- 9 Mart 2019
- 715
- 656
Birşey depil bu saatte napıyısun :)çok teşekkür ediyorum canım
uyku tutmadı sahurdan sonra. ben de bugün üçüncü gün olacak meryem suresine başladım. Allah kabul etsin inşallahBirşey depil bu saatte napıyısun :)
Ben erken uyumuştum
Meryem suresi içim kalktım
İnşallah bırakmıcam Doğum olana kadar
Kıymetini bilicem
İyi geceler
Aminnnuyku tutmadı sahurdan sonra. ben de bugün üçüncü gün olacak meryem suresine başladım. Allah kabul etsin inşallah
Merhaba,
Cok tesekkur ederim. Kiz oldugu icine mi dogdu? :) Yarin kontrole gidiyoruz, haftaya da genetik testlerin sonuclari gelecek. O zaman kiz mi erkek mi onu da ogrenecegiz.
Zaten bir kizim, bir oglum var. Cinsiyeti hic onemli degil artik. Iki kizim olsa belki bir oglan, Iki oglum olsa belki bir kiz isterdim ama simdi fark etmiyor. Dusukten sonra anladim ki tek onemli sey saglikli bebek olsun, saglikli dogum olsun, kismetiyle geliversin bir de. Hala is ariyorum da...
Merhaba. Bende 39 yaşındayım. Bir kızom var 9 yaşında. Bu hamileliğim nasıl geçecek farklı bir sürü test yapacaklardır herhalde. Sizler ne gibi testler yaptırdınız
kazayla da olsa olduğuna sevindim sen de üzülme konuş kızınla artık 9 yaşında diyorsun o ne öyle kendimi aşağı atarım camdan falan kimden duyuyor böyle şeyleri.. nasipse gelir hintten yemenden işte..Benim 2 tane kaybım var. İkinci çocuğu çok istiyordum eşim asla istemiyordu hatta bu konu aramızda tartışmalara neden oluyordu. Ben dua gücüne çok inanıyorum. Çok dua ettim bir kaza olsun diye 9 yıldır aynı şekilde korunuyorduk bu ay hamile kaldım. Mucize gibi birşey hala inanamıyorum. Allahım hayırlısı nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım inşallah. Çok korkuyorum kaybetmekten. Ama dediğim gibi herşey Allahtan 39 yaşındayım ve kaza ile hamile kaldım inanamıyorum. Benim için harika bir kaza ama eşim için değil tabi ki. Bunun yanında bir sürü şeyle uğraşıyorum eşim mutsuz kızım asla kardeş istemiyor bir bebek gelirse ben atarım kendimi camdan diyor çok üzülüyorum. Ona daha söylemedik pedegoğa gidip söyleyeceğim. Üzülmem için bir sürü sebebim var. Ama bebeğim sağlıkla tutunsun diye hergün dua ediyorum. İnşallah benimle kalır
yaşın ileride değil Dr neden menepoz demiş bunasıl drlar böyle insanın moralini bozuyorlarMerhaba,
Siteye cok sik giremiyorum bu aralar. Kusura bakmasin ne olur kimse. 38 yasindayim, bebek dogdugunda (hersey yolunda giderse) 39 olacagim. 23 Kasim tahmini dogum gunu.
yaşın ileride değil Dr neden menepoz demiş bunasıl drlar böyle insanın moralini bozuyorlar
Pardonya evet mucnkek sanırım m leri karıştırdım. Kusura bakma. Senin kullandığın vitamin takviyeleri i soracaktım yanlış geldiMerhaba,
Yanlis alintiladiniz herhalde. Bana menapoz teshisi konulmadi.
Canım o her ay değişiyor moralini bozmamrb arkadaşlar bende umutsuz vakanın biriyim..cok uzuluyorum... 38 yasındayım ve sadece 2 folıkul goruldu amh 0,32 adetımde azalıo uc gun ancak suruyo.. doktorum klomen ve merıonal 150 verdı 8. gun kontrol var ve hıc umıdım yok...boyle hvuz yontemıyle toplanacakmıs sureklı ağlayıp duruyorum sureklı..
Mrhb yeni katildim bende yas 45 ve dogal yolla gebe kalmaya calisiyorum prowomen diye bi vitamine basladim bekliyorum umarim herkesin gonlune gore versin rabbim
Ewt daha once oldu simdi.yastan olmuyo sanirim bi umut destekle bekliyorum ins sende bir an once hamile kalirsinAmin inşallah, var mı daha önce doğum veya hamilelik canım, inşallah hayırlısıyla hamile kalır ve yavrunu kucağına alırsın, ben de bu ay progenyF kullanmaya başladım, daha önce 3 ay kadar miyositol kullanmıştım, onda yumurtlama sancısını yerleşme acısını falan hep hissettim hep kasıklarımda ağrılar oldu ama, bunda henüz hiç sancı falan hissetmedim ki, bugünler aslında yumurtlama günlerim. bilmiyorum faydası olacak mı inşallah olur.
Ari sutu bal polen bende kullanmaya basladim bide ek olarak prowomen diye bi takviye aliyorum ins sonuc alirim siz naptiniz hamile kalabildiniz miMerhaba Sevgili Safiskus arkadaşım
Beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle çok çok geçmiş olsun diliyorum. Neredeyse 2 aylık bir bebek kaybetmişsiniz acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum. Allah tekrar yaşatmasın işallah evet tüp bebek tedavisi çok sinir bozucu yorucu maddi olarak çok külfetli bir süreç kilo aldırmasıda bonusu... Ben doğru beslenmenin sporun ve zihni başka birşeylerle meşgul etmenin hücre yenilenmesinde çok etkili olacağını düşünenlerdenim. Tekrar tüp bebek denemeyi düşünürseniz nacizane tavsiyem denemeden en az 2/3 ay kadar arı sütü ,incir kürü, bal polen gibi takviyelerle yumurta sayısını ve kalitesini yükseltip şansı arttırabilirsiniz. Şuan hangi topik di hatırlamıyorum ama bir arkadaş 46 yaşında arı sütünü 3 ay kullanarak 4 yumurta elde etmiş tüp bebek tedavisi ile ve şuan doğum yapmış olmalı. Ayrıca bir de 48 yaşında bir arkadaşı hamile idi. Bende şuan regl olmayı bekliyorum arı sütü ve incir kürüne başlicam.
Şimdi yazdığım mesajimi okudum kendimde şaşırdım sanırım malum olmuş sağlıkla kavuş meleğine inşallah
gercektem herşeyin başı sağlık
Merhaba,
Gercekten de malum olmus cunku dun NIPT test sonuclarini aldik. Hic bir genetik rahatsizligi olmadigini ogrendigimiz gibi bebegimizin, kiz oldugunu da ogrendik. Bakalim iki kizla hayat nasil olacak. Oglan cok erkek kardes istiyordu, o biraz uzulecek ama ne yapalim. Ismarlama olmuyor maalesef :)