AyyyyCanım çok teşekkür ederim amiin. En kısa zamanda senin de güzel haberini alalım amin❤
canımm yaa çook teşekkür ederimm amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.. evet marjo açılışı yaptı arkasından sıra ile dizildik valla :)Ayyyycan09e hamileesiinnn tebrik ederim sağlıkla kucakla bebişini işallah üst üste ne güzel haberler bunlar yaaaa maşşalah
canımm yaa çook teşekkür ederimm amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.. evet marjo açılışı yaptı arkasından sıra ile dizildik valla :)
Milyonlarca kez amiiiiiiiiinnn canımmBu sene hepiniz hamile kalacaksınız diye diye dediğine gelecek en sonundaMarjo :))Ayağını sürdü, darısı bizlere, isteyen herkese, sağlıkla...
Benim doğal yolla oldu tüpten çok anlamıyorum bilen arkadaşlarımız var onlar yazar inşallah..Az yumurtam oluyor ve kalitesiz oluyor.az dediğim 4 yumurta gelişti fakat toplanırken ilk tüp bebekte 1 toplandı. Ikincide 2 tane.ikincide döllenme ilerlemedi bile.Allahim yaşım 33 bi sene sonra hiç kalmayacak demekki yumurta felan.nolur yardim
Az yumurtada ya havuz sistemi yapıyorlar bide mini tüp bebek öneriyorlar bi araştırın istersenizAz yumurtam oluyor ve kalitesiz oluyor.az dediğim 4 yumurta gelişti fakat toplanırken ilk tüp bebekte 1 toplandı. Ikincide 2 tane.ikincide döllenme ilerlemedi bile.Allahim yaşım 33 bi sene sonra hiç kalmayacak demekki yumurta felan.nolur yardim
Canım önce sakinleş lütfenAz yumurtam oluyor ve kalitesiz oluyor.az dediğim 4 yumurta gelişti fakat toplanırken ilk tüp bebekte 1 toplandı. Ikincide 2 tane.ikincide döllenme ilerlemedi bile.Allahim yaşım 33 bi sene sonra hiç kalmayacak demekki yumurta felan.nolur yardim
T Tsfm01 ayrıca eklemek isterim ki tedavine devam edeceksen mutlaka doktor değiştir derim aynı protokolle devam edilmesine izin verme örneğin yumurtalarının doğal gelişimini takip ettir müdahelesiz bir baksınlar bakalım yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu çatlıyor mu bu şekilde bir kaç opu yapılır havuz sisteminde toplanır ve şansın artar diye düşünüyorum canım son tedavimdeki doktorum benim gibi az yumurtası olan hastalara asla iğne ile müdahele etmiyordu sebebini sorduğumda zaten az olan yumurtaların çeperinin iğne ile granülleştiğini ve kalitesinin bozulduğunu söylemişti iki tüp bebek tedavisi yaşamış fakat eli boş dönmüş yakında 43 yaşını görecek biri olarak söylüyorum ki canım inan bana çocuksuz bir hayat yaşayacak olmak da dünyanın sonu değil çabala maddi imkanın varsa dene tabii ama bu kısırdöngünün içinde yok olup gitme kliniğine ve doktoruna düşmedikçe olan kesene psikolojine eşinle ilişkine geleceğine olurAz yumurtam oluyor ve kalitesiz oluyor.az dediğim 4 yumurta gelişti fakat toplanırken ilk tüp bebekte 1 toplandı. Ikincide 2 tane.ikincide döllenme ilerlemedi bile.Allahim yaşım 33 bi sene sonra hiç kalmayacak demekki yumurta felan.nolur yardim
Masallah masallah. Nadiren forumagiriyorum. Her girisimde guzel arkadaslarin guzel haberlerini aliyorum. Hayirli olsun cankızcanımm yaa çook teşekkür ederimm amiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.. evet marjo açılışı yaptı arkasından sıra ile dizildik valla :)
sağol canımmm teşekkür ederiim :)Masallah masallah. Nadiren forumagiriyorum. Her girisimde guzel arkadaslarin guzel haberlerini aliyorum. Hayirli olsun cankız
Ne güzel yazmışsın canim benim.cok sagol.senin iğnesiz mi toplanıyor.bunarada ben ovulasyon testi kullanıyorum bir tane yumurta oluyor çatlıyor.T Tsfm01 ayrıca eklemek isterim ki tedavine devam edeceksen mutlaka doktor değiştir derim aynı protokolle devam edilmesine izin verme örneğin yumurtalarının doğal gelişimini takip ettir müdahelesiz bir baksınlar bakalım yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu çatlıyor mu bu şekilde bir kaç opu yapılır havuz sisteminde toplanır ve şansın artar diye düşünüyorum canım son tedavimdeki doktorum benim gibi az yumurtası olan hastalara asla iğne ile müdahele etmiyordu sebebini sorduğumda zaten az olan yumurtaların çeperinin iğne ile granülleştiğini ve kalitesinin bozulduğunu söylemişti iki tüp bebek tedavisi yaşamış fakat eli boş dönmüş yakında 43 yaşını görecek biri olarak söylüyorum ki canım inan bana çocuksuz bir hayat yaşayacak olmak da dünyanın sonu değil çabala maddi imkanın varsa dene tabii ama bu kısırdöngünün içinde yok olup gitme kliniğine ve doktoruna düşmedikçe olan kesene psikolojine eşinle ilişkine geleceğine olur
bana da polip olabilir demişti adet döneminde gittim değilmiş dedi rahatladım sonraki ayda hamile kalmış oldum işte..Kizlar bende polip olustu. Doktor bakti bir doktor daha cagirdi ve ultrasonda ikisi de polip gordu. Mensturasyon doneminde tekrar bakalim ve gercekten polip varsa alalim dedipolipten dolayi regl de gecikti 4 gun. Iki aydir gecikiyor polipten dolayi. Catlatmaignesi yaptik yine bir ay. Sanirim onun etksi oldu bu polip olusumunda . Napicam bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Mini tüp bebekte iğnesiz mi oluyor canimAz yumurtada ya havuz sistemi yapıyorlar bide mini tüp bebek öneriyorlar bi araştırın isterseniz
Insallah degildir de kadin bakti iki ke. Iki kez ayri zamanlarda bakildi. Hatta bir doktor arkadasini da cagirdi ve o da bakti. Iste mensturasyon doneminde tekrar bakalim polip varsa alalim ki bebek olusumuna engel olmasin dendi. Rahimde yer kapladigi icin gebelik bakimindan sıkınti oluyormus. Demek sende de boyle bir durum yasanmisti ama polip cikmadi. Dedigin gibi belki bende de yoktur. Kac aydir ilk kez kirmizilari gormek istiyorum ama bu sefer de o gemiyorbana da polip olabilir demişti adet döneminde gittim değilmiş dedi rahatladım sonraki ayda hamile kalmış oldum işte..
polip deme değildir de.. olabilir gecikmeler o ondan değildir. rahim bebek arıyor derler ondandır.. ayrıca havalar sıcak o etki etmiş olabilir. polipse de histereskopi ile alıyorlarmış.. hiç canını sıkma bunun için.
değildir inşallahh sen dene bence daha yaşın izin veriyor buna.. boşa vakit denemezz zamanını bekliyore işte..Insallah degildir de kadin bakti iki ke. Iki kez ayri zamanlarda bakildi. Hatta bir doktor arkadasini da cagirdi ve o da bakti. Iste mensturasyon doneminde tekrar bakalim polip varsa alalim ki bebek olusumuna engel olmasin dendi. Rahimde yer kapladigi icin gebelik bakimindan sıkınti oluyormus. Demek sende de boyle bir durum yasanmisti ama polip cikmadi. Dedigin gibi belki bende de yoktur. Kac aydir ilk kez kirmizilari gormek istiyorum ama bu sefer de o gemiyorOyle pismanim ki regl oldugumda soylendigim icin. Farkli bir doktora daha gitsem mi ne dersinjz. Bu doktor normal yoldan denemem icin cok umut verdi ve tup bebek ile belki simdiye hamileydim ama surekli bosa vakit geciriyor gibiyim. Baska doktora mi gitsem. Istanbulda kadin dogumcu var mi tavsiye edebilecegini