- 15 Mart 2019
- 727
- 529
İster istemez üzülüyor insan biliyorum,operasyon sorunsuz geçer inşallah..daha sağlıklı hamileliklere vesile olsun geçmiş olsun şimdiden..ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Canım test çizgisi kontrol çizgisine yakın koyuluktaysa yumurtlamaya yakın, tamamen aynı tondaysa yumurtlamak üzeresin demek.Arkadaşlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor hiç kullanmadım
Çok geçmiş olsun canım, üzüntünü içimde hissettim, Rabbim bir daha yaşatmasın, bundan sonra hepimize saglikla, saglikli evlatlar nasip etsin insAllahilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Cnm hamile oldugunu bilmiyordum. Ne zamandir siteye girmemistim. Allah tez vakitte yine nasil etsin. Baska bisey diyemiyorum. Kusuruma bakma. Ben de uzuldumilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Ben geldim:)) Ewet, çok iyiyim, rahim ağzında 1, rahim içinde 1 adet görlmüşti fakat histeroskopi esnasında en büyüğü 1 cm olmak üzere rahim ağzında 2, rahim içinde 2 adet polip, rahim dışında 2 küçük miyom görülüp temizlendi. İlk 15 dakika adet sancısı gibi sanvım oldu, ilk yürüttüklerinde de çok az kanamam. Sonra ne ağrı oldu ne de kanama.
Canım ben de sigara kullanıyorum maalesefKizlar yine sigaraya basladim ben arkadas cevremde cok icen var. Bunun da etkisiyle basladim. Kistin de gitmedigini dusunuyorum. Bu ay yumuetlamadigimdan eminim. Cunku hic belirti olmadi yumurtlamaya dair. Napiym artik ugrasmayi didinmeyi biraktim
Ben biraz abartiyorum iste. Gunde 1 paket iciyorum. Kendimi tutmam gerek.Canım ben de sigara kullanıyorum maalesefbenim de çevremde ki herkez içiyor eşim hariç kayınvalideme gidiyorum onunla içiyorum ablam geliyor onunla,kardeşimle,kuzenime gidiyorum onunla da yalnızken günde 3 taneyi geçirmemeye çalışıyorum. Ben de uğraşmıyorum artık koyverdim gitti olursa olur olmazsa olmaz.
En son dün bir arkadaşım yumurtalıklara uygulanan ve Türkiye'de yalnızca iki kliniğin uyguladığı prp tedavisinden bahsetti kendisi deneyecek az da olsa bir karıştırdı kafamıgerçi oldukça maaliyetli bir tedavi şekliymiş beni aşar
Canım çok içiyormuşsunBen biraz abartiyorum iste. Gunde 1 paket iciyorum. Kendimi tutmam gerek.
Nasil oluyormus prp?
Sorma canım ya, çikolata kisti ve 6 cm miyom kaldı :) inşallah kuzumseheryeli77 Kuzuuu neler varmış içerde artık bu kadar tadilattan sonra bebişin yatağı hazır hale gelmiştir. Canım istermisin iyileşme sürecinden sonra tedaviye hazırlanırken minnak kendiliğinden gelsin ayyy hadi bakalım işallah
canım okudum alınmış polipler tahminden fazla çıkmış artık sıra nazlı kuzunun gelmesinde Allah'ın izniyle benimde histeroskopi de de miyon alınmıştı hiç sıkıntım olmamıştı seninde sikintin olmamasına sevindimCuma günü aldıracağım canım.
ilgin için sağol canım, sabah kontrole gittim, pazartesi gününden bu yana hiçbir fark veya gelişme olmamış, kesinlikle kesenin içinde gelişme yok mutlaka almamız lazım, kendin düşürürsen kanaman çok olur, çünkü küçük değil dedi, mecburen yarın sabah kürtaj yapılacak, üzgünüm ama hep hayırlısını istemiştim Allahtan, demek ki hayırlı olan buymuş, çok teşekkürler canım, inşallah allah bu defa hayırlı ve sağlıklı olanı verir, hem de hepimize
Arkadaşlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor hiç kullanmadım
Tşk ederim çok sağ ol...Canım ben kullandım adetin 8. Günü hergun aynı saatte iki saat beklemiş ve az su tüketilmiş idrar ile yapacaksın
Gebelik testi gibi iki çizgi kıpkırmızı olduğunda yumurlama olacak 36 saat içinde demek kırmızı çizgiyi gordugun gün ve sonrası iki günü değerlendir derim
İnşallah canım. Benim rahim dışına doğru büyüyen 6 cm lik miyom duruyor, minik miyomları almış :)canım okudum alınmış polipler tahminden fazla çıkmış artık sıra nazlı kuzunun gelmesinde Allah'ın izniyle benimde histeroskopi de de miyon alınmıştı hiç sıkıntım olmamıştı seninde sikintin olmamasına sevindim