İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bir güzel hamile haberi daha, umut olsun herkese, can09e , ne güzel bir yıl, darısı tüm isteyenlerin başına
ayy canımm ya çok duygulandımm.. burada da ne güzel günlerimiz geçti hepimiz aynı amaç için.. ister tüp ister doğal diyerekk.. evet güzel bir yıl. kızımı 30umda kucağıma almıştım inşallah 40ımda bu bebişi kucağıma alıyorum.. darısı hepinize olsuun.. art arda haberlerinizi alalıımm..

Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım

Ben yeni üyeyim arkadaşlar benim de 10 yaşında bir oğlum var ve yıllardır istememize rağmen ikinci bebeğimiz olmadı.Benim yaşım da 37.Ara ara tedavi de gördüm ancak hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalmadım.Hepimiz çok istiyoruz yaş faktörü den dolayı artık tüp bebek yaptirsak mi diye düşünmeye başladık.Sizlerin paylaşımlarınızı da okuyunca içime bir ümit doldu.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Armaniza hoşgeldin canım Dr da yumurta takibi yapildimi eşinin sperm testi yapildimi tsh d vitamini değerlerin nasıl

Canım merhaba teşekkür ederim duan için evladını rabbim bağışlasın. İnşallah size de bir kardeş nasip etsin hayırlısıyla.
Merhaba ,inşallah hepimizin evlatlarını bağışlasın..oğlum da çok istiyor ,en kısa zamanda hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet hepsi yapıldı ancak bir sorun da çıkmadı gebelik de oluşmadı..

Canım o zaman ilerde pişman olmamak için tüp bebek dene derim benim oğlumda 11 yaşında idi Dr en son tüp bebeğe yönlendirdi tuttu düşük yaptım sonrasında doğal yoldan gebe kaldım oğlum dogdu 6 aylık oldu rabbim isteyen layıkıyla anne olabaliecek her kuluna hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Bizim de ona doğru gidiyor inşallah ben de doğal yolla kalırım nasip. Siz doğal yol derken ekstra alternatif bir şey kullandınız mı yoksa akışına bıraktığınızda mı oldu?
Canım ben tüp bebek düşüğü yaptım 11 Nisan 2018 de o kanamadan sonra hiç adet görmeden doğal yoldan oğluma hamile kaldım tüp bebek tedavisinde zeytinyağinda beklemiş kuru incir her gün yedim Solgar D vitamini kullandim B12 eksikliği vardı iğne vuruldum kelle paça çorbası her hafta bir kez ictikesimle

Hanımlar tiroidinize baktırın değerleriniz normalsa dahi guatr varmı diye baktırın Benim tiroid hormonlarım normal olduğu halde haşimato hastalığı çıktı guatr var ve nodül de kötü huylu tümör varmış ameliyat oldum olur olmaz hamile kaldım yaş 35 9 aydır deniyorduk olmuyordu bi tanığımız da yine guatr ameliyatı sonrası çocuğu olmuş 3 yıldır olmuyordu onun da aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…