İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

İster istemez üzülüyor insan biliyorum,operasyon sorunsuz geçer inşallah..daha sağlıklı hamileliklere vesile olsun geçmiş olsun şimdiden..

Çok geçmiş olsun canım, üzüntünü içimde hissettim, Rabbim bir daha yaşatmasın, bundan sonra hepimize saglikla, saglikli evlatlar nasip etsin insAllah

Ben geldim:)) Ewet, çok iyiyim, rahim ağzında 1, rahim içinde 1 adet görlmüşti fakat histeroskopi esnasında en büyüğü 1 cm olmak üzere rahim ağzında 2, rahim içinde 2 adet polip, rahim dışında 2 küçük miyom görülüp temizlendi. İlk 15 dakika adet sancısı gibi sanvım oldu, ilk yürüttüklerinde de çok az kanamam. Sonra ne ağrı oldu ne de kanama.

Cnm hamile oldugunu bilmiyordum. Ne zamandir siteye girmemistim. Allah tez vakitte yine nasil etsin. Baska bisey diyemiyorum. Kusuruma bakma. Ben de uzuldum

Kizlar yine sigaraya basladim ben arkadas cevremde cok icen var. Bunun da etkisiyle basladim. Kistin de gitmedigini dusunuyorum. Bu ay yumuetlamadigimdan eminim. Cunku hic belirti olmadi yumurtlamaya dair. Napiym artik ugrasmayi didinmeyi biraktim

seheryeli77 Kuzuuu neler varmış içerde artık bu kadar tadilattan sonra bebişin yatağı hazır hale gelmiştir. Canım istermisin iyileşme sürecinden sonra tedaviye hazırlanırken minnak kendiliğinden gelsin ayyy hadi bakalım işallah

Kizlar yine sigaraya basladim ben arkadas cevremde cok icen var. Bunun da etkisiyle basladim. Kistin de gitmedigini dusunuyorum. Bu ay yumuetlamadigimdan eminim. Cunku hic belirti olmadi yumurtlamaya dair. Napiym artik ugrasmayi didinmeyi biraktim
Canım ben de sigara kullanıyorum maalesef benim de çevremde ki herkez içiyor eşim hariç kayınvalideme gidiyorum onunla içiyorum ablam geliyor onunla,kardeşimle,kuzenime gidiyorum onunla da yalnızken günde 3 taneyi geçirmemeye çalışıyorum. Ben de uğraşmıyorum artık koyverdim gitti olursa olur olmazsa olmaz.
En son dün bir arkadaşım yumurtalıklara uygulanan ve Türkiye'de yalnızca iki kliniğin uyguladığı prp tedavisinden bahsetti kendisi deneyecek az da olsa bir karıştırdı kafamı gerçi oldukça maaliyetli bir tedavi şekliymiş beni aşar

Ben biraz abartiyorum iste. Gunde 1 paket iciyorum. Kendimi tutmam gerek.
Nasil oluyormus prp?

Ben biraz abartiyorum iste. Gunde 1 paket iciyorum. Kendimi tutmam gerek.
Nasil oluyormus prp?
Canım çok içiyormuşsun lütfen tut kendini ne kadardır içmiyordun?
Canım PRP; kendi kanımızdan elde edilen trombosit bakımından zengin kanın tekrar vücuda enjekte edilme işlemi. Bu uygulama estetik alan da da kullanılıyor. Teyzemin diz kapağında sıvı azalmasında dolayı sıkıntısı vardı ona da bu tedavi uygulandı. Şimdi de tüp bebek de başarı şansını arttırmak için kullanılıyormuş. Sadece rahim zarını uygun kalınlığa getirmek için değil, kötü yumurtalık rezervini iyileştirmek için de kullanılabilmekteymiş.
Bu tekniği yalnızca Gürgan klinik ve Bülent Traş yapıyormuş. O Bülent Traşa gidecek. Bu ayın sonuna randevu bulmuş ondan bilgi alınca paylaşırım

Sorma canım ya, çikolata kisti ve 6 cm miyom kaldı :) inşallah kuzum

Cuma günü aldıracağım canım.
canım okudum alınmış polipler tahminden fazla çıkmış artık sıra nazlı kuzunun gelmesinde Allah'ın izniyle benimde histeroskopi de de miyon alınmıştı hiç sıkıntım olmamıştı seninde sikintin olmamasına sevindim

Canım nasılsın çok üzgünüm rabbim tekrarını saglikla nasip etsin inşallah

Arkadaşlar bu ovulasyon testi nasıl kullanılıyor hiç kullanmadım

Canım ben kullandım adetin 8. Günü hergun aynı saatte iki saat beklemiş ve az su tüketilmiş idrar ile yapacaksın

Gebelik testi gibi iki çizgi kıpkırmızı olduğunda yumurlama olacak 36 saat içinde demek kırmızı çizgiyi gordugun gün ve sonrası iki günü değerlendir derim

Tşk ederim çok sağ ol...

İnşallah canım. Benim rahim dışına doğru büyüyen 6 cm lik miyom duruyor, minik miyomları almış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…