İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

hamileleik testlerinde sabahki ilk idrarı öneriyorlar arkadaşım, ovulasyon testlerinde gün içindeki adrarı kullanmak gerekiyor bildiğim kadarıyla. ben erken gebelik testini beklenen adetimden 2 gün önce yapmıştım, adet gunumde de bıraz kanama gelmıstı zaten. meger yerlesme kanamasıymıs. canım hayırlısı olsun her adet gecıkmesınde bır umıtle beklıyoruz, Allah dogru zamanda kucagımıza da verır ınsallah yavrularımızı, moral bozmak yok

Canım geçmiş gitmiş olsun işallah. Her şey güzel olacak inan hem ne güzel bak hamile de kalabiliyorsun hayırlısıyla miniğin gelmesi yakındır

Adet olmam gereken tarih 18 nisandı ve hala ol madım. İdrar testini 19 nisanda yaptım ama fos çıktı neyapim şaşırdım tekrarmı yapim dra mı gideyim bilemedim eşimde yanımda yok şuan şaştım kaldım. Hiç aksamazdı benim adetler. Bugünde şeffaf bişey geldi elimle kopardım. Başkada hiç bir şey yok. Sabah erken test yapcam budefa bakalım

Canım gebelik testinde çıkmayabilir geç tutundaysa yakınlarda hastane varsa bir kan mı versen?

canım benim hamile kalmadan önceki ayda adetim 1 hafta sarkmıştı, sakın kalıp bekle testı oyle yap bence, ben o zaman test yapmamıstım ama progesteron tahlıllerım falan vardı doktor bu sonucları hamılelerde goruyoruz bekleyelım demıstı, sonra baya yogun kanama ve parcalar geldı. sanırım kımyasal oldu o ay bende.

@Engineerr06 kan testi yapsanız?

Bugünkü tahlili meydan hast acilinden yaptım iyimi bilmiyorum
Aaa sen de mi Şanlıurfa'dasın Şubat ayında hamile kaldım ben de ilk orda öğrenmiştim ama bilmiyorum valla devamında kendi doktorumun olduğu yerde yaptırdım tabi benim ki kimyasal gebelik oldu doktorun kim canım

Dr um iyi demişsinya ondan hangi Dr diye sorcaktım
Mehmet Ağar şu anda ilk hamileliğimde İmran Ayhan'dı

İkisi de mükemmel doktor ben İmran hanıma devam etmek istedim eşim Mehmet Ağar daha iyiymiş ona gidelim dedi şimdi Mehmet Ağar doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…