İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

bearnguin bearnguin haber et demiştin.

Yarın 17:30da bicik embriyom transfer edilecek.
Bir miktar pozitif enerji, dua, olumlama artık ne varsa bekliyorum sizden ona göre. Gönderen isimlerine bakacam tek tek :KK45:

Hadi bakalim, umarim bu sefer olacak. Icime boyle bir his dogdu. Boylece secdeye mecdeye gerek kalmadan, rahat rahat baslar hamileligin :emir_bebek:

Hadi bakalim, umarim bu sefer olacak. Icime boyle bir his dogdu. Boylece secdeye mecdeye gerek kalmadan, rahat rahat baslar hamileligin :emir_bebek:

Hislerin yanılmaz inşallah gri haşortmalım. Tek ve orta kalite olduğu için şansım düşük ama yine ilk tecrübenin heyecanı yüksek.
6.gün 5cc bebemi hasarsız çözerlerse az ve direnen hücre sayısıyla tutunur belki diye umut ediyorum.
Doktora dedim "5cc orta kalite değil, ortanın altı kalite değil mi?"
"Kalitesiz olsa dondurulmazdı, transfer de ettirmezdim. Gebelik vaad eden bi embriyo" dedi. "Belki bir miktar para iadesini yapmamak içindir" diyemedim ahagsgf
Yarın embriyologla da görüşecekmişiz. Bi de onu sorguya çekecem bakalım. :KK14:

Merhaba,
Ben 38 yaşındayım, eylulde 39 olacağım. Denediğimizin 4. ayında hamile kaldım. Doktorumun tavsiyesi ile şu vitaminleri kullandım: Solgar B-complex (içinde folik asit de var), Coenzyme q-10, solgar selenium 100 mcg, solgar EPO (sadece ovulasyon gunune kadar). Bunların hepsi yumurta kalitesini arttıran vitaminler. Tabi yine de doktora sormak da yarar var. Umarım isteyen herkes bir an once gebelik haberini alır.

Merhaba,
Ben 38 yaşındayım, eylulde 39 olacağım. Denediğimizin 4. ayında hamile kaldım. Doktorumun tavsiyesi ile şu vitaminleri kullandım: Solgar B-complex (içinde folik asit de var), Coenzyme q-10, solgar selenium 100 mcg, solgar EPO (sadece ovulasyon gunune kadar). Bunların hepsi yumurta kalitesini arttıran vitaminler. Tabi yine de doktora sormak da yarar var. Umarım isteyen herkes bir an once gebelik haberini alır.
Bu vitaminleri ne kadar süre kullandınız acaba? Doğal yoldan mı gebelik oluştu

Bu vitaminleri ne kadar süre kullandınız acaba? Doğal yoldan mı gebelik oluştu
Evet doğal yoldan, hamile kalmaya karar vermeden 1 ay once basladim yani toplamda 5 ay kullanmis oldum. Bildigim kadariyla yumurta hucresi yumurtlamadan 3 ay once gelismeye basliyor, en az 3 ay kullanimda etkili oluyor takviyeler

Evet doğal yoldan, hamile kalmaya karar vermeden 1 ay once basladim yani toplamda 5 ay kullanmis oldum. Bildigim kadariyla yumurta hucresi yumurtlamadan 3 ay once gelismeye basliyor, en az 3 ay kullanimda etkili oluyor takviyeler
Anladım canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba,
Su anda prowomen kullaniyorum bu bitince denicem tsklr

Benim basarısız h. zeyneloglu 1 aşılama,
mua.dogan da 2 tane tüp,T.Gürgan da 2 tup bebek deneyımım oldu,gurgan klınıkte negatıf sonuç sonrası en son yüzümüze bile bakmadılar, hemşireler, çalışanlar ilk başta cok güleryuzlu, ilgili gibi duruyorlar ama güleryuzle iş hallormuyor, herseyi birbirine karıştırıyolar,unutuyorlar..4 basrısız tup bebek deneyımım sonrası Dr tolga ecemiş ile tanıştım ve 5.deneme ile kızıma kavuştum. Gerçek Doktor, hemşire, ilgi, alaka, güven hepsini bence Tolga bey de bulabilirsiniz. Bunca zaman boşuna para ve zaman kaybetmişiz.

Benim basarısız h. zeyneloglu 1 aşılama,
mua.dogan da 2 tane tüp,T.Gürgan da 2 tup bebek deneyımım oldu,gurgan klınıkte negatıf sonuç sonrası en son yüzümüze bile bakmadılar, hemşireler, çalışanlar ilk başta cok güleryuzlu, ilgili gibi duruyorlar ama güleryuzle iş hallormuyor, herseyi birbirine karıştırıyolar,unutuyorlar..4 basrısız tup bebek deneyımım sonrası Dr tolga ecemiş ile tanıştım ve 5.deneme ile kızıma kavuştum. Gerçek Doktor, hemşire, ilgi, alaka, güven hepsini bence Tolga bey de bulabilirsiniz. Bunca zaman boşuna para ve zaman kaybetmişiz.
Mrhb tolga beyde dogal yollami kaldiniz tup bebek mi merak ettim Allah saglikla sihhatle buyutmenizi nasip etsin bebeginizi

Amin inşallah, var mı daha önce doğum veya hamilelik canım, inşallah hayırlısıyla hamile kalır ve yavrunu kucağına alırsın, ben de bu ay progenyF kullanmaya başladım, daha önce 3 ay kadar miyositol kullanmıştım, onda yumurtlama sancısını yerleşme acısını falan hep hissettim hep kasıklarımda ağrılar oldu ama, bunda henüz hiç sancı falan hissetmedim ki, bugünler aslında yumurtlama günlerim. bilmiyorum faydası olacak mı inşallah olur.
Vitamin i bunlar?

:dua:
bearnguin bearnguin haber et demiştin.

Yarın 17:30da bicik embriyom transfer edilecek.
Bir miktar pozitif enerji, dua, olumlama artık ne varsa bekliyorum sizden ona göre. Gönderen isimlerine bakacam tek tek :KK45:
Uzunca bir zamandır bakamıyordum sayfaya şimdi gördüm panic_attack panic_attack bütün dualarım seninle o embriyo bebiş olacak işallah buradan paylaşacaksın hamilelik haberini :dua:

Ari sutu bal polen bende kullanmaya basladim bide ek olarak prowomen diye bi takviye aliyorum ins sonuc alirim siz naptiniz hamile kalabildiniz mi
Merhaba maalesef hamile kalamadım :KK43: yumurta görünüyor ancak içi boş çıkıyor bıraktım artık her şeyi çabalamıyorum çocuksuz yaşama fikrine alıştırdım kendimi ancak yinede evlat isteyen herkez için eksik etmiyorum dualarımı :dua:

Merhaba maalesef hamile kalamadım :KK43: yumurta görünüyor ancak içi boş çıkıyor bıraktım artık her şeyi çabalamıyorum çocuksuz yaşama fikrine alıştırdım kendimi ancak yinede evlat isteyen herkez için eksik etmiyorum dualarımı :dua:
Akisina birakinca olur diyolar ins bebek isteyen herkese verir rabbim

X