaları yönlendiriği, değerlendirilmesini istediği doktor Yücel Kahraman hoca, Brüksel Tüp Bebekte.
Havuz işleminin önceliği sonralığı kararını almak zor görünüyor.Arkadaşların değindiği gibi bence de bir doktor görüşü daha almak daha iyi olabilir canım.
E Efembahya da yazmis da yucel beye ameliyat oldum diye. Ondan sordum cnm.
Ben 2 doktora daha danistim zaten onlara gore sakincasi yok rezerv bakimindan da ne biliym zaten rezerv yerlerde benim.

Ben 2 doktora daha danistim zaten onlara gore sakincasi yok rezerv bakimindan da ne biliym zaten rezerv yerlerde benim.
Canım amh kaç senin rezerv yerde, drlar düşük rezerv diyor bizim arkadaşsda rezerv bitmiş dedi birkerkerede 8 yum. Topladı vitaminlerle destekle

nerde görüysn cnm tedavin
gecén sene 0.55 idi. Tekrar olculmedi ancak nwredeyse her asamasini anlattigim tup bebek tedavisinden de anlasilabilecegi uzere rezerv kptu durumda. Ignelerle bile zar zor 1 yumurta elde edildi. Belki klomenle olsa farkli olurdu diycem de zaten gecen ay tedaviye baslamadan once de gelisime acik bir yumurta degildi. Durum ortada yani. Hep bahsettigim sey bir tane yumurta bile zor gelisti ve orta kalite denen bir embriyo elde edildi ama o da embriologun tabiri ile. Hoca pek begenmedi acikcasi embriyoyu
Arkadasin ne takviyeler kullandi acaba

Hormon değerleri iyi, sperm analizi iyi, her ay 9-10 yumurta görülüyor, neden olmuyor diye soruyor doktorlar, çikolata kistinin oluşturduğu iltihabik ortam spermi öldürebilir dediler, miyom ile çikolata kisti birleşince olumsuz etkileyebilir dediler, belki yumurta sperm tüplerde buluşamıyor dediler vs vs
Son ayım, eylül ayında tüp bebek
Bazen geç bile kaldım diye dşünüyorum tüp bebek için
Arkadaşımın yaptığı gibi birkaç ay deneyip direk tüp bebek yaptırabilirdim
Neyse boş durmadım, doğalı da denemek istedim, klomen, aşılama denedik
Umarım tüp bebek sonrası olur, o da olmazsa asıl o zaman yıkıntı başlar

yıkıntı falan yok, olumsuz dusunce yok, dımdık ayakta kucagında bır bebe ıle guzel bı anne olacaksın kuzum

Hımm anladım.Benim histeroskopi ameliyatımı da Prof.Dr.Yücel Kahraman hoca yaptı ,ülkemizde histeroskopi, laparoskopi ameliyatlarında bu işin piri denilebilecek en iyi üç beş doktordanmış kendisi.Bir arkadaşımız da Semra hocada tedavide, onun da histeroskopisini Semra hoca Yücel hocanın yapmasını istemişti.
Doğru doktora, doğru zamanda denk gelmek o kadar önemli ki .Çok acı tecrübeler edinerek insan bazı şeyleri öğreniyor maalesef.Şu doktora ilk histeroskopimde denk gelseydim her şey çok farklı olabilecekti.Bunları sadece senin için yazmıyorum canım ;burayı yüzlerce kadın da okuduğu için, bizim yazdıklarımız kimi için yol gösterici olabildiği için yazıyorum.

Allah herkesi doğru doktora denk getirsin doğru zamanda, geç kalınmadan.

gecén sene 0.55 idi. Tekrar olculmedi ancak nwredeyse her asamasini anlattigim tup bebek tedavisinden de anlasilabilecegi uzere rezerv kptu durumda. Ignelerle bile zar zor 1 yumurta elde edildi. Belki klomenle olsa farkli olurdu diycem de zaten gecen ay tedaviye baslamadan once de gelisime acik bir yumurta degildi. Durum ortada yani. Hep bahsettigim sey bir tane yumurta bile zor gelisti ve orta kalite denen bir embriyo elde edildi ama o da embriologun tabiri ile. Hoca pek begenmedi acikcasi embriyoyu
İçmediği yemediği yok herhalde banada söyledi ama ben yapamadım. İncir kürü yapmış aktardan bi karışım yaptırmış ensonda dr prowomn vermiş 1ay sonra tranfer olacak. Şuana kadar hep yanlış tedaviyle drlar baya maddi güclük çekmesine neden oldu. Öncekiler vitamin bile vermemiş sen 42 yaşındasın vit birşry yapmaz demiş ayrı ayrı 2 dra 14 bin para verdi şimdi başka ilde başka dr yapıyo. Enaz 3 ay vit kullanman lazım demiş dr, bende o vitaminden aldım 1 kutu bitti bakalım sonu nasıl olacak. Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebiş verir inşallah amin🙏

aidin salih kitabından esinlendi cnm hacamat la başladı. daha sonra karaciğer temizliği, vöbrek temizliği yaptı diyetle. şükür oldu bebek. inş sanada vesıle olur

Hanimlar herkese merhaba:KK66:
Bu forumu belli bir yere kadar okudum ve yaklasik binkadar:) sayfayi atlayip yazmaya karar verdim, platforma yeni dahil oldugum icin yanlisliklar olabilir.
O kadar icten, önemli, anlamli paylasimlariniz olmus ki! aranizda olmak istedim.
Evet ben de ben de bu yolda 41 olurken dondurulmuslariyla 2.transferine ist da hazirlanan bir baska arkadasinizim.)
boyle basliyim..
Tabii gonul isterdiki dogal yoldan mujdeler gelsin ama bir kimyasal oldu bir daha da olmadi, oykulerimiz benzer; ben de evliligimde 2.yilima yeni girdim. Iyi dilek õneri ve yureklendirmeleriniz mutlu edecek

X