Ne kadar güzel haberler bunlar böyle kuzuuuummmpanic_attack kan sonucu 138 çıktı canım, hamile :) Madam Seyyan , selozy , cilekliturta_33 de hamile :)
Amin işallah canımAkisina birakinca olur diyolar ins bebek isteyen herkese verir rabbim
Çok sağol canım inşallah darısı sizlere olsun tez zamandaNe kadar güzel haberler bunlar böyle kuzuuuummm@panic_attack cilekliturta_33 selozy Madam Seyyan çok çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin işallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Marjo ayağını sürüdün canım
Ne kadar güzel haberler bunlar böyle kuzuuuummm@panic_attack cilekliturta_33 selozy Madam Seyyan çok çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin işallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Marjo ayağını sürüdün canım
Hepinize hayırlı uğurlu olsun, dilerim sağlıklı hamilelikleriniz olsun,kolay doğumlar olsun,sizlerin adına çok sevindim,darısı bizlere inşallahNe kadar güzel haberler bunlar böyle kuzuuuummm@panic_attack cilekliturta_33 selozy Madam Seyyan çok çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin işallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Marjo ayağını sürüdün canım
Dilerim Allah en kısa zamanda senide sevindirsin,beklemk sabretmek çok zor biliyorum,ne diyelim en kısa zamanda bizlerde hamile kalırız inşallahMerhaba maalesef hamile kalamadımyumurta görünüyor ancak içi boş çıkıyor bıraktım artık her şeyi çabalamıyorum çocuksuz yaşama fikrine alıştırdım kendimi ancak yinede evlat isteyen herkez için eksik etmiyorum dualarımı
Merhaba maalesef hamile kalamadımyumurta görünüyor ancak içi boş çıkıyor bıraktım artık her şeyi çabalamıyorum çocuksuz yaşama fikrine alıştırdım kendimi ancak yinede evlat isteyen herkez için eksik etmiyorum dualarımı
Ne kadar güzel haberler bunlar böyle kuzuuuummm@panic_attack cilekliturta_33 selozy Madam Seyyan çok çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin işallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Marjo ayağını sürüdün canım
Hislerin yanılmaz inşallah gri haşortmalım. Tek ve orta kalite olduğu için şansım düşük ama yine ilk tecrübenin heyecanı yüksek.
6.gün 5cc bebemi hasarsız çözerlerse az ve direnen hücre sayısıyla tutunur belki diye umut ediyorum.
Doktora dedim "5cc orta kalite değil, ortanın altı kalite değil mi?"
"Kalitesiz olsa dondurulmazdı, transfer de ettirmezdim. Gebelik vaad eden bi embriyo" dedi. "Belki bir miktar para iadesini yapmamak içindir" diyemedim ahagsgf
Yarın embriyologla da görüşecekmişiz. Bi de onu sorguya çekecem bakalım.
Oleyyyyy. Iste buna cok sevindim.
Oleyyyyy. Iste buna cok sevindim.
Berbat bir gun gecirdim. Doktor rahimde kalinlasma var dedi. Polip olabilirmis. Halbuki sag tarafta iki tane yumurtam da vardi ama bu ay da bu polip yuzunden isim.zorlasti.gervi sonra da esiim olan kisi ile kavga ettik. Bu gidisle bu evlilik catirdae gibi geliyor. Bununla birlikte paniccatak hamile haberi ilac gibi geldi gercejten. Ileri yasta olup ilk hamileligini yasayan n ornegimiz yoktu. Umut verdinpanic_attack allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsij yavrunu
Tabi ki. Iste ovulasyon gunumdeyim ama barismak icin bir adim da atmiyorum. Cocuk sahibi olmak istesem de ondan olmasi konusunda istekli degilim. Sen tup bebekle mi hamile kaldin. En son tup deneyecejtin sanki ama bayadir da yokum buralardaSağol kuzum çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah
Çatırdama var diyosan çok da zorlama ama bence. :)
Tabi ki. Iste ovulasyon gunumdeyim ama barismak icin bir adim da atmiyorum. Cocuk sahibi olmak istesem de ondan olmasi konusunda istekli degilim. Sen tup bebekle mi hamile kaldin. En son tup deneyecejtin sanki ama bayadir da yokum buralarda
Maşallah. Inan cok sevindim. İnşallah annesi gibi espritüel, kendiyle barisik bir evladin olur.buradan taniyabildigim kadari ile böyle biri oldugunu dusunuyorumZor karar valla ne desem bilemedim.
Evet Martta aşılama tutmayınca ikinci bi aşılama denemek istemedim boşuna masraf. 1 yıldır ovulasyon takibi yapmaktan, çocuk odaklı görev icabı lambada yapmaktan fenalık geldiği için ve malum Şubat'ta da doğurmak istediğim için Mayıs'ta tüp bebek deneyelim dedik. Olmazsa yine doğal deneyecektik. Neyse ki ilk denemede tuttu. Yarın keseyi görmeye çalışacaz bakalım.
Maşallah. Inan cok sevindim. İnşallah annesi gibi espritüel, kendiyle barisik bir evladin olur.buradan taniyabildigim kadari ile böyle biri oldugunu dusunuyorum
Kız Şubat ayı öncesi Ocak ben ocakta doguracaktim Aralık'ta geldi kuzu o kadar emin olma Allah gönlüne göre versinÇok sağol kuzum benim. Doğru tanımışsın valla, inşallah anasına çekerÇeksin diye burcunu bile aynı ayarladım daha napam yaa
Kız Şubat ayı öncesi Ocak ben ocakta doguracaktim Aralık'ta geldi kuzu o kadar emin olma Allah gönlüne göre versin
Valla 40.haftanın dolduğu gün 19 Şubat. Kovanın son günü. 35 haftalık doğup çılgınlık yaparsa oğlak olur, döverim :))
paniiikkk 19 Subat cogu kaynakta, ozellikle yabanci birth chart sitelerinde Balik burcunun ilk gunu