Canm çok tşk ederim inşallah bidaha ki hamileliğin de rabbim kucağına almayı nasip eder. Ben birde tahlili yanlış mı yaptım bilemedim. İşten gelirgelmez idrara sıkışık tım diye önce onu boşalttım. Sonra arkasına 1,5 litre su götürdüm ondan sonra yaptım. Eşimde araştırmış sen yanlış yaptın dedi bananefakerderki ikiside idrar sonuçta çıksa zaten çıkar. Buarada sen idra tahlili i kaçgün geçtikten sonra yapmıştın?
Canım ben kullandım tüp bebek tedavimde biestron dhea günde 3 kez yani 75 mg ve yaklaşık 4ay yalnız hiç bir faydasını görmedimMerhaba biestron kullanan varmi? Faydasini gordunuzmu bir de kac mg kullandiniz?
Canım geçmiş gitmiş olsun işallah. Her şey güzel olacak inanArkadaşlar biraz geç oldu kusuruma bakmayın, kürtajdan sonra biraz evde dinlendim, işbaşı yaptım, kalan işleri toparla, geçmiş yazılanları oku derken ancak bugün oldu. Destek olduğunuz, ilginizi sunduğunuz için herbirinize teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, inşallah hepinizden müjdeli güzel haberler alırız en kısa zamanda. Kürtaj psıkolojık olarak ınsanı uzen bır surecmıs, yasayarak da anladım, tahmın ettıgım gıbı kotuymus gercekten. fızıksel rahatsızlık degıl de psıkolojık olarak ınsanı uzuyor. ozellıkle 5 gun sonra kontrole gıdınce, bakıyorsun normalde boyle bır operasyon gecırsen 5 gun sonra kucagında cocugunla gıtmen gerekır doktora ama senın elınde bırsey yok, kotu oldum acıkcası, ama hep hayırlısı olsun dıye dua ettıgımden, duamın kabul oldugunu ve bunun hayırlı olan oldugunu dusunuyorum.
Canım ben kullandım tüp bebek tedavimde biestron dhea günde 3 kez yani 75 mg ve yaklaşık 4ay yalnız hiç bir faydasını görmedim
Rica ederim canım hiç bir yan etki gözlemlememiştim kullanırken..Tesekkur ederim canim cevabin icin. Bir yan etkisi oldumu sende?
Canım gebelik testinde çıkmayabilir geç tutundaysa yakınlarda hastane varsa bir kan mı versen?Adet olmam gereken tarih 18 nisandı ve hala ol madım. İdrar testini 19 nisanda yaptım ama fos çıktı neyapim şaşırdım tekrarmı yapim dra mı gideyim bilemedim eşimde yanımda yok şuan şaştım kaldım. Hiç aksamazdı benim adetler. Bugünde şeffaf bişey geldi elimle kopardım. Başkada hiç bir şey yok. Sabah erken test yapcam budefa bakalım
Adet olmam gereken tarih 18 nisandı ve hala ol madım. İdrar testini 19 nisanda yaptım ama fos çıktı neyapim şaşırdım tekrarmı yapim dra mı gideyim bilemedim eşimde yanımda yok şuan şaştım kaldım. Hiç aksamazdı benim adetler. Bugünde şeffaf bişey geldi elimle kopardım. Başkada hiç bir şey yok. Sabah erken test yapcam budefa bakalım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri.geçmiş olsun canım, allah şifa versin inşallah yavruna kavuşmanda son adım bu olur ve bir an evvel güzel müjdeli haberlerini alırız
@Engineerr06 kan testi yapsanız?Adet olmam gereken tarih 18 nisandı ve hala ol madım. İdrar testini 19 nisanda yaptım ama fos çıktı neyapim şaşırdım tekrarmı yapim dra mı gideyim bilemedim eşimde yanımda yok şuan şaştım kaldım. Hiç aksamazdı benim adetler. Bugünde şeffaf bişey geldi elimle kopardım. Başkada hiç bir şey yok. Sabah erken test yapcam budefa bakalım
İnşallaaah, hayırlısıyla güzel haberler almak nasip olsunKan verdim hastanede 1 saat sonra çıkacak bakalım inşallah güzel sonuç alırım dua edin
Malesef yine hüsran 0.1 değer nedirya moralim çok bozuk. Sanırım olmayacak artık boşuna her ay beklentiye giriyorumİnşallaaah, hayırlısıyla güzel haberler almak nasip olsun
Evet canım nedenCanım sen şanlıurfa damısın?
Aaa sen de mi Şanlıurfa'dasın Şubat ayında hamile kaldım ben de ilk orda öğrenmiştim ama bilmiyorum valla devamında kendi doktorumun olduğu yerde yaptırdım tabi benim ki kimyasal gebelik oldu doktorun kim canımBugünkü tahlili meydan hast acilinden yaptım iyimi bilmiyorum
Mehmet Ağar şu anda ilk hamileliğimde İmran Ayhan'dıDr um iyi demişsinya ondan hangi Dr diye sorcaktım