İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

MASLOW bence de Aret hocayla görüşüp onu nfikrini almanı öneririm. Ameliyat olacaksan da Aret hoca yapsın, bearnguin polip operasyonunu çok rahat yapmıştı Aret hoca.
polip operasyonu xaten baya kolay bi operasyonmus da benim aklima takilan esas.konu havuz yapip sonra operasyon olmasi mi yoksa once.operasyon sonra calismalara devam mi konusu. Gerci semra hnm benle ayni goruste. Kendileri ile gorustum. Boyle her ay 1 yumurta olucaksa ve onu da zar zor elde ediceksek once ameliyati olun, sonra 2-3 ay bekleriz, akisina birakiriz belki kendiliginden olur dedi. Benim hidrosalpenks de var ya. Esas sorun o bende

Bende de çikolata kisti ve miyom var, laporopskopi olsaydım önce yumurta toplatıp sonra ameliyat olacaktım, çünkü ameliyatın rezerve zarar verme ihtimali var demişti doktor. Sen havuz yaptır bence, sonra ameliyatını ol, ama ameliyat sonrası doğal olma ihtimalin varsa yine birkaç ay denersin doğalı da

ıste demek ıstedıgım bu tam olarak, rezervın zarar gormesı ıhtımalı varsa, once havuz sonra amelıyat sonra dogal veya havuz gıbı olabılır sıralama, garantıcı olup amelıyat oncesı bır kac tane toplamak lazım aslında

Işte aret hocadan da bu konuda görüş al bence de. Zaten o normal olur ameliyatını ol derse olursun. Ya da ilk ay yumurta durumuna bakalım fazla yumurta görürse toplatir dondurursun. Zaten opu ya kadar para falan vermiyorsun. Baktin tek yumurta var devam etmezsin direkt ameliyatını olursun. Sonra da akışına bırakırsın.

Çikolata kisti denilen endometriozis ,doğrudan overlerle yani yumurtalıkla ilgili olduğu için rezervi etkileyebilir , MASLOW un hidrosalpenksi fallop tüpleriyle ilgili doğrudan overlerle ilgili değil , rezervini etkilemeyeceğini düşünüyorum.Ancak izlenecek yok önemli tek tüpte mi iki tüpte mi hidrosalpenks var.Tüpleri bağlayabilir ya da alabilirler sanırım.Tüplere müdahale etmeden hidrosalpenks i ortadan kaldıran yeni bir yöntem henüz yok bildiğim kadarıyla.Eğer tek tüpe müdahale edilecekse doğal gebelik ihtimali devam eder , ancak iki tüpe müdahale olursa tüp bebek gerekli.

MASLOW senin ameliyatını Semra hoca mı yapacak canım ?Semra hoca riskli ameliyatlarda Yücel hocaya da paslıyor hastayı.

Tüplerdeki sorunlar ve ameliyatlar rezervleri etkilemiyor diye biliyorum canım. Bunu yaşayarak da tecrübe ettim zAten. Benim sol tüpüm alınmıştı iki sene önce, tüm tüp bebek tedavilerinde kontrollerde her zaman sol yumurtalığımda daha çok yumurta oluyordu. Hatta son tedavide 6 yumurtanın hepsi alınan kanalımın tarafındaki yumurtalıktan toplandı. Sağ tarafta zar zor 1 tane sonradan göründü ama o da yetişemedi.

Ben de laparoskopi oldum hidrosalpenks sebebiyle.3 tane de polip aldılar. Ama yumurta ile ilgili ne birşey söyledi doktor ne de şuana kadar bir yumurta takibi yapıldı. Acilen ameliyatı yapalım zaten bebek tutunmaz diyerek ameliyat oldum. Eylülde ilk kez aşılama deneyeceğiz. bu doktorlar da her biri bir kafa da. Allah yardım etsiz bizlere. Yumurta ile ilgili uyarsaydı belki ben de düşünürdüm

Sizin kistiniz kaç cm acaba? Bende de var da doktorum tedavi önermedi, engel değil olur dedi

Sizin kistiniz kaç cm acaba? Bende de var da doktorum tedavi önermedi, engel değil olur dedi
4.5 cm çikolata kisti
Bana da alalım diyen oldu, kalsın zararı yok diyen oldu
Ben de ameliyatının rezervi etkilediğini ve tedavisinin hamile kalmak olduğunu öğrendiğimden beri aklımdan bile geçirmedim ameliyatı
Miyom 6 cm oldu, klomen ve aşılama için kullandığım merional 75 mg iğneden sonra
Neyseki rahim dışına doğru büyüyor, engel değilmiş
Polip aldırdım nisan ayında

Hormon değerleri iyi, sperm analizi iyi, her ay 9-10 yumurta görülüyor, neden olmuyor diye soruyor doktorlar, çikolata kistinin oluşturduğu iltihabik ortam spermi öldürebilir dediler, miyom ile çikolata kisti birleşince olumsuz etkileyebilir dediler, belki yumurta sperm tüplerde buluşamıyor dediler vs vs
Son ayım, eylül ayında tüp bebek
Bazen geç bile kaldım diye dşünüyorum tüp bebek için
Arkadaşımın yaptığı gibi birkaç ay deneyip direk tüp bebek yaptırabilirdim
Neyse boş durmadım, doğalı da denemek istedim, klomen, aşılama denedik
Umarım tüp bebek sonrası olur, o da olmazsa asıl o zaman yıkıntı başlar

İnşallah Rabbim sağlıkla verir en kısa zamanda.. Benim eşim destek değil, sadece test verdi, aşılama tüp bebek istemiyor kesinlikle, doğal yollarla olursa olur diyor, tek başıma mücadele etmek beni çok yıpratıyor 1 buçuk senedir..

Merhaba, MASLOW eger riskliyse Yücel hocaya ol derim. Ben histerskobi yi Yücel bey yaptı perde ve yapısıklığı o halletti Allah razı olsun ondan ankarada rahimimi hatta hayatımı kaybetme riski vardı. yarım saatte çıkmışım içeriden. Ona güvenebilirsin

T tibettitan
dennisgo
seheryeli77 C Capanin Gururu Teyom flx77
Hidrosalpenks tek tarafta arkadaslar. Cikolata kisti olsa evet durum daha vahim olucakti. Bir o eksikti gerci bende. Hidrosalpenks de baya kotu neticede.
Tup alinicaksa rezervde kisa sureli olumsuzluk olabilir diyor doktor ancak tup sadece baglanicaksa sorun olmazmis. Ameliyat da hastanenin kadin dogum bolumu doktoru tarafindan yapilicakmis
Senella cnm aret hocadan randevu almak birZ zor. Cok ileri tarihe veriyorlar. Semra hocaya da oyle tabi
flx77 yk cnm. Estagfurullah. Zaten bana ameliyat oncesinde havuz onerdiler de bu ay ignelere ragmen zar zor bir yumurta gelisti ve orta kalite embruyo elde edildi. Boyle olucak olduktan sonra tedaviden once tuplerin temizlenmesi daha uygun olucak gibi geldi bana. Semra hoca ve ekibi once havuz onerdi anncak beklenen sayi ve yumurtada kalite elde edilemeyecek gibi gorundugunden semra hoca da once ameliyat olsa dahaiyi gibi gorunuyor dedi
E Efembahya yucel bey hangi hastanede cnm.

Son düzenleme:

Ne kadar ileri tarih veriyorlar. 1 aysa bir ay normal şu anda. Seheryeli de 1 aydır bekliyor. Ama o gün geçiyor bir şekilde. Ben bugün görüşmeye gittim. Bir-kac yeni duyduğum yöntemleri söyledim, hoca onlar para tuzağı diyor. 15 liralik seruma 1000 lira diyorlar dedi. Bende almasını bilirim şu kadar parada benim cebimde kalir dedi. Ve ben onlari yaptirmaya razi bir hasta olarak tamam yapalim dese yaptiracam ve benden ayrica bunlar icin ekstra para alicak. Pekala da yapabilir. Ama ticarî düşünmeyen bir doktor, sana ne gerekliyse onu söyleyecektir. Geç meç bir randevu ayarla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…