Senella 3 ya da 4 ay hazuz, sonrasinda ameliyat ve ameliyattan sonra 3 ay kadar transfer icin bekleme dediler
Ben varım :) .kızlar bu regl de 3. aşılama olucam. izmirde tedavi gören varmo aranızda
Senella yani yumyrta toplama ve ameliyat sonrasi bekleme derken toplamda en az 8 ay var cnm. Az mi? Yumurta toplama icin zaten her seferinde ayri ucret odiycem. Her seferinde igneler, ustelik normalde yaklasik 8 gun suren surec bende 13 gun surdu ve sonunda elde edilen embriyodan da umutlu degiliz. Aret hocaya gitmeyi istiyorum da erkek doktordan utaniyorum, ben tamam desem esim hic sicak bahkmiyor ki kafasi atarsa tedavi de güme gider
İyi ki tek taraftaymış , teselli olur insana az da olsa.T tibettitan
@dennisgo
seheryeli77 @teolog8579 flx77
Hidrosalpenks tek tarafta arkadaslar. Cikolata kisti olsa evet durum daha vahim olucakti. Bir o eksikti gerci bende. Hidrosalpenks de baya kotu neticede.
Tup alinicaksa rezervde kisa sureli olumsuzluk olabilir diyor doktor ancak tup sadece baglanicaksa sorun olmazmis. Ameliyat da hastanenin kadin dogum bolumu doktoru tarafindan yapilicakmis
Senella cnm aret hocadan randevu almak birZ zor. Cok ileri tarihe veriyorlar. Semra hocaya da oyle tabi
flx77 yk cnm. Estagfurullah. Zaten bana ameliyat oncesinde havuz onerdiler de bu ay ignelere ragmen zar zor bir yumurta gelisti ve orta kalite embruyo elde edildi. Boyle olucak olduktan sonra tedaviden once tuplerin temizlenmesi daha uygun olucak gibi geldi bana. Semra hoca ve ekibi once havuz onerdi anncak beklenen sayi ve yumurtada kalite elde edilemeyecek gibi gorundugunden semra hoca da once ameliyat olsa dahaiyi gibi gorunuyor dedi
E Efembahya yucel bey hangi hastanede cnm.
E Efembahya da yazmis da yucel beye ameliyat oldum diye. Ondan sordum cnm.İyi ki tek taraftaymış , teselli olur insana az da olsa.
Yücel hocayı bana soracaktın sanırım canım.Semra hocanın bazı ameliyat gerektiren hastaları yönlendiriği, değerlendirilmesini istediği doktor Yücel Kahraman hoca, Brüksel Tüp Bebekte.
Havuz işleminin önceliği sonralığı kararını almak zor görünüyor.Arkadaşların değindiği gibi bence de bir doktor görüşü daha almak daha iyi olabilir canım.
nerde görüysn cnm tedavinBen varım :) .
Canım amh kaç senin rezerv yerde, drlar düşük rezerv diyor bizim arkadaşsda rezerv bitmiş dedi birkerkerede 8 yum. Topladı vitaminlerle destekle
gecén sene 0.55 idi. Tekrar olculmedi ancak nwredeyse her asamasini anlattigim tup bebek tedavisinden de anlasilabilecegi uzere rezerv kptu durumda. Ignelerle bile zar zor 1 yumurta elde edildi. Belki klomenle olsa farkli olurdu diycem de zaten gecen ay tedaviye baslamadan once de gelisime acik bir yumurta degildi. Durum ortada yani. Hep bahsettigim sey bir tane yumurta bile zor gelisti ve orta kalite denen bir embriyo elde edildi ama o da embriologun tabiri ile. Hoca pek begenmedi acikcasi embriyoyunerde görüysn cnm tedavin
Hormon değerleri iyi, sperm analizi iyi, her ay 9-10 yumurta görülüyor, neden olmuyor diye soruyor doktorlar, çikolata kistinin oluşturduğu iltihabik ortam spermi öldürebilir dediler, miyom ile çikolata kisti birleşince olumsuz etkileyebilir dediler, belki yumurta sperm tüplerde buluşamıyor dediler vs vs
Son ayım, eylül ayında tüp bebek
Bazen geç bile kaldım diye dşünüyorum tüp bebek için
Arkadaşımın yaptığı gibi birkaç ay deneyip direk tüp bebek yaptırabilirdim
Neyse boş durmadım, doğalı da denemek istedim, klomen, aşılama denedik
Umarım tüp bebek sonrası olur, o da olmazsa asıl o zaman yıkıntı başlar
Benim durumlar biraz karışık canım , İzmir ve dışında birkaç merkeze gidip gelmek zorunda kaldım.Durumumun gidişatına göre gideceğim ,gittiğim dr veya tedavide değişebiliyor.nerde görüysn cnm tedavin
İnşallah kuzum, inşallahhyıkıntı falan yok, olumsuz dusunce yok, dımdık ayakta kucagında bır bebe ıle guzel bı anne olacaksın kuzum
Hımm anladım.Benim histeroskopi ameliyatımı da Prof.Dr.Yücel Kahraman hoca yaptı ,ülkemizde histeroskopi, laparoskopi ameliyatlarında bu işin piri denilebilecek en iyi üç beş doktordanmış kendisi.Bir arkadaşımız da Semra hocada tedavide, onun da histeroskopisini Semra hoca Yücel hocanın yapmasını istemişti.
İçmediği yemediği yok herhalde banada söyledi ama ben yapamadım. İncir kürü yapmış aktardan bi karışım yaptırmış ensonda dr prowomn vermiş 1ay sonra tranfer olacak. Şuana kadar hep yanlış tedaviyle drlar baya maddi güclük çekmesine neden oldu. Öncekiler vitamin bile vermemiş sen 42 yaşındasın vit birşry yapmaz demiş ayrı ayrı 2 dra 14 bin para verdi şimdi başka ilde başka dr yapıyo. Enaz 3 ay vit kullanman lazım demiş dr, bende o vitaminden aldım 1 kutu bitti bakalım sonu nasıl olacak. Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebiş verir inşallah amingecén sene 0.55 idi. Tekrar olculmedi ancak nwredeyse her asamasini anlattigim tup bebek tedavisinden de anlasilabilecegi uzere rezerv kptu durumda. Ignelerle bile zar zor 1 yumurta elde edildi. Belki klomenle olsa farkli olurdu diycem de zaten gecen ay tedaviye baslamadan once de gelisime acik bir yumurta degildi. Durum ortada yani. Hep bahsettigim sey bir tane yumurta bile zor gelisti ve orta kalite denen bir embriyo elde edildi ama o da embriologun tabiri ile. Hoca pek begenmedi acikcasi embriyoyu
Arkadasin ne takviyeler kullandi acaba
aidin salih kitabından esinlendi cnm hacamat la başladı. daha sonra karaciğer temizliği, vöbrek temizliği yaptı diyetle. şükür oldu bebek. inş sanada vesıle olurgecén sene 0.55 idi. Tekrar olculmedi ancak nwredeyse her asamasini anlattigim tup bebek tedavisinden de anlasilabilecegi uzere rezerv kptu durumda. Ignelerle bile zar zor 1 yumurta elde edildi. Belki klomenle olsa farkli olurdu diycem de zaten gecen ay tedaviye baslamadan once de gelisime acik bir yumurta degildi. Durum ortada yani. Hep bahsettigim sey bir tane yumurta bile zor gelisti ve orta kalite denen bir embriyo elde edildi ama o da embriologun tabiri ile. Hoca pek begenmedi acikcasi embriyoyu
Arkadasin ne takviyeler kullandi acaba
anladim cnm simdilik takviye olarak ari sutu kullaniyorum. Diger yontemleri de bir arastirayimaidin salih kitabından esinlendi cnm hacamat la başladı. daha sonra karaciğer temizliği, vöbrek temizliği yaptı diyetle. şükür oldu bebek. inş sanada vesıle olur