Ben de kendi kendime soruyorum. Madem cocuk istiyordum niye bu kadar gece biraktim.bu evlenme isini diye. Ne dusunuyordum acaba diye kendi kendimi yiyorumKizlar ben 36 yaşındayim artik benden gecti diyorum bazen Sonra allahin dedigi olur diyerek kendimi avutuyorum.
Ben malesef ki cok cahilim bu konularda. Ilk cocuk mu olucak allah nasip ederse. Yoksa cocugunuz var miArkadaşlar Merhaba, Yaşım 45. Bir ay sonra 46 oluyorum.
İki kere tüp bebek denemem oldu.
Geçen sene AMH 1,45
Geçen sene 6 folikülden 3 ü toplandı. Biri dölllendi. Ama tutmadı.
Bu sene AMH 0,34
Bu sene 4 folikül görüldü. 2 si gelişti. 1 'i boş. Kalan tek sağlam da döllenmedi bile. 4 nucleus olmuş anlamadım.
Rahim temiz, yumurtamda şekil bozukluğu bile yokmuş.
Miyom vs hiç bir sıkıntım var . AMH hariç.
Ailede herkes 43 - 44 de doğal doğurmakta.
Ben şu an IMPRYL, SOLGAR UBIQUINOL, COLEDAN D vitamini kullanıyorum.
Doktorum 2 ay dinlen dedi. Zaten hormon yüklendin, doğal yoldan kalabilirsin belki dedi.
Sizin önereceğiniz vitamin, vb takviye var mı?
HAYIT önerdiler. Sizler ne kullanıyorsunuz.
Olsun Allah öyle nasip görmüşBen de kendi kendime soruyorum. Madem cocuk istiyordum niye bu kadar gece biraktim.bu evlenme isini diye. Ne dusunuyordum acaba diye kendi kendimi yiyorum
Oyle de bir soz vardir kader gayrete asiktir diye. Insan kendi hayati ile ilgili kararlari alirken bira daha sorumluluk sahibi olmali. Kan tahlil sonuclarimi aldim bugun. Doktor fsh yuksek dedi. Gecen kasimda ölculdugunde iyiydi ama gitgide kotuye gidiyor degerle iste. Esim sorun cikarmazsa bi tup bebek deneyecegiz gibi gorunuyor. Onun da garantisi yok tabi ama bakalmOlsun Allah öyle nasip görmüş
Arısütü polende çok iyi. Folic asit kullanan var bende yeni başladım bence tüp yapacaksan tekrar ilaçsız olandan yap yumurtalarını baskılamış olabilir, 2, 3ay folic, vitaminler arı sütü balpolen falanda kullan olur inşallah olmayacak diye birşey yok.Arkadaşlar Merhaba, Yaşım 45. Bir ay sonra 46 oluyorum.
İki kere tüp bebek denemem oldu.
Geçen sene AMH 1,45
Geçen sene 6 folikülden 3 ü toplandı. Biri dölllendi. Ama tutmadı.
Bu sene AMH 0,34
Bu sene 4 folikül görüldü. 2 si gelişti. 1 'i boş. Kalan tek sağlam da döllenmedi bile. 4 nucleus olmuş anlamadım.
Rahim temiz, yumurtamda şekil bozukluğu bile yokmuş.
Miyom vs hiç bir sıkıntım var . AMH hariç.
Ailede herkes 43 - 44 de doğal doğurmakta.
Ben şu an IMPRYL, SOLGAR UBIQUINOL, COLEDAN D vitamini kullanıyorum.
Doktorum 2 ay dinlen dedi. Zaten hormon yüklendin, doğal yoldan kalabilirsin belki dedi.
Sizin önereceğiniz vitamin, vb takviye var mı?
HAYIT önerdiler. Sizler ne kullanıyorsunuz.
Çocuk yok. 2 düşüğüm oldu , duvar (Septum) var dediler aldılar . Sonra da 2 tüp denemem oldu . Hayıt kullan dediler ama tohum mu hap mı ekstrakt ( sıvısı) mı bilemiyorum . Arı sütü , polen önerenler olduBen malesef ki cok cahilim bu konularda. Ilk cocuk mu olucak allah nasip ederse. Yoksa cocugunuz var mi
Hiç öyle düşünme, bende yaş 45 . Etrafta görüyorum 42 de ikiz , 45, 46 , 49 da doğuranlar var . Allah büyük . Stres yapma . Tedavilik bu durum yoksa olur inşallahKizlar ben 36 yaşındayim artik benden gecti diyorum bazen Sonra allahin dedigi olur diyerek kendimi avutuyorum.
Teşekkürler, hayıt için öneriniz var mı ? Tüp doktorum hayıt kullan demişti ama toz , hap açıklama yapmadı . Arı sütü eğriçayır ın ampülü öneriliyor . Folic de impryl içeri uygundur umarım yoksa çok yükleneceğim sanki . Birden çok takviye almayın diyorlar ya saat saat alıyorumArısütü polende çok iyi. Folic asit kullanan var bende yeni başladım bence tüp yapacaksan tekrar ilaçsız olandan yap yumurtalarını baskılamış olabilir, 2, 3ay folic, vitaminler arı sütü balpolen falanda kullan olur inşallah olmayacak diye birşey yok.
Kizlar ben 36 yaşındayim artik benden gecti diyorum bazen Sonra allahin dedigi olur diyerek kendimi avutuyorum.
Çocuk yok. 2 düşüğüm oldu , duvar (Septum) var dediler aldılar . Sonra da 2 tüp denemem oldu . Hayıt kullan dediler ama tohum mu hap mı ekstrakt ( sıvısı) mı bilemiyorum . Arı sütü , polen önerenler oldu
Anladim. Bende de yok cocuk. Evlendigimde 37 yasindaydim. Dokorlar sabret olur. Daha erken diye diye 1 yil olmus bebek yok. Gerci bu yastan sonra ugrasma tup bebek yap diyen doktoflar da oldu ama ben dinlemedim. Bakalim inşallah bu ay deniycem. Bir arkadasimiz guvenc karlikayayi tavsiye etti amma erkek doktor olmasa daha iyi benim icjn. Kadin doktordan bile utaniyorum ben ya. Tabi doktorlarla durumumuzun buzdolabi ile buzdolabi tamircisinden farkli olmadigini dususnuyorum da utaniyorum yine deÇocuk yok. 2 düşüğüm oldu , duvar (Septum) var dediler aldılar . Sonra da 2 tüp denemem oldu . Hayıt kullan dediler ama tohum mu hap mı ekstrakt ( sıvısı) mı bilemiyorum . Arı sütü , polen önerenler oldu
Nickinden dolayi anne olsugunu dusunmustum. Ya dua filan ne bileyim. Pek edemiyprum ben ya. Ne zaman bisey istesem olmadi. Zaten rab benim gonlumden geceni biliyor. Dilimle soylemesem de biliyor. E kimseye bi kotulugumuz yok onu da goruyor... verse ya gonlumden geceni. Kimlere kimlere nasip etti amma isyan da etmeyeyim. Olmuuorsa da vardir bi hayir. Zaten simdiki cocuklar da cocuk gibi degil. Degisik biseyler. Bebekken iyi hos da oyle bebek kalmiyolar. Ben küstüm sanirim kizlar. Artik oynamiyorum. Bu hafta tup bebek icin gorusmeye gidicem amma olmazsa da boyle kabul edicem. Bebek konusunu soranlari bozmaya basladim zaten. Baya egleniyorum artik bu tiplerle. Bundan sonra beni yipratamiycaklar evellallahSelamlar çok uzun süredir kadınlar kulubüne üyeyim. Yaklaşık bir hafta önce bu sayfayı keşfettim. 44 yaşındayım. Hiç evladım yok. Eşimde ve bende bazı sorunlar var. Benim sorunlarım yanlış tedavi sonucu ortaya çıktı. Eşimin yaşa bağlı sayı, hız, morfoloji bozukluğu geçen sene üç kere arka arkaya tüp bebek denemesi ilk deneme 1 yumurta döllenmedi tedavi yarım kaldı. İkinci deneme 3 yumurta ikisi döllendi 3.gün sağlıklı donduruldu. 3. Deneme tek yumurta döllenmedi tedavi yarım kaldı. Geçen sene ramazan bayramının ikinci günü iki embriyo transfer haziranda sonuç negatif. Maddi manevi hüsran. Benim histeroskopi, rahim filmi, laparoskopi bir sürü süreç. 40 yaşında başladım 44 oldum. İsteyen dileyen herkese Rabbim evlat nasip etsin. Sanırım burada şuan hamile olan bazı arkadaşlarımız var. Denenmiş bir durumu sizle paylaşmak isterim. Ablamın bir komşusu vardı. Yıllarca çocukları olmamıştı doktorlar kesinlikle olmaz deyince.40’lı yaşlarda bir kız evlat edinmişlerdi. Hamile bir yakını doğuma giderken sancı çekerken ne olur Allahtan benim için de dile
demiş.Kadın doğum sancısı sırasında Allahım falanca kişiye de nasip et demiş. Bu olaydan sonra hamile kaldı ve bir erkek bebeği oldu. Yer gök dua ile hamile olan ve doğum yaparken yapılan duanın makbul olduğunu büyüklerimiz de söyler yer gök dua ile. Rabbim isteyen herkesin kucağını evlatla evini evlat sesiyle doldursun. Sevgiler. Yurtdışında yaşıyorum bu arada.
Canım küsmek ben oynamıyorum demek yok öyleNickinden dolayi anne olsugunu dusunmustum. Ya dua filan ne bileyim. Pek edemiyprum ben ya. Ne zaman bisey istesem olmadi. Zaten rab benim gonlumden geceni biliyor. Dilimle soylemesem de biliyor. E kimseye bi kotulugumuz yok onu da goruyor... verse ya gonlumden geceni. Kimlere kimlere nasip etti amma isyan da etmeyeyim. Olmuuorsa da vardir bi hayir. Zaten simdiki cocuklar da cocuk gibi degil. Degisik biseyler. Bebekken iyi hos da oyle bebek kalmiyolar. Ben küstüm sanirim kizlar. Artik oynamiyorum. Bu hafta tup bebek icin gorusmeye gidicem amma olmazsa da boyle kabul edicem. Bebek konusunu soranlari bozmaya basladim zaten. Baya egleniyorum artik bu tiplerle. Bundan sonra beni yipratamiycaklar evellallah
Vallla senin tavsiyene uyup guvenc beye karar vernistim.arastirdim hastalari memnun amma esim erkek doktor istemiyor. Zaten tup bebek de istemiyordu. Buna zor ikna ettik. O yuzden memorial semra kahramana gitmeye kaear verdim. Onu da methediyorlar. Bilmiyorum duydun mu hic kendisiniCanım küsmek ben oynamıyorum demek yok öylebir git bakalım doktoruna bir başlasın tedavin belki ilk ve tek denemende göreceksin pozitifi hangi klinik ve doktordan yana kullanacaksın tercihini
Tabi, duydum canım kk da semra hanımla ilgili açılmış sayfalar var çok olumlu yorumlar onları okumuştum. Hem eşinin gönlüne göre de olmuş çok sevindim. Sonucu pozitif bir tedavi olur işallahVallla senin tavsiyene uyup guvenc beye karar vernistim.arastirdim hastalari memnun amma esim erkek doktor istemiyor. Zaten tup bebek de istemiyordu. Buna zor ikna ettik. O yuzden memorial semra kahramana gitmeye kaear verdim. Onu da methediyorlar. Bilmiyorum duydun mu hic kendisini
Tmm cnm. Cok sag ol. Insallah pozitifi goruruz de guvenc beye gitmedigime pisman olmam. Bisey sorucam. Benden bazi tahliller istediler. Bu tahlillerin tamamini gorusme oncesinde goturmeli miyim. Sali gunu gidicem randevuya. Yarin ve öbür gün tatil. Acik yer bulmak filan sorun olabilir diye dusundum. Bilemiyorum. Nelere dikkat etmeliyim bu onerdiklerin haricindeTabi, duydum canım kk da semra hanımla ilgili açılmış sayfalar var çok olumlu yorumlar onları okumuştum. Hem eşinin gönlüne göre de olmuş çok sevindim. Sonucu pozitif bir tedavi olur işallahbu süreçte en az 2 litre su tüketmeni, mümkün olduğunca yürüyüş yapmanı, tedavide olsanda sadece tedavine odaklanmamanı, en önemlisi olumlama ve dua etmeni tavsiye ederim canım tedavinle ilgili gelişmeleri paylaş bizimle de olur mu
Çok istememe rağmen henüz anne olamayanlardanım bende. Ama hala umutla bekliyorum. Çünkü Allah’tan istiyorum. Bunda duayı siz etmiyorsunuz zaten. Hamile olan ve doğum yapacak bir bayan sizin adınızı söylerek Rabbim ona da ver diyor. Doğum anında kadınların yeni doğmuş gibi günahlarından arındığından bahsedildiğini duymuşsunuzdur sanırım. Burada hamile kalan ve doğum yapacak arkadaşlar arzu ederlerse forumdaki arkadaşların ismini doğum anında söyleyebilirler şahsen ben hamile kalır ve doğuma gidebilersem benden rica eden arkadaşlarımın adını söyleyebilirim. Ayrıca müslümanın müslamana hayırla ettiği dua makbuldur. Sizin görüşünüze de saygı duyarım elbette. Bunu bilen söyleyen çok insan var. İlaç ve takviyeleri sağolsunlar arkadaşlar yazmış. Bende büyüklerden duyduğum bir şeyi aktarmak istedim siz ister uygularsınız ister uygulamazsınız o size kalmış tercih sizin. Sağlıklı mutlu güzel günler dilerim. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin içlerinde bizim gibi isteyen bekleyenlere de.Nickinden dolayi anne olsugunu dusunmustum. Ya dua filan ne bileyim. Pek edemiyprum ben ya. Ne zaman bisey istesem olmadı. Zaten rab benim gonlumden geceni biliyor. Dilimle soylemesem de biliyor. E kimseye bi kotulugumuz yok onu da goruyor... verse ya gonlumden geceni. Kimlere kimlere nasip etti amma isyan da etmeyeyim. Olmuuorsa da vardir bi hayir. Zaten simdiki cocuklar da cocuk gibi degil. Degisik biseyler. Bebekken iyi hos da oyle bebek kalmiyolar. Ben küstüm sanirim kizlar. Artik oynamiyorum. Bu hafta tup bebek icin gorusmeye gidicem amma olmazsa da boyle kabul edicem. Bebek konusunu soranlari bozmaya basladim zaten. Baya egleniyorum artik bu tiplerle. Bundan sonra beni yipratamiycaklar evellallah