- 4 Ocak 2016
- 462
- 1.466
Canım merhaba epeydir görünmüyorsun formda merak etmiştim seni bende polip geçmişi olanlardanım tedaviye başlayacağım zaman doktorumun rahim filmi istemesiyle öğrenmiştim 2.5 cm bir polipim olduğunu tam rahim ağzındaydı alınması gerektiğini söylemişti rahim içi 3 cm polip 2,5 cm bebek olsa yerleşeceği yer yok almalıyız demişti ve aldırdım totalde 20 dakikalık bir işlem bittikten sonra da 1 saat içinde toparlanıp evime gitmiştim. Poliplerin büyüklüğü ve bulunduğu yer önemli canım et beni olarak tabir ediliyor araştırmışsındır biliyorsundur östrojenin yükselmesiyle bağlantılı olabileceğini söylemişti doktor. Az öncede dediğim gibi yeri ve büyüklüğü alınması konusunda belirleyici oluyor. Umarım alınmasına gerek kalınmaz ancak alınacaksada inan korkulacak bir şey yok ama yinede iyi bir merkezde güvenilir ellerde mümkünse bir tüp bebek doktoruna yaptırmanı tavsiye ederim canım gelişmelerden haberdar edersen sevinirimKizlar bende polip olustu. Doktor bakti bir doktor daha cagirdi ve ultrasonda ikisi de polip gordu. Mensturasyon doneminde tekrar bakalim ve gercekten polip varsa alalim dedi polipten dolayi regl de gecikti 4 gun. Iki aydir gecikiyor polipten dolayi. Catlatmaignesi yaptik yine bir ay. Sanirim onun etksi oldu bu polip olusumunda . Napicam bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.